نمیدونم کدوم کتاب بود ولی اخه مطمئنم ی جا خوندم ک باس انتقال از یک گونه دیگه باشه این خیلی هم قابل قبول تر ازونه
نمایش نسخه قابل چاپ
1.طول نوار روشن کم می شه ونوار تیره ثابت
2.توکتاب اسم های مختلفی برای انقباض گفته که تونوس جداکرده می گه سختی نسبی درحالیکه متریک تلاش کنی ولی کوتاه نشه
3.کوچیکش متحرک بعد ساکن می شه کشتی چسب بالغ
4.به نظرمن برای تبدیل کردن به پلی پپتیدها بایدیکم هیدرولزکنه بعضی پیوندهاروهمجینین آمیلاز
5.من جایی ندیدم بگه سلول همراه دیواره ی دومین داره
6.به نظرمن نه چون ذخیره ی چربی کاربافت چربی هست
مرسی بابت جواب هات اما در مرو در 4 و 5:
4. هیدرولیز یعنی تبدیل پلیمر به مونومر. پپسین که پروتئین رو به امینواسید تبدیل نمی کنه. امیلاز هم نشاسته رو به گلوکز تبدیل نمی کنه. بنابراین نمیشه بگیم چون به مونومر تبدیل نمی کنن, هیدرولیز نیست؟
5. در مورد این سوال دقت کن پرسیدم ایا دیواره دوم همیشه از دیواره اول ضخیم تره؟ سوالم ربطی به سلول همراه نداشت.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
من گفتم یک جای مخصوشون رو هیدرولیز می کنن مثلا همین آمیلاز چطورمی خوادنشاسته رو رو به صورت مالتوز دربیاره بایدیک جاهاییشون روهیدرولیزکنه مثلن همین رنین با هدرولیز بخشی از پروتیین کازئین باعث رسوبش می شه به هرحال این نظرمن هست اگه جایی دیدی خلاف من رومی گه حتماتذکربده
کتاب هم گفته دیواره ی دومین ار نخستین ضخیم تره پس می شه گفت بله
فقط به گیاه گندم میتوان ژنی را با تفنگ شلیک کرد یا به سلول های جانوری هم میتوان؟
چرا گزينه 3 اين سوال غلطه؟!!!اين سوال 178 كنكور 91 با كمي تغيير هست تغييرش اينه كه اونجا منظور اكسيژن دي اكسيد كربن و آب بود و اين كه از عبارت تركيبات استفاده كرده بود به همين خاطر گزينه 3 اون سوال كه دقيقا گزينه 3 اين سوال هم هست غلط بود.ولي اين جا منظور آب هست نمي دونم چرا 3 غلطه!!!
فایل پیوست 56475
چند مورد صحیح می باشد:
1)ترشح هیستامین طی بیمارری های الرژیک فعالیت ترشحی کبد و کلیه را افزایش میدهد.
2)ژن مربوط ب گیرنده های انتی ژنی همواره توسط خود سلول های دارای گیرنده انتی ژنی بیان میشود
3)ِِِِِرشته های dna میتوانند همانند رشته های rna از منفذ های هسته عبور کنند.
4)هورمون ژیبرلین برخلاف اکسین و ابسیزیک موجب افزایش ذخیره قندی در گیاه یولاف میشود ک همواره طی سنتز اولین پیوند در گلیکوژن و نشاسته تولید میشود
1)1 مورد 2)2مورد 3)4 مورد 4)3مورد
فایل پیوست 56477فایل پیوست 56478فایل پیوست 56479
باتوجه به مطالب خود کتاب غدد نزدیک پیلور نباید حاشیه ای باشد چون اسید ترشح نمیکند ولی در شکل صفحه 60 این طور نیست
چرا؟
فایل پیوست 56482
منظور از بخش مشخص شده دوازده هست؟
†Muhammad†@