خخخ دادا راستش من خودمم میمونم.
اینارو از مهروماه نوشتم که با خوندن بعضی عبارتا اینجوری میشی:yahoo (39)::yahoo (113)::yahoo (40)::yahoo (114):
پس من اینجوری فهمیدم:
اولی: اشتباهه.دومی:درست. و ما 5 لوب داریم تو مخ.
ممنون:y (466):
نمایش نسخه قابل چاپ
خخخ دادا راستش من خودمم میمونم.
اینارو از مهروماه نوشتم که با خوندن بعضی عبارتا اینجوری میشی:yahoo (39)::yahoo (113)::yahoo (40)::yahoo (114):
پس من اینجوری فهمیدم:
اولی: اشتباهه.دومی:درست. و ما 5 لوب داریم تو مخ.
ممنون:y (466):
دو سوال
ماهیچه های طولی و حلقوی درهمه انواع حرکات لوله گوارش نقش دارن؟
و
و کتاب میگه تقریبا در تمام طول دیواره لوله گوارش فلان لایه ها وجود دارن ولی مثلا تو کاردیا یا ماهیچه های داخلی و خارجی مخرج فقط اسم ماهیچه های حلقوی رو میاره یعنی این بخش ها ماهیچه طولی ندارن؟
2. ساده ترین دستگاهردش مواد رو عروس دریایی داره و هیدرم دستگاه گردش مواد نداره که عروس دریایی مژک داره نه تاژک
3. پلی مر که جذب نمیشه منظور مونونر هست که درسته مثل باکتری یا انگل که گوارش نداره ولی جذب داره
4.منظور سوال همون رسیدن به خونه :| میگفتم وارد یکی میومد میگفت وارد خودش یا ...
6. این گزینه بیشتر مربوط به مواد تشکیل دهنده ی گیاها بود که قلیای هستند و ... نظر شمام صحیح
7. ستاره دریایی رو میگه که صدف های نازک و پهن رو میخوره پس گوشت خواره و این گزینه صحیحه البته اقا بهنام زحمت کشیده بودن و جواب داده بودن تو یه تایپک دیگه
من معمولا چند موردی زدنم خوب نیست ولی نظرمو میگم
2.این درست که عروس دریایی ساده ترین دستگاه گردش رو داره ولی جانورانی دستگاه گردش مواد ندارن فقط هیدر نیستن که اسفنج هم گردش مواد نداره(مطمئن نیستم البته چون گوارشش فقط درون سلولیه گفتم که البته ربطی هم نداره!!!!)
3.جذب داریم تا جذب الان هنگام تنفس هم اکسیزن جذب خون میشه اما از 8 لایه نمیگذره
7.هم که مربوط به ترکیبی فصل 6 پیش دانشگاهی و تیتر صیادی باعث کاهش رقابت می شوده ص 152 اونجا گفته که ستاره ی دریایی صدف میخوره
سلام و صبح بخير !!
دوستان تا الان تستي رو ديدين كه مخرج رو جزو لوله ي گوارش محسوب كنه ؟!!
در خيلي سبز گفته شده بافت ماهيچه اي ابتدا و انتهاي لوله ي گوارش يكسانه كه خب بيان داره اسفنكتر خارجي هم جزو لوله ي گوارش هست !
اگه كسي اطلاع درست داره و قبلا نكتش رو جايي ديده (خارج كتابيش رو خودم ميدونم !) ، لطفا توضيح بده
سوال339فصل اول نشرالگو
کدام گزینه عبارت زیررابه نادرستی تکمیل می نماید؟
توالی افزاینده......راه انداز.....
1.برخلاف-همواره ازجایگاه آغازرونویسی فاصله دارد
2.همانند-درشروع رونویسی دخالت دارد
3.برخلاف-رونویسی نمی شود
4.همانند-به پروتئین های مخصوصی به نام عوامل رونویسی متصل می شود
نظرخودم روگزینه3 ولی پاسخنامه گفته1
تو iq من دیدم که حساب کرده مثلا تست داده
در انسان هر قسمتی از لوله ی گوارشی که قاقد............میباشد واجد.........است
گزینه ی 3 که غلط هم هست گفته
ماهیچه های غیر ارادی-بافت پوششی سنگفرشی
به این دلیل غلط گرفته که در بخش اخر لوله ی گوارشی انسان ماهیچه ی ارادی داره(پس جزء لوله ی گوارشی هست این بخش) ولی سنگفرشی دیگه نیست پس گزینه غلطه
چاپ95