سلام
بچه ها یه سوالی برام پیش اومده این تخمین رتبه سنجش چقدر دقیقه؟کسایی که پارسال سنجش میدادن تخمینشون با رتبه کنکورشون چقدر تفاوت داشته؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بچه ها یه سوالی برام پیش اومده این تخمین رتبه سنجش چقدر دقیقه؟کسایی که پارسال سنجش میدادن تخمینشون با رتبه کنکورشون چقدر تفاوت داشته؟
آخرین امتحانشو میگن فوق دقیقه ...
واسه من 1000 تا اختلاف داشت
هر چقدر دقیق باشه هیچ ربطی به کنکور سراسری نداره .... (هیچ ربطی نداره)
ولی یه رتبه برتر گفته بود که دو-سه تا آزمون آخر جامع سنجش که دادم درصدام خیلی شبیه به کنکور بود همین.
بله هیچ ربطی به کنکور نداره.....معلوم نیست اگه تو سنجش یه درصدیم زدید تو کنکورم همونو بزنید
تقریبا دقیق هست
مثلا: واسه دوستم گف بین 40هزار تا 50هزار! و دقیقا شد 41هزار
دقیق هست و اعتماد کنید
اما یادتون باشه واسه احتیاط رتبه رو از 25٪ معدل کم کنید (چون بدون معدل محاسبه میکنه) :yahoo (10):
بله کاملا درسته ... برای قبولی در پشمک سازی حاج عبدالله کاملا صحت دارد ... خخخ :yahoo (20):
برادر من توی کنکور تعداد شرکت کننده ها خیلی بیشتره ، بعدشم تاثیر معدل و سهمیه و این چیزا داره پس باید فرق کند :yahoo (76): شما فقط باید به درصدات فکر کنی نه رتبه و این چیزا .
اون رتبه ی معادل کنکور 93 رو شما میگین؟
اون چقدر اعتبار داره>؟
منظور من تخمین رتبه کنکور هست
تخمین رتبه کنکور سراسری
این سیستم درست کار میکنه و هیچ مشکلی نداره
مطمپن باشید اگه مشکل داشت کانون این سیستم رو حذف میکرد (چون باعث لطمه خوردن به کانون میشد)
مال هر ازمونی میخواد باشه نمیشه گفت قطعا نتیجه کنکور همینجور بعضیا هستن که استرس سر جلسه کنکورشون بیشتره و درصدایی خیلی کمتر از درصد های ازمون های جامع ازمایشی میزنه مثلا پارسال دوست خودم طبق تخمین رتبه توی ازمونای جمع بندی رتبش میشد بین 500 تا 550 اما کنکور رو خوب نداد و رتبه کنکورش شد 1200
یه سوال:
تو سنجش که رتبه معادل کنکور میده آیا رتبه ی کشوری هست یا منطقه؟؟؟؟؟؟؟
من پشتیبانم میگف ازمون سنجش اخری تخیمن رتبه زد 600و خرده ای
بعدش تو کنکور شدن 808
سلام.من آزمون آخری سنجش پارسال 1300 شدم (تخمین)
توی کنکور 984 شدم.
به نظرم نزدیکه به کنکور