یعنی یه نفر دیگه نشسته جای شما ، جواب هاش رو تو پاسخنامه ی شما به اشتباه وارد کرده!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی
ای بابا بدون پیشرفت فقط 100 تا خخخخخ
کل:6502
اختصاصی:6528
عمومی :6418
رتبه کل:2518
:| :| :| خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــواب بودم کلا !!!!
انقد حـــــــــــــــــــــــر ص خوردم !!!!!:yahoo (17)::yahoo (17):
میتونستم جواب بدم ولی خوابم میومد به شدت ... دقیقا عین کنکور پارسالم شد :| حس نداشتم شیمی بزنم ...
دینی سخت بود واسه من ...
ولی باز خیلی فکر میکنم بهتر از سنجش بشه .. هنو نیمده کارنامه.
خاک بر سرشون با اون سئوالای مزخرف دینی و زیستشون! به قرآن غیر از 5 سئوال هیچ بار منفی نداشت زیستش! توی تمامی سئوالات یا میتوز میوز بود یا شارش, 3 فصلی که خیلی از بچه ها من جمله خود من حذف می کنن, بنابراین انتظارم اینه که 5 تا سئوالو از دست بدم نه اینکه توی تمام سئوالات یه گزینه داشته باشن این سه فصل! آخه کپک نوروسپوراکراسا چه ربطی به رنین داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
تجربه ی بزرگ من برا 95ی ها: اگه دبیرستانو فول نیستین هرگز قلمچی اسم ننویسین که باعث افتتون هم میشه!! فقط خودتون سخت بخونین و از برنامشم استفاده کنین
برا منم همین طور بود شورشو در آوردن ینی مثلا شیمی 2 همش حفظیه من تستای کنکورشو همرو چ سخت چ آسون زودتر از 60 یا 40 ثانیه میزنم اینا برداشته بودن تو هر گزینه یه تست جداگونه داده بودن و یه چیزایی ک اصلا محاله تو کنکور همش تو یه تست بیاد هر تست شیمی 2 برا من سه چار دقیقه طول می کشید...
فیزیکش هم چن تا سوالو که حل می کردم رسیدم به یه عددای مسخره ک کلا بیخیالش شدم نه با هم ساده میشن نه ...
مثلا یه سوال بود برا تبخیرو چگالی که 90 درصد تو کنکور میشه از نسبت 1 به 80 تستو حل کرد زیر 20 ثانیه یا کمتر ولی این مسخره یه عددی داده بود ک نه بشه از نسبت حل کرد نه معمولی اصا ساده هم نمیشد...واقعا نمی دونم این طراحای عقده ای چه فکری می کنن این سوالارو طرح می کنن اهههههههههههه
كاظم اينقدر غلط از كجات واسه من آوردي:yahoo (77)::yahoo (66):