نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط ianai عه، مگه سنبل و بلبل چیز بدیه؟:yahoo (35): اذیتمون نکن دیگه، یه این بارو کوتاه بیا حالا:)) نه بد نیس . بحث حرمت و لذت مطرحه:yahoo (20)::دی چشممم فقط بخاطر اسمت که آنای خالیه وگرنه که اصن هیچی./
نقل قول: نوشته اصلی توسط berasmeyadegar لا اله الا... میرم پیش بابا سوداد:|:yahoo (20): حقتو میزاره کف دستت:yahoo (76): @Saudade@:|داره ب دخترت ظلم میکنه عه سوداد که از خودمونه، حله برو بهش بگو:yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط ianai عه سوداد که از خودمونه، حله برو بهش بگو:yahoo (20): :yahoo (20):فک کردی میاد پوستتو میکنه دخترشو امانت داده مثلا
نقل قول: نوشته اصلی توسط Gord_Afarid نه بد نیس . بحث حرمت و لذت مطرحه:yahoo (20)::دی چشممم فقط بخاطر اسمت که آنای خالیه وگرنه که اصن هیچی./ :yahoo (20):چجوری ازت تشکر کنم حالا که انقده خوبی؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط berasmeyadegar :yahoo (20):فک کردی میاد پوستتو میکنه دخترشو امانت داده مثلا دخترش فضولی نکنه، کاری ندارم که:yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط ianai عه سوداد که از خودمونه، حله برو بهش بگو:yahoo (20): :yahoo (20):شوهرش خائنه حالا زنه مچشو گرفته شده فضووول ای بزارمت تو چرخ گوشت مرد
نقل قول: نوشته اصلی توسط berasmeyadegar :yahoo (20):شوهرش خائنه حالا زنه مچشو گرفته شده فضووول ای بزارمت تو چرخ گوشت مرد خائن کجا بود؟ من همیشه گفتم اول و آخر خودتی زنننننن:yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط ianai خائن کجا بود؟ من همیشه گفتم اول و آخر خودتی زنننننن:yahoo (20): :yahoo (20):این دیگه اخرین باره مرررد
نقل قول: نوشته اصلی توسط berasmeyadegar :yahoo (20):این دیگه اخرین باره مرررد جونت به لبت رسیده ینی؟:yahoo (117):
نقل قول: نوشته اصلی توسط ianai جونت به لبت رسیده ینی؟:yahoo (117): :yahoo (12):اخرین باریه که دعوا میکنیم منظورمه
نقل قول: نوشته اصلی توسط berasmeyadegar :yahoo (12):اخرین باریه که دعوا میکنیم منظورمه دعوا مگه نمک زندگی نبود؟:yahoo (117):
تاپیک تبریک تولدو به خاک و خون کشیدیم:yahoo (20): شرممان باد:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط ianai دعوا مگه نمک زندگی نبود؟:yahoo (117): :|خب پس بریم واسه طوفان بعدی همچین زندگیو نمکی شور کنیم
نقل قول: نوشته اصلی توسط ianai تاپیک تبریک تولدو به خاک و خون کشیدیم:yahoo (20): شرممان باد:)) :yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط berasmeyadegar :|خب پس بریم واسه طوفان بعدی همچین زندگیو نمکی شور کنیم نه، نمک نمیخوایم، همین زندگی شکری خودمون خوبه که:yahoo (117):