@kahkoo
شما هم نظرتون رو بگین دوست خوبم.
نمایش نسخه قابل چاپ
@kahkoo
شما هم نظرتون رو بگین دوست خوبم.
همه ی گیاهان کلروپلاست دارند؟
سلام
اون سلول زردا چین؟چرا هسته ندارن؟!
پارانشیم خورش ان؟
یعنی پارانشیم خورش ک میوز میکنه با بقیه فرق داره؟دارای هسته و بزرگتره؟!
بعد دو تا دیواره اش کجاهاس؟
1,* کتاب میگه در نهاندانگان ”از تقسیم میوز هر یک از سلولهایی ک در کیسه گرده قرار دارد،4سلول هاپلویید یا 4هاگ (گرده نارس) تشکیل می شود.”
یعنی همه سلولهای کیسه گرده میوز میکنن؟!
اخه لایه مغذی ک معمولا تک هسته ایه یا دو هسته ای.پ میوز نداشته ک.
و چرا دو هسته این بعضیاشون و بعضیا ن؟
2,هر اندوسپرم چند ارکگن داره(طبق شکل 2تا)
هر ارکگن هم ی تخمزا داره.
موقع لقاح یکی از انتروزویید هایی توی لوله گرده ایجاد شدن با ی ارکگن لقاح میکنه و انتروزویید دیگه از بین میره.
اما راجب ارکگن دیگه چیزی نگفته ولی شکل ی سری چیز من استدلال کردم.درسته؟
ارکگن دیگه هم با ی انتروزیید دیگه (ک توسط سلول زایشی ی دانه گرده رسیده دیگه است) لقاح میکنه.
چون توی شکل روی فلس مخروط دانه دو تا تخم کشیده.و انگار اون فلس از وسط نصف میشه و دو دانه بالدار میدن.
عکس مربوط ب ,2,
سلام گزینه های این سوال رو تحلیل کنید ، یکی دو تاش مبهمه
فایل پیوست 47839
جانور مورد نظر قورباغه ست
الف- همه ی جانوران بجز ماهی ها دو گردشی ان
ب- هیچ جانوری سلولز رو نمیتونه تجزیه کنه
ج- قورباغه اوره دفع میکنه - اوره هم برای دفع به آب ( هر چند کمتر از امونیاک ) نیاز داره - تولید مثل قوباغه هم ک توی آب هستش
د- برای اطلاعات بیشتر ب صفحه ی 83 کتاب پیش مراجعه کنین
صفحه ی 83 کتاب پیش : مقایسه ی رویان مرغ ، لاک پشت و ماهی
هر رویان یک دم، چهار جوانه که منشأ اندام های حرکتی هستند و یک حفره گلویی (حاوی آب شش های ماهی و دوزیستان) ایجاد می کند. دم اکثر مهره داران در بلوغ نیز باقی می ماند. اگرچه این ساختارها در گروه های مختلف مهره داران با سرعت های مختلفی نمو پیدا می کنند، با این حال همولوگ هستند. تنها ماهی های بالغ و دوزیستان نابالغ حفره های گلویی خود را حفظ می کنند.
1-چگونه می فهمیم مخمر به عنوان وکتور استفاده میشود؟
در کتاب درسی مطرح نشده
2-آیا هرپلازمید برای هر محدود کننده یک جایگاه تشخیص دارد؟ خیر
به نظرم من ممکن هست یک پلزمید چندین جایگه داشته باشد (الگو گفته.)
بستگی به نوع توالی پلازمید و نوع آنزیم محدود کننده داره
ممکنه یک یا چند جایگاه داشته باشه یا حتی هیچ جایگاهی نداشته باشه
3-آیا فقط با مثال می فهمیم که نوکلیوتید های هر رشته جایگاه تشخیص باید زوج باشند یا بدون مثال میشود فهمید؟
باید حتماً زوج باشند در غیر این صورت ساختار جایگاه تشخیص کامل نمیشه
4-آیا در سوالات می توانیم برای راحتی کار هر وقت در سوالات میتو کندر ی وکلروپلاست رو دیدیم اونارو باکتری فرض کنیم و تمام ویزگی باکتر ی رو دارند؟(بدون در نظر گرفتن تاژک و پیلی و.....)
خیر،
غشا های چند لایه در میتوکندری و کلروپلاست با باکتری متفاوت هست.
به طور مثال تیلاکوئیدها که در کلروپلاست هست در باکتری وجود نداره.
5-چطور یک کتابی گفته بود انواع آنزیم ها از انواع پلی پپتید ها کمترند ؟ من میگم ممکن هست همون تعداد رشته هایی که در ساختمان پلی پپتید ها هستند باترکیب شدن مختلفشون ممکن هست به تنوع پلی پپتیدها یا حتی بیشتر برسند؟
اگر همه ی پلی پپتید های در ساختار آنزیم ها به کار میرفتن احتمالش بود
ولی فقط بعضی از پلی پپتیدها در ساختار آنزیم ها به کار میرن
و حتی اگر حالت های مختلف کنار هم قرار گرفتن پلی پپتید های به کار رفته در آنزیم ها رو حساب کنیم باز هم از تعداد کل پلی پپتیدهایی که وجود دارند کمتر هست.
دوزیست ها لقاح خارجی دارند، خوب آیا لقاح خارجی به آب احتیاج نداره!!؟هیچی!! برا دوزیست بالغ منظورم هست
جوانه های حرکتی در دوزیست ها نمو پیدا نمیکند ؟!؟ اگه نه پس دست و پاشون چیه !؟
یه سوال بالا پرسیدم ، این جوابشه ، دو تا گزینه ی آخر رو توضیح بدید .
در ضمن چرا بسیاری از دوزیستان لقاح خارجی داند ، چرا همش نه !
فایل پیوست 47841
من از یه معلم پرسیدم گفت همه دوزیستان در محدوده کتاب لقاح خارجی دارند ولی تو این سوال احتمالا قید (بسیاری) رو در کتاب برای دوزیستان هم در نظر گرفته:
فایل پیوست 47842
دوستان بگن کدوم درسته
منظوز سوال تو گزینه (د) اینه که دوزیست بالغ جوانه حرکتی نداره بلکه اندام حرکتی داره(جوانه تو رویان هست)
1,* کتاب میگه در نهاندانگان ”از تقسیم میوز هر یک از سلولهایی ک در کیسه گرده قرار دارد،4سلول هاپلویید یا 4هاگ (گرده نارس) تشکیل می شود.”
یعنی همه سلولهای کیسه گرده میوز میکنن؟!
اخه لایه مغذی ک معمولا تک هسته ایه یا دو هسته ای.پ میوز نداشته ک.
و چرا دو هسته این بعضیاشون و بعضیا ن؟
خیر فقط سلول های مادر هاگ نر میوز میکنن
بعضی از سلول های لایه مغذی در مراحل خاصی از نمو بساک، میتوز ( بدون سیتوکینز ) دارند که باعث میشه دو هسته ای و در بعضی موارد چند هسته ای بشن
دلیل این موضوع رو نمیدونم.
فعالیتشون هم ترشح یه سری مواد هست.
2,هر اندوسپرم چند ارکگن داره(طبق شکل 2تا) 2 یا 3 تا
هر ارکگن هم ی تخمزا داره.
موقع لقاح یکی از انتروزویید هایی توی لوله گرده ایجاد شدن با ی ارکگن لقاح میکنه و انتروزویید دیگه از بین میره.
اما راجب ارکگن دیگه چیزی نگفته ولی شکل ی سری چیز من استدلال کردم.درسته؟
ارکگن دیگه هم با ی انتروزیید دیگه (ک توسط سلول زایشی ی دانه گرده رسیده دیگه است) لقاح میکنه.
چون توی شکل روی فلس مخروط دانه دو تا تخم کشیده.و انگار اون فلس از وسط نصف میشه و دو دانه بالدار میدن.
عکس مربوط ب ,2,
فلس نصف نمیشه دانه ها از فلس جدا میشن
هر تخمک فارغ از این که چند آرکگن داره در نهایت یک تخم ایجاد میکنه
یعنی حتی اگر 3 آرکگن هم موجود باشه و تخم زای درون همه ی اون لقاح کنه باز هم فقط یک تخم باقی میمونه که به رویان نمو پیدا میکنه
حالا در بعضی گونه ها دو دانه ایجاد میشه
یعنی دو تخمک وجود داره که هر کدوم یک دانه ایجاد می کنند.
در بعضی دیگه یک دانه ایجاد میشه.
این تحلیل خودم درسته؟:))
همه ی وکتور ها میتوانند از آنزیم های همانندسازی کننده ی سلول میزبان استفاده کنند
ولی همه ی وکتور ها از آنزیم های همانندسازی کننده ی سلول میزبان استفاده نمیکنند
این تست 94 داخل و خارجه اگه میشه بشکافینش
مچکر