من راجب زنش مژک بینی :))چیزی یادم نمیاد .....دلیل خیلی نمیتونه محکم باشه هر چی باشه مجاری تنفس جز دستگاهه دیگه...من فکر میکنم که درستش باید بالا میشد نه پایین...
حالا بازم اجازه بدید بقیه بچه ها هم نظر بدن:yahoo (105):
نمایش نسخه قابل چاپ
بله مجاری تنفسی هست....مثلا ریه که نمیتونه میکروب و جا به جا کنه....ولی جزو دستگاه تنفسی هست...
در بینی هم با توجه به تجارب خودمون!! =)) هنگام عطسع مثلا هوایی که از بینی میاد بیرون،باعث میشه مژک ها محتویات رو بدن بیرون
ولی هنگام تنفس،مژک ها زنششون به سمت بالاس...
البته این برداشت منه...:yahoo (105):
بچه ها زیگوسپورانژ تو زیگومیست ها چند دیواره ایه؟ الگو یه جا گفته ...با دیوارههایضخیم ب نام زیگوسپورانژ ،،،یه جام گفته دور چن زیگوتی ک ایجاد میشه یک دیواره ضخیم زده میشه....
[QUOTE=Dangh;816349]
بله مجاری تنفسی هست....مثلا ریه که نمیتونه میکروب و جا به جا کنه....ولی جزو دستگاه تنفسی هست...
در بینی هم با توجه به تجارب خودمون!! =)) هنگام عطسع مثلا هوایی که از بینی میاد بیرون،باعث میشه مژک ها محتویات رو بدن بیرون
ولی هنگام تنفس،مژک ها زنششون به سمت بالاس...
البته این برداشت منه...:
yahoo (105):[/QUOTE
تو سوال خیلی سبز گفته کدوم گزینه نادرست است بعد گفته '"قسمتی از مژک های دستگاه تنفسی میکروب ها رو به سمت پایین میرانند'"
از اون ور تو پاسخ تشریحی دلیل غلط بودن این گزینه رو توضیح نداده فقط نوشته در دستگاه تنفسی مجاری هوا از بینی تا نایژک های انتهایی مژک دارن مژک های بینی برای دفع میکروب ها به سمت پایین می زنند و میکروب ها را به سمت پایین میرانند
حالا من میگم این گزینه چرا غلطه دقیق توضیح نداده زنش مژک های مجاری تنفسی از حلق به پایین همیشه یک طرفه اس ومیکروب ها به طرف بالا یعنی به سمت حلق میان از پایین میان به بالا تو بینی هم زنش مژک ها میکروب ها رو میاره به سمت پایین طبق گفته خیلی سبز تو همین تاپیک یه دوستی نوشته بود زنش مژک ها در بینی ازادانس به طرف عقب و جلو توکتاب درسی من چیزی در مورد زنش مژک تو بینی پیدانکردم خلاصه این که نفهمیدم چرا این گزینه غلطه به خاطر واژه دستگاه تنفسی غلط میشه یا به خاطر اینکه زنش مژک زیر حلق به سمت بالاست غلطه
لطف میکنید سؤالو بذارید اینجا؟ @yasii
همونطورکه گفتم:طبق کنکور93و متن کتاب پمپ سدیم پتاسیم نقشی در رسوندن پتاسیل عمل غشای سلول عصبی به پتانسیل آرامش نداره فقط بعدازولی طبق گفته ی خودم که دربالا گفتم گزینه ی3هم جوابه. نظرشما چیست؟
پتانسیل عمل غلظت یون ها روبه قبل برمی گردونه.(بدون نیازبه پمپ به آرامش می رسند)حالاجواب سوال پایینوکتاباگفتن: گزینه ی 2
فایل پیوست 55191