از کدوم کتاب مهر و ماه برداشتی عزیزم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها این سوالات رو با مشورت حامد در همین تاپیک قرار میدم . لطفا با همکاری با هم سعی کنیم به این تست ها جواب بدیم . در کل 40 تا تست هست که جمع بندی کامل زیست 1 میشه .
هر سوال رو لطفا با دلیل جواب بدین .
هر روز 10 تا تست رو قرار میدم که ایشالله توی 4 روز آینده همشو برسیم تحلیل کنیم .
سری اول سوالات :
فایل پیوست 61166
فایل پیوست 61167
فایل پیوست 61168
1)گزینه 2!در هنگام بازدم یافراگم گنبدی شکل میشه
2)گزینه 4!موفق ترین مهرداران ماهیان هستند ک غضروففی ها خون دارن اما استخخوان ندارن ک!!!!
3)گزینه 3!خو رگ شکمی میده بالا از طریق رگهای بین رگ شکمی و پشتی و پشتی هم میده ب قلب و ...
4)گزینه 4!جزب امینو اسید همواره از نوع فعاله ک برای جذب برخی از اونها ب یون سدیم نیازه
5)گزینه 2!تنفس نایی مخصوص حشراته و حشرات همگی همولنف دارن
6)گزینه 4!سورفاکتانت از برخی سلول های جدار داخلی کیسه های هوایی ترشح میشه و میدونیم ک تو شش چیزی ب اسم موسین و تبع ان موکوز نداریم
7)گزینه 1!بدون شرح!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8)فک کنم گزینه 3 درست باشه!:yahoo (35):
9)گزینه 1!بدون شرح!!!
10)سوال غلطه فک کنم!!خیلی جاموران همولنف ندارند اما دستگاه گردش خون دارن!حشرات شش ندارند اما لوله تنفسی نایی دارند!کرم خاکی اسکلت درونی ندارد ولی شبکه مویرگی کامل دار!دوزیستان قلب سه حفره ای دارند اما گردش خونشون مضاعفه!
ساعت 1 شبه! مغزمم خسته بابت توضیحات کم شرمنده!اگ جواب غلط بود ببشخید ب بزرگیتون.....
سلام
۱_ترتیب لایه های لوله گوارش؟(مثلا آستر مخاط قبل و بعدش چیه؟
۲_فرق لایه زیر مخاط و غشایه پایه؟
۳_خط پایانی ص۶۳زیست دوم گفته روده بزرگ تحرک زیادی نداره--»یعنی حرکات دودی موضعی شدتی ندارن یا خیلی کم ایجاد میشن؟
۴_پاراگراف سمت راست ص۶۵گفته روده کور و روده بزرگ اسب و فیل مواد حاصل از گوارش سلولز رو جذب میکنن!!در صورتی ک ما میدانیم روده بزرگ قادر ب جذب مونومر ها نیست (ص۲۱۳خیلی سبز۹۴)و فقط موادی مثل آب را برای تغلیظ مدفوع جذب میکند
1-منظورتون از لایه ها دقیقا چیه؟ فک کنم این طوری بشه گفت:از خارج به داخل پیوندی ماهیچه ای(2لایه) پیوندی پوششی
2-زیر مخاط از جنس بافت پیوندی هست و سلول زنده داره ولی غشای پایه یه سری سلول مرده هستن ضمنا غشای پایه به بافت پوششی چسبیده
3-مطمئن نیستتم ولی فکر کنم منظور از تحرک قدرت جذب باشه
4-نه خیر این جمله برای روده بزرگ انسان هست که مونومر جذب نمیکنه و ربطی به اسب و فیل نداره
بافت پوششی مربوط به مویرگ ها
بافت عصبی
بافت پیوندی سست (بستر همه شون بافت همبند هست)
این شکل میتونه کمک کننده باشه
فایل پیوست 61182
سلام میخوام بدونم ایا سلول های پروکاریوتی فاقد اندامک اند واینکه یه جایی نوشته بود ریبوزوم اندامک بدون غشا ولی این جمله که باتعریف اندامک جوردرنمیاد لطفا هرکی میدونه جواب بده