توی متن صفحه 158 گفته :
به طوری که به ماهی نری که شکمش قرمز نیست ، حمله نمی کند
زیر شکل گفته :
ﺑﻪ ﻣﺪل واﻗﻌﯽ ﺗﺮ ﮐﻪ ﻓﺎﻗﺪ رﻧﮓ ﻗﺮﻣﺰ در ﻧﺎﺣﻴﮥ ﺷﮑﻢ اﺳﺖ، ﮐﻤﺘﺮ از ﻣﺪل ﻫﺎی ﻏﻴﺮواﻗﻌﯽ دﻳﮕﺮ ﺣﻤﻠﻪ ﻣﯽ ﺷﻮد.
قضیه اینه ک بالاخره ماهی های شکم قرمز بیشتر در معرض خطرن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.تراکم رو برای جانورانی که هم تولید مثل جنسی دارن هم غیر جنسی چجوری باید در نظر بگیریم؟مثلا نشر الگو کاهش تراکم رو برای اسبیروزیر مسبب کاهش توان تولید مثلی گرفته ...بدون هیچ شرط خاصی در صورت سوال.
========================
2.در انسان هر فردی که 2 کروموزوم Xداشته باشد قطعا زن است..غ.
3.در انسان هر فردی که 2 کروموزوم yداشته باشد قطعا مرد است.ص
=======================
4.الان تو مار موقعی که میاد یه نسخه از زن هاش رو کبی میکنه و تخمکش رو بارور.ینی در واقع تخمکشو زیگوت کرده دیگه؟بعدم میتوز زیگوت و جاندار 2n
اما تو روش بعدی که تخمک بدون باروری میتوز میده جانور nداریم..من گیج شدم این چرا اینجوریه آخه؟:yahoo (101):
راهنمایی لطفا؟!؟:yahoo (35):
من دیشب منبع کتاب درسی رو برای این مورد دانلود کردم ! یه کتاب 280 مگی ! برام جالب بود ! انگار چکیده این کتاب رو کردن کتاب درسی ما !
توی اون هم یه بار گفته حمله نمیکنه یه بار دیگه هم گفته رفتار خشونت آمیزی انجام نمیده ! یعنی کتاب چرند نوشته ؟
فایل پیوست 49979
=======================
سلام بر شما
فایل پیوست 49987
کتاب درمورد این چهار گروه حرف زده:
1-ماهی های نر مزاحم، شکمشون قرمزه.
2-مدل های غیرواقعی، شکمشون قرمزه.
3- ماهی نری که شکمش قرمز نیست.
4-مدل های واقعی تر که خود کتاب گفته شکمشون قرمز نیست.
منظور از آوردن «مدل واقعی تر»، باتوجه به آوردن صفت تفضیلی «تر» ، ماهی های زنده فاقد رنگ قرمز شکم نیست. «مدل» درسته در برخی علوم و آزمایش ها می تونه زنده باشه ولی در اینجا منظورشون دقیقا به همان بی جانی «مدل های دارای رنگ قرمز شکمِ کمترواقعی» هستند.
ماهی های حمله کننده:
به گروه 1 حمله می کند.
به گروه 2 حمله می کند.
به گروه 3 اصلا حمله نمی کند.
به گروه 4 کمتر حمله می کند (یعنی ممکنه تو تستا به این نکته گیر بدن... صرفنظر از اینکه درسته یا غلطه، بعضی طراحا علاقه دارن که اینجوری برداشت کنن از کتاب... پس گوشه ذهن خودتون داشته باشید.)
نکته قطعی1: به هر ماهی زنده یا مدل ماهی ای که شکمش قرمز باشه، حمله میشه.
نکته قطعی 2: به هیچ ماهی نر زنده ای که فاقد رنگ قرمز در شکم باشه، حمله ای ناشی از الگوی عمل ثابت «حمله به قرمزشکم ها» صورت نمی گیره.
نکته استنباطی: اون ماهی که گفته شده «مدل واقعی تر» زنده نیست و نر زنده از همان گونه مزاحم محسوب نمی شه برای ماهی حمله کننده ... در نتیجه نسبت به شکم قرمزهای نر زنده از همان گونه، کمتر حمله می شه بهش... اگر کتاب اون ماهی بالاییه رو زنده درنظرگرفته، چون به صراحت گفته هییییییچ چیز دیگه ای بجز رنگ قرمز مدنظر ماهی ها نیست، باید هیییییچ حمله ای انجام نگیره.
دقت داشته باشید طراح میتونه با کلمه «مدل» و اینکه زنده س یا غیر زنده س بازی کنه.
نکته قطعی 3: به هیچ جسمی چه زنده چه مدل غیرزنده واقعی چه مدل غیرزنده تابلو و غیرواقعی که هیچ رنگ قرمزی زیرش نباشه، هیچ حمله ای ناشی از اون الگوی عمل ثابت خاص انجام نمی شه... ولی ممکنه حمله های دیگه ناشی از الگوهای رفتاری دیگه، مثلا ناشی از یادگیری انجام بگیره... چون اینو می دونیم که هر الگوی عمل ثابت، یک محرک ثابت و خاص داره و عین ربات برنامه ریزی میشه و بدون کم و کاست و نه فزونی، اجراش می کنه.
=======================
پ.ن: ممکنه کسی بگه غیرزنده بودن مدل خارج از کتابه ... درسته خارج از کتاب نیست ولی خب با این فرض به سوال پاسخ میدیم:
اون مدل واقعی تر زنده س و غیر واقعی ها هم کلا اسباب بازی ان. اون مدل زنده واقعی تر باید از یه گونه دیگه باشه دیگه؟ چون اون گونه که خود نر های حمله کننده، خودشون قرمز دارن و به هم گونه هاشون حمله می کنن دیگه! اینو قبول دارید که؟ جایی که کتاب گفته «به سایر نر های مزاحم»، آیا نمیشه نتیجه گرفت داخل یه گونه خاص صحبت می کنه؟ وگرنه می گفت سایر ماهی های مزاحم؟ دوما نر چه موقع مزاحم میشه، وقتی از همون گونه باشه دیگه!
خب ممکنه به خاطر «از یه گونه دیگر بودن» با الگوی دیگری به غیر از این الگوی وابسته به رنگ قرمز شکم حمله کنن...
پس اون وقت باید این نکات قطعی بالا رو دوباره تکرار کنیم:
نکته قطعی1: به هر ماهی زنده یا مدل ماهی ای که شکمش قرمز باشه، حمله میشه.
نکته قطعی 2: به هیچ ماهی نر زنده ای که فاقد رنگ قرمز در شکم باشه، حمله ای ناشی از الگوی عمل ثابت «حمله به قرمزشکم ها» صورت نمی گیره.
نکته قطعی 3: به هیچ جسمی چه زنده چه مدل غیرزنده واقعی چه مدل غیرزنده تابلو و غیرواقعی که هیچ رنگ قرمزی زیرش نباشه، هیچ حمله ای ناشی از اون الگوی عمل ثابت خاص انجام نمی شه... ولی ممکنه حمله های دیگه ناشی از الگوهای رفتاری دیگه، مثلا ناشی از یادگیری انجام بگیره... چون اینو می دونیم که هر الگوی عمل ثابت، یک محرک ثابت و خاص داره و عین ربات برنامه ریزی میشه و بدون کم و کاست و نه فزونی، اجراش می کنه.
=======================
اینم میدونیم که اگه دوتا مطلب در مورد موضوع عین هم رو یه بار زیر یه عکس و یه بار توی متن اصلی کتاب بگن... اگه واااقعن به یه چیز اشاره کنن و حرفشون یه کمی متفاوت باشه، متن اولویت بیشتری داره نسبت به نوشته زیر عکس... ولی این اتفاق بعیده.
اگه انتقادی وارده یا سوالی دارید، لطفا کئوت کنین تا متوجه پاسختون بشم و اگه نیاز شد، پستمو آپدیت کنم.
و یه نکته: دوستان من اصلا خوشم نمیاد در مورد یه سوال و موضوع هی پست باز کنم و دانش آموزان دچار سردرگمی یا سختی در رسیدن به جواب سوال بشن ... پس ممکنه هر از گاهی پست مشابهی رو که قبلا گفتم آپدیت کنم به جای نوشتن دوباره پست و فقط یه منشن بدم به کاربری که جدیدا سوال پرسیده.
اینو گفتم تا پست هایی از منو که خوندین، هر از گاهی چک کنین ببینین مطلبی اضافه شده یا نه
======================
موفق و موید باشید.
سلام بر شما
فایل پیوست 50042
اولا متن مهم تر از جدوله همیشه.
دوما تو جدول گفته سه نوع تاژکدار، توشون هم فتوسنتزکننده دیده می شه هم هتروتروف... نگفته جانور مانند هم فتوسنتز کننده داره هم هتروتروف، چرخان هم فتوسنتزکننده داره هم هتروتروف ، و اوگلنا هم فتوسنتزکننده داره هم هتروتروف. خب پس حتی اگه فقط یه دسته فقط هتروتروف باشه و دو دسته دیگه فتوسنتزکننده، باز تو این جدول اینجوری نوشته میشه... به عبارت دیگه از این جدول اون تعبیر قطعی ای رو که شما برداشت کردید نمی شه کرد. بلکه فقط میشه گفت من از کل تاژکداران، می تونم هم فتوسنتزکننده معرفی کنم هم هتروتروف... بدون اشاره به شاخه ش.
بعد میاییم متن. می بینیم نوشته هترو... باز در تضاد نیست... الان این به ذهنتون خطور می کنه که حتما فتوسنتزکننده از اون دوشاخه دیگه س... بعله.
حالا شما فرض کن (قطعی نمی گما) فقط اوگلنا اونم یه دسته ش فتوسنتزکننده س بقیه اوگلنا ها + کل چرخان + کل جانورمانند هترو هستند. آیا کتاب درسی حق داره تو اون جدولش اونجوری بنویسه؟ بله.
حالا شاید براتون این سوال پیش بیاد که : پس کتاب درسی مرض داره اونایی رو که قطعیه جداگونه نمی نویسه که کار ما هم راحت بشه؟ که جوا اینه که اون جدول بر اساس خانواده ها تقسیم بندی شده و خواسته بگه فلان خانواده از نظر هتروتروف و ... بودن چجوریه... نه بر اساس شاخه.
=================================================
فایل پیوست 50044
داشتن پوشش حفاظتی از جنس سلولز نمی تونه دلیلی بر فتوسنتزکنند بودن جاندار باشه... اگه حتی باشه هم، کتاب گفته بیشترش... بقیه رو می خوای کجای دلت بذاری؟
فایل پیوست 50045
اینجوری خلاصه می کنم: همه شون می تونن هتروتروف باشن ولی یک سومش کلروپلاست هم دارن و وقتی نور هست، حتما فتوسنتزکننده ان.
ینی در صورت وجود نور یک سومشون فتوسنتز می کنن بقیه شون هتروتروفن.
در صورت عدم وجود نور همه شون هتروتروفن.
در صورت انتقاد و یا سوالی لطفا کئوت کنید تا من متوجه بشم.
موفق و موید باشید
چونااسپیروژِیر شرایط نا مساعد تولید مثل جنسی داره
چون ممکنه تری زومی جنسی داشته باشه و باشهxxyکه مرده
درسته دیگه تو انسان y دیدی مرده
نه اینطوری قطعا نمیشه گفت به قرمزا بیشتر حمله میکنن.......تا اونیکه فاقد ر نگ قرمزه
خودت درست تحلیل کرده در رابطه با زنبور ملکه مثلا ملکه اول میاد با میوز تخمک میده بعد تخمکش میتوز میکنه و زنبور نر هاپلوئید میده.........خیلی هم خوب فهمیدی اینو;)
سلام.۱منظورم این بود که جانورانی که هر دو نوع تولید مثل جنسی و غیر جنسی رو دارن,تو کاهش تراکم اگه جنسی باشه رو توانشون تاثیر داره و نباشه تاثیر نداره.حالا اگه اومد گفت کاهش تراکم رو توان بقای اسپیروژیر چه تاثیری میزاره شما چیمیگید؟2.الان تو مار با 2روش بکرزایی صورت میگیره..تو روش اول جانوری 2nو روش دوم جانوری nداریم.@_@اینو میشه بیشتر توضیح بدی؟ممنون که جواب میدی:-)
آبا امکان دارد فردی با xyy به دنیا بیاید؟؟؟
10 تا سوال داشتم خدمتتون
1.اتصال زیستی یعنی چی؟؟
2.((سلول های اوندهای چوبی و ابکش کنار هم قرار میگیرند و لوله هایه باریکی بوجود می اورند))یعنی چی؟؟
3.پارانشیم ابکش/سلول ابکش/سلول غربالی یه جوری توضیح بدین قاط نزنم همه رو
4.ممکنه از شبکه اندوپلاسمی زبر وزیکولی خالی هم جدا بشه؟
5.کیسه های شبکه اندوپلاسمی به سیتو پلاسم راه دارن؟
6.<<آنزیم ها درپی فعالیت سلول های سازنده ی خو تولید میشوند>>یعنی چی؟
7.آنزیم های گلبول های قرمز مسبب استواری غشائشان میباشند؟؟
8.حرکت کرم خاکی فصل 8 ...ماهیچه های طولی و حلقوی در حال انقباض بزرگ شدن نه اینکه جمع بشن.چجوریاس؟؟؟
9.در روده ی بزرگ ویتامین kمیتواند وارد رگ خونی شود؟
سوال آخر.باکتری ها چجوری dna نوترکیب رو جذب میکنن؟؟
ممنون از پاسخگوییتون!