بی ربط هم نگفته دادا اخه تو همون کتاب سال 2 میگه بقیه سلول ها تمایز پیدا میکنند و قدرت بیشتری لرای انقباض دارند شاید روی این جمله همجین حرفی زده به نظر من تمایز یافته نیستند اما اختصاصی اند.
گرهی قلب رو میگم
نمایش نسخه قابل چاپ
نظر من تا حدودی با شما فرق میکنه - قبل از بلوغ آره - همه چیو دارن و میتونن برا خودشون بسازن اما بعد از بلوغ این اتفاق میافته(تقریبا مطمئنم): هسته و تمام اندامکاشونو ازدست میدن اما rna های پروتئین های مورد نیازشون با ریبوزوم ها و بقیه ی مواد مورد نیاز برای ترجمه باقی میمونه - دقت کن که منظورم از مواد مورد نیاز trna اینا هستن و هسته و تمام اجزای اون ازبین میره
:yahoo (110): هم میگی تمایز نیافته و هم میگی اختصاصی مگه میشه - میدونم این دو تا باهم فرق دارن اما به مثالم دقت کن تا این بحث قورت بدی:
اگه یکی بخاد پزشک بشه چندتا کار باید انجام بده که هم شامل تمایز و هم تخصصی شدنه - تخصصی شدن مثل رفتن به دانشگاه میمونه و تمایز تبدیل شکلش به شکلی که بهش بتونیم بگیم پزشک!!! و صد البته رشد هم انجام میده پس هر دو نوع سلول هم تمایز و هم اختصاصی شدن رو دارن - من با نشر الگو کاری ندارم کتاب کم اشتباهی نیست
:))
اول اینکه همیشه بهشون بگو منفذ دریچه دار تا فراموش نکنی :)
اما جوابت - خیر - تمام خون ابتدا از آبشش میگذره بعد به قلب میرسه( البته این طبق چیزاییه که یاد گرفتمه و اگه تو تست دیدی همینو در نظر بگیر ولی خودماییما هیچ چیز مطلقی تو زیست نیستش - مخصوصا اینجا - رگاشون که دروپیکر نداره که - ولن برا خودشون شاید یه نشتی داشته باشه!!!)
دادا منظورت چیه - بالاخره دو تا راه بیشتر نیست دیگه یا خودش میسازه یا یکی میزاره داخلش - یعنی چی که موقع تولیدش اونم به وجود میاد بیشتر بازش کن - سلولا که به وسیله میتوز به وجود اومدن - مگه کولوچست !!!حالا شاید قیاقش شبیه کلوچه باشه اما کلوچه نیست که موقع پختنش هرچی دلشون خاست بریزن توش :)
سلام امروز داشتم زیست میخوندم این سوالو نوشتم...
چند گزینه صحیح است؟
الف)در لوله گوارش گنجشک معده همانند سنگدان و برخلاف چینه دان برامدگی به سمت پشت بدن نمی باشد.
ب)در ملخ غذا برای ورود به مری جهتی برخلاف جاذبه زمین را طی می کند.
ج)همه جانداران برای هضم غذا نیاز به آنزیم گوارشی دارند.
د)دومین بخش حجیم شده در لوله گوارش کرم خاکی همانند سومین بخش حجیم شده در گنجشک در گوارش مکانیکی غذا دخالت دارد.
1)1 2)2 3)3 4)4
سلام چرخه هاپلویید ودیپلوئید د کتاب سال چهارم چاپ جدید هست؟
باکتری آلیه:)
کپک های مخاطی پلاسمودیومی باکتری و دیگ مواد آلی را میبلعد ...
هر گونه انتقاد با استدلالی هم وارده.
اگه فالسی پاروم گلبول قرمز حاوی مروزوئیت رو بخوره چی خ میده؟
سپاَُس
:yahoo (110):
http://forum.konkur.in/images/smilies/ya/y%20(452).gif