:) فشار زیاد اومد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا نکنه کسی مورد خیانت واقع بشه. چه از طرف معشوق، چه از طرف دوست و چه از سایر چیزا. که متاسفانه تو مملکت ما زیاد شده.
بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که این فرد رو توی ذهنت حذف کنی. نه دوسش داشته باش و نه ازش متنفر باش.
به نظر من هرچی بیشتر بهش فکر کنی و بخوای دعاش کنی یا نفرینش کنی یا به این فکر کنی که چه کاری بکنی که دلت خنک شه فقط خودت رو بیشتر اذیت میکنی.
تو پسری. خیلی راحت تر از دختر ها میتونی احساساتت رو کنترل کنی.
به جای اینکه بخوای به اون فکر کنی تمرکزت رو بزار روی چیزای دیگه و به کل اونو فراموش کن.
شاید اون لیاقت عشق تورو نداشته. پس این یعنی ارزش اینو نداره که بازم فکرت رو به هر شکلی مشغولش کنی.
و ضمناً آهنگ غمگین گوش نده. چون تورو میندازه توی یه سیکل افسردگی.
به جاش برو بیرون، آهنگ شاد گوش کن، فیلم نگاه کن. زندگی جریان داره، بعدها به این روزات فکر میکنی و میخندی ;)
خوب وقتی در حال خیانت میبینمشون
اول مات و مبهوت نگا میکنمش
بعد میرم
قدم میزنم با بغض و حالت شوک
با رفیقام میرم یکم میشینم
چند روز از غمم لذت میبرم
به این فک میکنم که من چقد خوبم و اون بد
بعد روشنفکر تر میشمو میگم : حق انتخاب با اونه
چند روز همینجور دپرس
تا کم کم این وضعیت برام عادی شه و فراموشش کنم
به خودم قول دادم عاشق کسی نشم
اما اگر شدم و بهم خیانت کرد من فراموش نمیکنم تا اخر عمر جزء خاطراتم به حساب میارم
من هیچوقت ادمایی رو که دوسشون دارمو فراموش نمیکنم حتی اگه خیانت کنن کینه به دل میگیرم اما سعی میکنم در این مورد واقع بین نباشم و فراموش میکنم انگار نه انگار اتفاقی افتاده
در نهایت اگه ازکارش پشیمون نشد کم کم اون شخصو از ذهنم پاک می کنم
من از تغییر ناگهانی روابط متنفرم
خب کسی ک اینجا کنکور نداره
پس این بحثا طبیعیه:yahoo (117):
برااینکه یه چیزی گفته باشم:
کسی ک خیانت کرد
کرده دیگه
ارزش فکرکردن و غصه خوردن نداره
زندگیتونو بکنی
والا
عشق من مادرمه
هرگز به من خيانت نكرد و نخواهد كرد
خیلی ممنون به خاطر این پستی که گذاشتم این همه توضیح نوشتین ولی شرمنده من عاشق نشدم :yahoo (77): این تایپیک رو زدم ببینم پاسختونو همین :yahoo (110): ولی اگه برای خودم پیش بیاد سعی می کنم تا اخرین لحظه عمرم به فکرش باشم ... و از خدا خوشبختیشو بخوام . انتقام چیزی است که ادم از خدا فاصله می گیره بازم ممنون موفق باشید
استاتر یکی از تاپیک هارو بحذف ینی که دو تا تاپیک بالای انجمن با یک عنوان...خیلی رو مخه
خواننده میگه
اونکه یه وقتی تنها کسم بود
تنها پناه دل بی کسم بود
تنهام گذاشت و رفت از کنارم
از درد دوریش من بی قرارم
خیال میکردم پیشم میمونه
ترانه ی عشق واسم میخونه
خیال میکردم یه هم زبونه
نمی دونستم نا مهربونه ...
منم یه جورایی مثل توام ولی اون از اول دوسم نداشت میگفت یکی دیگه رو می خوام
اطلاعات و تجربیات مفیدی بودن ابجی
خدایش با یه رنگ دیگه مینوشتی چشام درد گرفتن
جداً بدور از شوخی خیلی متن باحالیه برای کسانی که شکست عشقی خوردن:yahoo (12): شفا دهنده اس ...
به نظرم باید این متن رو با آب طلا نوشت و قاب گرفت چون حاصل تجربیاته و به کسایی که شکست عشقی خوردن:yahoo (12): هدیه داد ...:yahoo (56)::yahoo (76):
اولا اینکه همون بهتر که رفت چون مسلما یه نقصی دیده و رفته و وقتی برای یه نقص ول میکنه میره عاشق نبوده شاید اصلا حتی دوستت نداشته
دوما اینکه بهتره اصلا فکرش را نکنی، زندگی اصلا ارزش نداره بخوای برای کسی که ارزش نداشته وقت بگذاری
سوما خلایق هر چی لایق
رابعا عشق یک هوس عمیق زودگذره و بعد بک مدت (ممکن از یک روز تا حتی چند سال باشه گه معمولا بعد رسیدن به همه) از بین میره ... بیشتر این نرسیدنه که احساس عشق را به ادم دست میده ... در کل دوست داشتنی که دو ادم در مرور زمان به دست میارن خیلی بهتر و ،ایدارتر از عشق سوازانه
بنزین همون اول با شدت زیادی میسوزه و ممکنه اتش زیادی داشته باشه ولی زود تموم میشه اما نفت و گازوییبل به شدت بنزین اتش نمیدن ولی خیلی طولانی تر طول میکشه