این جمله درسته؟
در مرحله ی سوم رونویسی ، قبل از رونویسی جایگاه پایان رونویسی ، پیوندهای هیدروژنی شکسته میشوند.
نمایش نسخه قابل چاپ
این جمله درسته؟
در مرحله ی سوم رونویسی ، قبل از رونویسی جایگاه پایان رونویسی ، پیوندهای هیدروژنی شکسته میشوند.
ببخشید این انواع مولکولهای پروتئینی غشا فقط در سلول های جانوری اند؟
یعنی همه ی یوکاریوت ها و پروکاریوتها
وقتی رونویسی انجام میشه در مقابل هر نوکلئوتید dna یه نوکلئوتید ریبوز دار قرار میگیره و پوند هیدروژنی بینشون برقرار میشه
از طرفی هم اگه شکل کتاب رو نگاه کنیم میبینیم قبل رونویسی جایگاه پایان رونویسی یه قسمتی از rna ساخته شده از رشته الگو جدا شده در نتیجه پیوند شکسته شده
با این حساب درسته احتمالا
عین اون هست یعنی چی؟:yahoo (77):
خب مار ماده که داره بکرزایی میکنه ، فرزندش جنس نر میشه . خب احتمالا وقتی که جنسیت حاصل از بکرزایی متفاوته ، از نظر ژنتیکی و ظاهری هم میان مادر وفرزند(حالا این نسبت رو نمیدونم چی بگم . گیر ندید) تفاوت هایی حاصل میشه دیگه!!!:yahoo (35):
این داستان کلی بکرزایی مار ها هست . جزئیات هم داره که من خودم حوصله ندارم زیاد واردش بشم چون بلاخره خارج کتابه و......
در مار ها مانند پرندگان و پروانه ها ماده ها دارای دو کروموزوم جنسی ناهمسان (zw) و نرها کروموزوم های جنسی یکسان (zz) دارند. در جریان بکرزایی اگر تخمک و گویچه قطبی همراه آن هر کدام دارای یک کروموزوم (z) باشند. از لقاح آنها یک جانور نر حاصل می آید و اگر هر دو (w) داشته باشند، سلول تخم حاصل (ww) که زیستا نخواهد بود.
مار نر حاصل از نظر ژنتیکی کاملا با جنس ماده یکسان و فقط از نظر جنسیت(وبه تبع کروموزوم جنسی) متفاوت خواهند بود .
اما خب ماجرا در مارهای غول پیکر مثل پیتون متفاوته که گفتم وارد جزئیات نمیشم .