آیا ما را سر کار گذاشته اند و به ریش ما میخندند؟!!!!
آیا ما را سرکار گذاشته اند و به ریش ما میخندند!!!
واقعیتش رو بخوایید الان دیگه وقت وقت تحقیق در مورد رشته ها و دانشگاه هاست...
البته یه سری از دوستان میخان 95 کنکور بدن که من از همین جا یه خسته نباشید و خدا قوت بهشون میگم...
بر گردیم سر اصل مطلب که همون انتخاب رشته باشه شما میخوای تو یه رشته تحصیل کنی که مورد علاقه ات باشه و همچنین دانشگاهش(تا حدودی البته)و اگر این انتخاب بر اساس اجبار(در اینجا منظور از اجبار پایین بودن رتبه هستش)باشه کار میلنگه...
چطوری؟ الان بهت میگم...
وقتی که شما به سن بلوغ میرسی نیاز به کار داری، اما دولت محترم بهت یه پیشنهاد میده (چون انقدر ورشکسته و آمار بیکاریش بالاست که نمیتونه تو رو توی سیستم دولتی یا حتی غیر دولتی قبول کنه و برات تولید کار کنه)اون پیشنهاد چیه اینکه آقا ما چند تا دانشگاه دولتی بیشتر نداریم قبول نشدی بیا برو یکی از این دانشگاه های قارچی...
ماشاالله چیز ی هم که کم نداریم دانشگاه های قارچی، پیام نور،غیر انتفاعی و حتی آزاد(وابسته به آیت الله رفسنجانی) و...
از این ور هم یه تهدید برات گذاشته که اگه نری باس بری خدمت سربازی...
در کل از این طریق با چند سال الاف کردن شما تو یه رشته و دانشگاه که بهش علاقه ندارید اولا برا خودش درآمد زایی میکنه دوما شما رو از بازار کاری دور نگه میداره....
بعد هم که فارغ شدی با اون تیکه کاغذ(در اینجا منظور از تیکه کاغذ مدرکه)کاری بهت نمیدن و باس بری یه کاری پیدا کنی که اصن ربطی به رشته ات نداره...
حالا سوال من از شما اینه که چه باید کرد؟
اصن حرف من درسته یا من دارم اشتباه فکر میکنم؟