سلام ب همه
دوستان من چرا هر درس دینی رو که میخونم احساس میکنم درس قبلیش یادم رفته ؟!
شما هم اینطوری هستید آیا یا فقط من اینطوریم ؟ :))
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ب همه
دوستان من چرا هر درس دینی رو که میخونم احساس میکنم درس قبلیش یادم رفته ؟!
شما هم اینطوری هستید آیا یا فقط من اینطوریم ؟ :))
فقط دوره سوالایی رو که حس می کنید فراموش می کنید رو، رو یه برگه کاغذ بنویسید بعد هر چند ساعت بخونیدش!!!
فقط از رو كتاب ميخوني ؟ يه پرسمان هم كنارش داشته باشي خيلي كمك ميكنه بعد هر درس بري سوالاش رو بخوني ببيني كدوم رو بلد نيستي دو باره تكرار كني
ولي يه سوال خودم دارم : آقا از اول بخونيم يا از آخر؟ شما از كجاي كتاب شروع ميكنيد؟
ببخشید خوبه ۴درس بخونیم بعد بریم سوالای نهاییشونو حل کنیم دوباره همینطوری ادامه بدیم ؟؟؟
آقا من از دیروز شروع کردم الان 10 ساعت خوندم 4 درس............10 تا 13...........:yahoo (76): اگه جای من بودید چیکار میکردین!!!!
حاجی پاره میشیم بخوایم اون سبز ها رو حفظ کنیم که !
چه کنیم ؟
اوناااااااااااااااااااااا اارو که نه خوشحال ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در درس مربوط به ولایت علی (ع) به دلیل حساسیت شدید جمهوری اسلامی به حضرت علی و شیعه چهار تا روایت که با علامت مشخص شده نیاز به حفظ هست
مثلا من کنت مولا فهذا علی مولا!
یا مثلا من ماته و لم یعرف امام زمانه مات میته جاهلیه
و لهذا الموضوع :yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20):
آقا مگه آیاتو باید حفظ کنیم؟؟؟ الان شهریور 93 آیه داده گفته تکمیلش کن..........عربی!!:yahoo (13):
آقا ما معلممون خودش تو هر درس سوالاشو در میاره مشخص میکنه . من بازم پرسمان بخونم؟
آخه منم نخوندم!!!:yahoo (56):
شماره درسش5 توی اون درس عدله های ولایت حضرت علی که 7 تاست ذکر شده
درس 5 آیه مائده 55 ص59
ص 60 آیه معروف تطهیر (احزاب 33) انما یرید .....
ص 61 آیه من ماتَ
حدیث ثقلین تا وسطاش هم حفظ کنی بسه مربوط به صفحه 67 بعدش که شروع میکنه گفتن درباره حوض کوثر نمیاد به احتمال زیاد
ص70 آیه من کنت مولا
یک سری سئوالات کلیدی داره ....
همونا میاد .......... غیر از اونا بیاد خیلی سئوالاش چرت میشه .........
مثلا تو درس آخر چرا تدبیر امور خانه به عهده زن است؟
یا از میان نقش زن مادری را شرح دهید
از میان تعاریف حفظی
نظام مردم سالار . نفقه . صداق . تفقه . تقیه . انسان عزیز . وحی .مرجع تقلید، تقلید،
و لهذا الموضوع :yahoo (76)::yahoo (76)::yahoo (76):
ممکنه بگه یک مورد تقیه توسط ائمه معصوم رو نام ببرید به عنوان مثال
ولی به احتمال 0.00000000001% میگه تقیه حضرت علی (ع) چه بود!
درضمن دینی زیاد اذیت نمیکنن... چون قراره کشوری طرح بشه و تمامی رشته ها از جمله هنرستانی های استان های فوق دور افتاده امتحان بدن
اگر خیلی سخت بگیرن باید کلی پول طراح و تصصیح و برگه حروم کنند برای شهریور
اما برای زیست شناسی و فیزیک و زمین احتمال اذیت کردن زیاده
سلام دوستان من سال چهارمم
دیدم خیلی واسه نهایی استرس دارین گفتم یکم از استرستون کم کنمhttp://forum.konkur.in/images/smilie...0%28105%29.gif
من خودم پارسال کابوسم امتحان نهایی بود
نمیدونسم چیکار کنم مثه شما سردر گم بودم
ولی اومد و امتحانا شروع شد با اون برنامه مسخرشون بخاطر جام جهانی که فشردشم کرده بودن بیشتر بچه ها استرس گرفتن خلاصه اولیشم دینی بود بر حسب اتفاق
میخوام یه توصیه بهتون بکنم فقط و فقط و فقط و فقط و فقط (did i mention the word JUST???) کتاب درسییییییی خودتون ( اصلا جزوه دبیرو پرت کن دور) + سوالات نهایی سالای گذشته از روی جزوات بنی هاشمی
فقط در همین حد این توصیه رو جدی بگیرید که: من زمین رو طول سال عملا رو هوا بودم و گذاشتم شبه امتحانی بعد شب امتحان حال نداشتم کتابو بخونم دیگه به حدی نا امید شدم که میخواستم بزارمش شهریور
اومدم چیکار کردم؟ برداشتم بنی هاشمی رو جوابای آخرشو قیچی کردم بعد اومدم نشستم از سال نمیدونم 86 یا 87 به اینور که دیگه 92 بود هم سوال و هم جوابو حفظ کردم به امتحانای 90 91 اینا که رسیدم برام خیلی عجیب بود تقریبا نیمی از سوالا رو دیگه خودم حل کردم فک میکنین چرا؟ چون همون سوالای قبلی رو با فرمت های مختلف تو امتحانای 87 88 89 اینا دیده بود و دقیقا همینمممم شد و فرداش امتحان 93 گرفته شد و دیدم دیگه بیش از نیمی از سوالا با فرمت مختلف تکراری بود و منی که به 7 8 هم امید نداشتم گرفتم و میخواستم شهریوری شم باورتون نمیشه گرفتم 18/5...خودمم باورم نمیشد ولی حقیقت جلو چشام داشت میرقصید( یکم یه جوری نوشتمhttp://forum.konkur.in/images/smilie...20%2876%29.gif) دوباره به اول ماجرا برگردین با دقت بخونین!!! لای کتابو باز نکردم فقط و فقط سوال و جوابای بنی هاشم!!!...خیالتون راحت تقلبم ا کسی نگرفتم
امتحان فیزیکم همینطور جزوه دبیرمون حدود 150 تایی بود تقریبا ولی من بر خلاف نوبت 1 قیدشو زدم فقط کتابو خوندم و مثالای حل شده در متن(حتی تمرینای آخرش که جواب نداره هم نخوندم) + سوالای بنی هاشم شدم 19/25
ولی شیمی اومدم خریت کردم جزوه دبیرو خوندم شدم 17
این از نحوه خوندن برا نمره اوردن
نگران دینییم نباشین نمیخواد متنو کامل حفظ کنین دبیرمون سوالاتی رو از متن دراورده بود و گفت اگه اینا رو بخونین 18/5 قطعا میگیرین اون 1/5 هم ممکنه بخاطر چنتا سوال نقطه چینی جدید از متن کم بیارین...و همین هم دقیقا شد البته من خودم با بی دقتی 17/5 شدم وگرنه راس میگفت سوالایی که ج بلند میخواست همرو واسمون گفته بود و غیر اونا نیومد البته بعد ها متوجه شدم که این دبیرمون سوالاتش همچین از خودش هم نبود و همرو از رو بنی هاشم کپی زده بود... به هر حال اگه خواستین کتاب دینیمو عکسشو بزارم شمام سوالاتو استفاده کنین...یه نکته هم در نظر بگیرین هر چی سال میره جلو تر مثن 94 95 96 طراحا هی دستشون برا طرح سوال جدید تر بسته تر میشه و مجبورن سوال تکراری بدن پس خوشحال باشین ( مگه اینکه مگه اینکه دیگه کتاباتون تغییر کرده باشه که اون دیگه بحثش جداس)...
توصیه آخرمم اینه که اگه رو جلسه متوجه شدین که درسیو دارین بد نمره میگیرن هرچی نوشتین خط بزنین و سفید تحویل بدین بندازین واسه شهریور(نمره ای که تو شهریور میگیرین از نظر ارزشش و بحث سوابق تحصیلی تو کنکور تفاوتی با نمره خرداد نداره پس نگران نباش عزیزمhttp://forum.konkur.in/images/smilie...0%28105%29.gif)با نمره عالی پاس کنین که بعدا حسرت نمره دیپلمو نخورین !!!!!!!
موفق باشین دوستای گل ببخشید که زیاد نوشتم و سرتونو درد اوردم ولی خواستم تجربیاتمو در اختیارتون بزارم که هم شما استفاده کنید و موفق بشین (ایشالااااا) هم یه دعای خیری برا کوچیکتون بکنین بلکه مام این کنکورو...http://forum.konkur.in/images/smilie...%20%283%29.gif
اندیشه و تحقیق هارو میشه بگید از کجا میخونید؟من جزوه دبیرمون هست کتاب نشر الگو هم دارم.
اندیشه و تحقیق رو حتی اگه از رو برداشت خودتون از اون بخش کتاب بنویسید احتمال زیاد نمره میدم از نشر الگو استفاده کن پارسال دوستام تعریفش رو میکردن
یه نکته اضافه : دینی پارسال از جاهایی سوال اومده بود که کسی فکرشو نمیکرد پس پیشنهاد میکنم کتاب دینی رو کلمه به کلمه همه چیز رو بخونید هیچی جا نزارید البته به جز اون فسمتایی که خارج برنامه امتحانیه و برا امتحانا نمیاد
یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟
آیاتی که کتاب خودش معنی کرده رو هم باید بخونیــــــم؟؟؟؟؟