بله منظورم همين بود.البته اختلاف زياد هست راجع به اينكه ميتوكندري پلازميد داره يا نه.
نمایش نسخه قابل چاپ
سوال 246 مورد 4، ما هیچوقت هیبریدرزونانسی در نظر نمیگیریم برای رسم ساختار. اینو از نظر علمی کاری ندارم. از نظر تستی هروقت راجب ساختار حرف میزنه رزونانس درنظر نمیگیریم.
سوال 251، دقت کن. گفته دلتا h تجزیه سدیم آزید، و تجزیه ی سدیم آزید 2 مول سدیم آزید داره. چون کلمه ی استاندارد رو براش نیاورده و تجزیه مثل اون واکنش های اصلی (سوختن و ...) نیست، پس هرچی ضریب مولی توی واکنشش داره درنظر میگیریم. (البته تا حدودی هم حق داری، سوالش ابهام داشت یکم)
سوال 261، منم آبان ماه توی امتحان مدرسه با این موضوع مشکل داشتم، دبیرمون گفت همیشه توی تستای کنکور منظور از فرآیند هابر، این فرآیند توی صنعته. تست کنکور هم بوده که اسم صنعت رو نیاورده ولی منظورش هابر در صنعت بوده.
کارنامه نهایی اومد!
چرا شیمی من از 37 رسیده به 55 نمیدونم!
بقیه که مثل قبله به جز زیست که درصدم 5 تا کم شده نسبت به کارنامه اولیه!
رتبه کشوری 350
من نشستم تو خونه در کمال خونسردی تست ها را چک کردم و خوندم و اولا درصدهام بالا رفت خیلی
دیدم شیمیش کاری نداشته به اونصورت و من فقط خستگی نشستن سر جلسه نذاشت هئب تمرکز کنم (که این بزرگترین خطریه که من را تهدید میکنه ) و نمیدونم کسی میتونه بگه چیمار کنم؟
و اینکه سوال سخت دراوردن هنره، سوال اشتباه بدن که سخت شه که کاری نداره ...
اغلب تستهای مربوط به دستگاهای بدن سوتی داره
کجای کتاب نوشته یا کدوم شکلی گیرنده روی t کشنده قرار داده؟
تو حدوم متن ترکیبی کل فصول از دیاپدز گرانولوسیت ها گفته؟
کجای کتاب از سرعت حرکت گلبول های سفید حرکت غیر از دو مورد مستقیم حرفی زده؟
اون سوال هم که با رد گزینه میرفت ... ما از کجا باید بدونیم سطح میوکارد برای ادرنالین گیرنده داره؟ (این را یادم افتاد اگه بعنوان انتقال دهنده عصبی در نظر بگیریمش خوب روی عضلات میتونه تاثیر بذاره )
من اشتباه میکنم یا بقیه هم هیمن طور فکر میکنن؟
آقا چرا درصدا این قدر تغییر کرده!!
من شیمی از 2% (مسخره نکنیدا! مغزم قفل کرده بود سره آزمون. هیچی نتونستم بزنم!) تو کارنامه نهایی زده 29% :yahoo (114):
فیزیکم از 34.8 به 27.7 رسیده!
نوید جان سوالای زیست کانون خیلی بهترو قوی تره امروز من فهمیدم که نباید سنجش شرکت کنم واسه جامع . چون نه بودجه بندیو رعایت میکنن نه استاندارد سازی میکنن درسارو مثلا شیمی ما باید اسکوربیک اسیدو حفظ باشیم؟یکی تکلیفو روشن کنه بعدشم نمیشه همه سوالارو سخت بدن باید حساب کتاب داشته باشه درسته شیمی 93 سخت بود ولی انقدر بی کیفیت نبود
یا علی جوابای نهایی اومد:((
فیزیکم از 86 اوده 75!!
زیستم از 83 اومده 90
شیمی از 57 اوده 68
رتبه کل هم زده 160
رتبه هاتونو بگید ببینیم چی کار کردید.
من کارنامم اشتباه شده !!!!!!!!!!!!1 اختصاصیام همه غلط زده
فیزیک من 18 درست و 5 تا غلط داشتم
نوشته 11 درست 4 غلط!
خاک تو سرشون با این کارنامه دادنشون!! :yahoo (68):
اصن 55 سوال ریاضی بوده این نوشته 1 غلط 0صحیح 39 نزده !!!!!!
درصدای اختصاصی چرا اینقدر اشتباه شده؟!!!!!!!
این کارنامه غلطه
اختصاصی منم غلطه !!
فیزیکم رو 30 % کم زده و شیمی 10 درصد زیاد تر :|
آب قطعه
فیزیکمو از 50 کرده 28
شیمیم از 25 شده 40
رتبم تو منطقه 2 تو کنکور 93 میشه 2500