خوب این همه که میرن علاقه دارن؟یعنی یه دفعه طی چند سال علاقه مردم از مهندسی به پزشکی تغییر کرد؟قبلا همه میرفتن مهندسی علاقه داشتن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا تو تشریح آدم مرده ای میارن چقدر از مردنشون گذشته؟بعد اینا با اجازه کی میارن؟از خانواده طرف اجازه میگیرن؟
دندون چقدر جای پیشرفت داره؟من وقتی فکر میکنم که پزشکی و دندون صرفا یه شغل خدماتیه دلزده میشم...شغلای تحقیقاتی و رو به پیشرفتو بیشتر دوس دارم که اینا تو مهندسی بیشتره اما بازارکار مهندسی خوب نیست در آینده
بعد مگه رتبه برترها اکثرا پزشکی رو انتخاب نمیکنن؟چجوری دندون سختتره؟فکر کنم چون دخترا اکثرا دندون رو دوس دارن یکم قبولیش سخت شده باشه
بیشتر آمار قبولی های دندون مال دختراس
به نظرم این پست واسه ی تضعیف روحیه بقیه است. من خودم تا پارسال از این چیزا میترسیدم ولی واقعا ترسی نداره هر کدومتون دوس دارید بیاید تشریحتون کنم😊 اصلا از این چیزا نترسید من نزدیک بود به خاطر این چیزا برم ریاضی ولی ...
فرستاده شده از SM-E700Hِ من با Tapatalk
دندون پذیرشش خیلی کمتر از پزشکی هست و به خاطر همین رتبه هاش اینطوریه البته پزشکی ورودی مهر هم اکثرا رتبه های بهتری نسبت به دندون میخواد مثلا پزشکی مهر اصفهان پسر تا 210 منطقه 1 گرفته و دختر تا 260 منطقه 1 اما دندون تا 300 و خورده ای منطقه 1 گرفته
ببین کدوم را دوست داری بعد انتخاب کن
این دو رشته تفاوت های بسیار زیادی با هم دارن و انتخاب بینشون سخت نیست فقط باید توی خودت بگردی و پیدا کنی
Sent from my LG G3
کی میگه پزشکی و دندون خدماتی هست فقط؟
شما اگه به علوم پایه علاقه داشته باشید میرید پی اچ.دی علوم پایه مثل اناتومی یا فیزیولوژی می گیرید و تحقیقات انجام میدید و یا تخصص می گیرید ودر زمینه کاریتون ابداعات جدید انجام میدید مثلا روش های جراحی که تا کنون توی ایران نبوده را آموزش میبینید و انجام میدید یا توی جراحی ها نوآوری میکنید
اگر پزشکی میبینید به سمت تحقیق نمی ره دلیلش اینه که خودش نمیخواد و علاقه نداره
Sent from my LG G3
چند تا فیلم ترسناک ببینیم عادت میکنیم:yahoo (105):
من از تجربی بدم میاد چ برسه ب پزشکی و خون!!!!!!!:yahoo (17)::((:((:((:((:((