استرس که واسه همه هست به این فکر کن اگه یه مطلب مرور کنی یا یه مقدار از استرست کم کنی میتونی یه تست بزنی و از چندین نفر که استرس دارن جلو بیفتی و به هدفت برسی(استرس هم جنبه مثبت داره)
نمایش نسخه قابل چاپ
استرس که واسه همه هست به این فکر کن اگه یه مطلب مرور کنی یا یه مقدار از استرست کم کنی میتونی یه تست بزنی و از چندین نفر که استرس دارن جلو بیفتی و به هدفت برسی(استرس هم جنبه مثبت داره)
من یه هفته قبل کنکور شروع کردم به خوندن،تا ساعت 2 شب کنکور هم ادامه دادم! فک کنم همزمان داشتم رقابت های یورو(جام ملت های اروپا) رو تماشا میکردم!!!
2 روزه که بعد از یه مدت نسبتا طولانی شروع کردم به خوندن :yahoo (117):
تا 9شب پنجشنبه ام برنامه ریختم بخونم :yahoo (117):
معجزه خبر نمیکند :yahoo (99):
احمدی گفت خیلی که الان رتبه های خوب شدن به پزشکی رسیدن با دینی و ادبیات 100 بوده !!!!
این دو سه روز رو باید یه دور دیگه دینی بخونم ادبیات بخونم هر چند که واسم نتیجه کنکور مهم نی
چون پشتم گرمه به عمو یادگار ! نه نه !! ارتــــــــش
مرور بعضی از دروس خصوصا عمومی ها و استفاده از کتاب های جمع بندی و خلاصه + چند تا آزمون سوالات سراسری برای شبیه سازی کنکور و مرور
دینی + زیست:yahoo (117):
+ خلاصه هام
و + یه ازمون دیگه :yahoo (117):
امشب به امید خدا جمع بندی فیزیک و دینی 3 تموم می شه ( نشستم تیپ بندی کردم که ذهنم آماده باشه )
فردا هم ریاضی و دینی 2 مرور و تیپ بندی می کنم
چهارشنبه هم تا 6 بعد از ظهر عمومی ها و از 6 تا 9 مرور فرمولای مثلثات و هندسه پایه
استراحت :yahoo (99)::yahoo (15):
حوصله درس ندارم ولی تو فیزیک و کمی هم شیمی عقبم. باید اونا رو تموم کنم ... پنجشنبه هم عربی و دینی رو یه مرورکی میکنم...
احتمال زیاد علاف با یه نگاه سطحی به دینی(مخصوصا درس برزخ جهنم و امر به معروف و نهی از منکر:((:yahoo (113):).....
ایشالا ک این 2 روز سریع تموم شه بره....:yahoo (114):
استرس هم خیلی خیلی کم دارم:yahoo (105):
نکات کنکور خارج 93 هم یه مرور میکنم:yahoo (112):
همش اعصاب خوردی خخخخ از این میسوزم که خیلی چیزایی ک قبلا خوندمو وقت نمی کنم جمع بندی کنم برا همین ممکنه خیلیاشون سر کنکور اصا یادم نیاد!
این دوروزم دیف و ریاضی پایه تا جایی ک بشه شیمیم مونده عمومی هم دینی و زبان کلا این دوروز که باید استراحت کنیم برنامم فشرده تر از همه ی روزا ممکنه باشه خخخخخ
:yahoo (83):