هر خانمی حقشه بیاد استادیوم حالا میخواد فحش میخوره میخواد جامعه بد میشه با فخش دادن هرچی بشه .. هر کی نادرست میبینه میتونه نیاد هرکیم درست میبینه بیاد .. بزارین اختیاری بشه تا ارزشش بره بالاتر .. از طرز فکرت خوشم میاد :))
نمایش نسخه قابل چاپ
میگن از ماست که بر ماست انصافا راس میگن دم از ساسانیان و هخامنشیان میزنیم میریم استادیوم هرچی بد و بی را هست به همه میدیم تهش هم این میشه که دخترا نتونن بیان استادیوم ی سری از ما هم بیام پشت نت بیام بگیم اسلام بد بود اسلام از اولش که اومد ایران داغون بود هخامنشیان خوبه کوروش کبیر خوب بود چرا تو کتاب تاریخمون درباره هخامنشیان چیزی نگفته حالا همین فرد هخامنش دوست میره تو خیابون متلک به ناموس مردم میندازه
توی هر قشری خوب و بد داریم تو داری میگی همه مذهبیا میرن صیغه میکنن طرز حرف زدنت رو درس کن توی یک ساعت دارم برات توضیح میدم دوباره نوشتی توی اسلام نگفته زن نیاد بازی رو ببینه انصافا خسته شدم انقدر توضیح دادم برو پست های قبلی رو بخون .اصن الان این حرفا چه ربطی به حجاب داشت نمیدونم ولی تو چرا از حجاب ناراضی هستی ؟ مگه تو حجاب میخوای داشته باشی؟ ما پسرا فقط دوس داریم دخترا حجاب نداشته باشن تهش ی چیزی هم به خودمون از دخترا برسه، در ضمن مهم خود دخترا هستن که اکثریت حجاب رو چیز خوبی میدونن (حجاب فقط شامل چادر نمیشه ) صبح تم بخیر میخوام برم لا لا
انصافا همین امروز بازی با النصر استادیوم بودم ی وضعی بود هر کی بچش رو اورده بود با خودش از اول بازی تا اخر بازی دستش رو گوش بچش بود که خیلی چیزا رو نشنوه توی حالا سیگار کشیدنشون هم که به کنار
فکر میکنی آقا رضا...
باز این مسائلی که تو عکس معلوم شده کذبه....
وقتی که با هم درس میخونن نه تنها عادت نمیشه بلکه روابط سنگینم بینشون شکل خواهد گرفت تو ایرانه امروز...چون پسر 9 10 ساله الان همه چی میدونه ....دختر 8 9 ساله ام همینطور...
کنجکاون و حساس..
شما داری تاپیکه حجاب رو با این تاپیک مخلوط میکنی با چاشنیه اضاف...
رفع اسپم شه لطفا...:yahoo (5):
نگفتی باید فش بدن گفتی فش دادن دلیل مسخره ای هست برای ورود پیدا نکردن خانوما به استادیوم من گفتم اگه خانوما بیان استادیوم فش دادن ی امر طبیعی براشون میشه مثل مردا، مردا 95 درصدشون بد دهن هستن حالا ی سری به رو میارن ی سری به رو نمیارن که کلا این نود و پنج درصد وقتی پاشون توی استادیوم باز میشه دهنو باز میکنن و چشو میبندن ... جمله دومت هم مسخره ترین چیزیه که تا حالا شنیدم یعنی چون هر دوشون دین الهی هستن نباید تفاوت داشته باشن ؟ مث اینه که بگی وقتی دو تا برادر از یک پدر هستن چرا بین عقایدشون تفاوت وجود داره؟؟؟!!!!!
یه سریا هستن کم میارن حاشیه میرن الان تو این وضع هستی چه ربطی داره اخه فحش دادن چرا بهونش میکنی بگو دوس ندارم واسه خانما آزاد باشه دیگه بنیان خانواده و فحشو بدو بیراه چیه الکی بهونه میکنی دلیل قانع کننده داری بگو ...
دوست عزیز آره اسلام بهترین دینه ولی بعضیا با حرف الکی چهرشو بد میکنن ... کجا میگه حجاب اجباری کجا میگه حضور خانما تو ورزش نباس باشه ... همین حجاب اجباری اینجا ارزشی نداره چون اجباریه حجاب وقتی ارزش داره که اختیاری باشه و بعضیا تو اون حالت هم حجابشون رو رعایت کنن امیدوارم منظورم رو رسونده باشم موفق باشید
ببین تو روشن فکر تو طرفدار ازادی بیان خوبه تو طرفدار حقوق زن مگه تو حجاب میکنی که میای درباره حجاب نظر میزاری تو منظورت از حجاب اختیاری اینکه یارو عریان بیاد بیرون ؟ والا خسته شدم بسکی جواب تورو دادم اگه چیزایی که من گفتم بهونهس جواب درس درمون بهم بده توی پست های قبلی هم که تو بودی که تو حاشیه میزدی هر چی بهت میگم ار این شاخه به اون شاخه تا اخرش رسیدیم به حجاب که نمیدنم چه ربطی داره به ورود خانوما تو استادیوم ، تو اصن لای قران رو باز کردی که میگی خدا گفته حجاب اختیاریه تو رو حسین برا من ادای روشن فکرا رو در نیار ته روشن فکریت اینکه تو نت سرچ کنی عکس نوشته روشنفکرانه واست بیاره