سلام من رشته رياضي هستم...
به نظرتون تو تابستون بهترين برنامه اي كه ميتونم بچينم چه جوريه؟.... مثلا فقط اختصاصي ها يا نه هم عمومي و هم اختصاصي يا تو هفته درسا رو روزي چندساعت بخونم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من رشته رياضي هستم...
به نظرتون تو تابستون بهترين برنامه اي كه ميتونم بچينم چه جوريه؟.... مثلا فقط اختصاصي ها يا نه هم عمومي و هم اختصاصي يا تو هفته درسا رو روزي چندساعت بخونم؟
كسي نيست
سلام
بهترین برنامه شناخت نقاط ضعف و قدرت خودتون هست ,از هم تفکیک کنین , سعی کنین چه اختصاصی و چه عمومی در تابستون نقاط ضعف رو تقویت کنین تا در طول سال به مشکل برنخورین ,میانگین ساعت مطالعه تون رو از 5 ساعت شروع کنین تا اخر تابستون برسونین به 7 ساعت,اهسته و پیوسته حرکت کنین.
عمومي ها رو تو طول سال وقت كم نميارم؟
تصميم گرفتم تو تابستون از بين عمومي ها فقط ادبيات و ديني رو بخونم با درساي اختصاصي...
واسه درساي عربي و انگليسي در طول سال وقت كم نميارم؟
برای همین گفتم نقاط ضعفت رو شناسایی کن و همون ها رو کار کن تا در طول سال به مشکل برنخوری و وقت کم نیاری , من نظر دیگه ای دارم , به نظرم از ادبیات تاریخ و ادبیات و لغت نخون فعلا , ارایه و زبان فارسی رو کار کن , دینی هم فقط ایات رو , اینجوری میتونی عربی هم مطالعه کنی,برنامه ای که الان گفتم بهت ,دقیقا برنامه خودمه .
اره منظورم از ادبيات فقط بخش قرابت معنايي هستشمن بيشتر موضوع روي اينكه مثلا تو اين هفته چه درس هايي رو با چه بازه ي زماني بخونمتا الان درس هام رو مشهص كردم تمام اختصاصي ها و قرابت معنايي و ايات ديني... ولي نميدونم چه طور تو يه هفته اينا رو پخش كنم
به ترتیب گوش بدین
10 نکته طلائی در برنامه ریزی
همایش برنامه ریزی کنکور
برنامه ریزی به روش کیفی
كسي نيست؟!
بنظر من بجای دینی عربی رو بخونی بهتره چون مفهومی هست...تازه دینی خیلی آسونه میشه اول مهر تا هفتم با روزی 6ساعت دوم و سوم رو تموم کتی......ولی در کل همه ی درسا رو بزاری بهتره"البته اگه روزی 13تا 15ساعت مطالعه مفید داری"
به نظرم بیشتر وفت خودتو بزار رو درسای تخصصی . عمومی هارو میشه در طول سال خوند . مگر اینکه ساعت مطالعت بالاستو میخوای هر طور شده عمومی رو بخونی :|