آها خب اگه 12 13ست دیپلم مجدد میتونی خیلی کمک کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
منم همین سوالو دارم
الان که سوم هستیم میتونیم دیپلم مجدد بگیریم؟
یا باید پیش رو تموم کنیم؟
یا پشت کنکور بمونیم مثلا؟
وااااااااااای خدا کنه ثابت بمونه :yahoo (101):
نه اخبار ک یچی دیگه میگن
تاثیر ۳۵ درصدی معدل در کنکور سال آینده | آی کنکوری
در حال حاضر هم تاثیر 25درصدی میدن اگه درست حساب کرده باشی با توجه به درصدایی که گفتی سهم سوم 46.6 درصده, و سال دوم و پیش 26.6 درصد(که فک کنم غلط حساب کردی!!!)...35 درصد بشه خیلی فرقی از این نظر نخواهد کرد و متاسفانه به نظر من تاثیرشو زیاد خواهند کرد...چون تو ایران زیاد با منطق و خواسته دانش آموزا کاری ندارن...
بي کله تر از اين حرفان بابا!
حالا فردا ببين يه تصميم ميگيرن که دهن همتون وا بمونه.
(احتمالا مبناي تصميم گيري عقل و آمار نيس. بلکه با ناکاميشون در مراوده با همسر در شب قبل از تصميم گيري ارتباط مستقيم داره!)
جهان از ونیز که شهری روی اب است در حیرت است
اما از ایران که رو هوا است هیچ حیرتی ندارند :|
بستگی به حال تصمیم گیر داره اگه حالش خوب باشه بشینه فکر کنه میفهمه کار احمقانه ای تاثیر معدل
اما اگه بخواد روی چند نفر رو کم کنه حاصر تمام ما رو ****** بده
مسئولین عزیز وقتی میگن چیزی افزایش پیدا نمیکنه باید مطمئن باشید هفته بعدش افزایش پیدا میکنه(نمونش بنزین :دی)
چه برسه به وقتی که معاون آموزش دبیرستان آموزش و پرورش پیش بینی کرده 35 درصد بشه(ولی جدا از شوخی برای یکی مثل من که که معدلم بده خیلی اوضاع وخیم میشه)
بیاید همگی باهم دعا کنیم 45 یا 50 نشه یوقت 35 پیش کش....
May God Be Merciful Upon Us
من خودم برنامه گزینه جوان رو ندیدم اما میگن یکی از معاون های سازمان سنجش اعلام کرده کنکور95تاثیر همون 25درصد اما جواب قطعی اواخر شهریور اعلام میشه
من دیدم برنامه گزینه جوان رو
مجری دو بار هم پرسید با تاکید و معاون سنجش اموزش پرورش گفت بله برای سال اینده 25 درصده (یعنی سال 95 ) اما در مورد سال بعدش تصمیمی گرفته نشده
ولی بازم باید منتظر اعلام رسمی سنجش موند چون واقعا اینا غیرقابل پیش بینی هستن