عكس خودم روي صفحه ي شخصيم رو ميگي يا عكس آواتارم رو ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آیا باکتری نمی تونسته آندوسیتوز داشته باشه؟؟؟
ببين الان بازم يه جورايي در مثالت داري ژنتيك مندلي رو قاطي ميكني !!
مثلا الان در جمعيت در حال تعادل و بدون هيچگونه عامل بر هم زننده ، بيايم اين نسل رو با n نسل قبلش مقايسه كنيم ، بايد همينگونه بمونه !
اما بايد اينو در نظر بگيري كه اگه آميزش ( عامل بر هم زننده ) وجود نداشته باشه ، تعداد افراد جمعيت كم ميشه و اگه اين اتفاق بيافته ، چون امكان داره الل مغلوب ، تاثير در مرگ و مير بزاره ، اونوقت شايستگي تكاملي افراد غالب بيشتره و در نتيجه فراواني افراد غالب ، به مرور زمان بيشتر ميشه !
اگه هم آميزش رخ بده كه ديگه اصلا امكان ايجاد عوامل برهم زنده تعادل داره ايجاد ميشه !
نتيجه اينكه اگه تعداد نسل رو محدود بگيري و به تقريب فراواني ژنوتيپ افراد همو غالب با مغلوب يكسان باشه ، اونوقت اين احتمال وجود داره .
سلام
6 تا سوال داشتم از خدمتتون و سعی میکنم تشریحشون کنم که مشکلی نباشه
1-یه تناقض:ص54-خط5از پایین(زیست1)گفته شده که"این جایگاه خاص در خارج از محیط داخلی یعنی در خارج از خون و سلول بدن است"یعنی اگر کلمه"خارج" رو هم برای خون بگیریم هم برای سلول،محیط داخلی،شامل داخل سلول ها هم میشه
و همچنین فقط خون رو جزو محیط داخلی گرفته.
خب این تا اینجا.حالا بریم ص103خط1و2.
اینجا بنظر میرسه که کتاب علاوه بر اینکه هر مایع بین سلول رو جزو محیط داخلی میگیره(برخلاف فصل چهار که فقط خون رو گرفته بود)،با توجه به اینکه کلمه"کل"،
به مایع بین سلول اشاره داره،سلول ها رو جزو محیط داخلی نگرفته(چه برسه به داخل سلول)یعنی میشه گفت کلمه "سلول های بدن جاندار" یه کلمه کمکیه و شامل کلمه ی "کل" نمیشه.
البته شایدم یه کژتابی زبانی باشه که در دامش افتادمhttp://forum.konkur.in/images/smilie...%20%284%29.gif
2-لایه سلولزی که کتاب تو ص4 بهش اشاره میکنه از فیبریل های سلولزی تشکیل شده؟با توجه به اینکه بلافاصله بعد از توصیف فیبریل سلولزی اومده
3-آیا نصف هر سهمی اسپیروگرام،دم و نصف دیگر سهمی بازدمه؟
پس اگه اینطوره که با توجه به اعداد روی منحنی(هوای جاری) ما باید در هر دم و بازدم 1000 تا هوا رو جابجا کنیم نه 500تایی که کتاب تو متن گفته
4-چرا میگن که هنگام استراحت عمومی قلب دریچه های میترال و دولختی بازن؟(تو آزمون ها).چون من اصلا قبول ندارم اینو چون که کتاب گفته فشار خون این دریچه ها رو باز میکنه پس وقتی تو استراحت عمومی فشاری روشون نیست باید بسته باشن
5-کتاب تو ص71میگه که مقداری(که با جمع اعداد گفته شده میفهمیم که این مقداری،خیلی مقدار کوچیکیه)ازco2با انیدراز کربنیک به hco3تبدیل میشه اما تو صفحه 87میگه که"با دارا بودن مقدار زیادی انیدراز کربنیک نقش بسیار مهمی دارن.بالاخره این انیدراز کربنیک نقش کمی داره یا نقش زیاد؟http://forum.konkur.in/images/smilie...%20%284%29.gif
6-نظریه سوپ بنیادین:ص49کتاب میگه که پس از ان دیگر دانشمندان....
اینجا میگه که موادآلی در جو بوجود آمدند اما تو صفحه قبلش میگه در اقیانوسها
یعنی نظریه سوپ بنیادین تغییر یافت یا نه؟کلا روشنم کنید درباره سوپ بنیادین
و در اخر ، عرض معذرت از طولانی شدن متن...