چرا استفاده از کمپرس یخ باعث کاهش تورم میشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا استفاده از کمپرس یخ باعث کاهش تورم میشه ؟
*در ایمنی سلولی امکان ندارد که....
1)انفوسیت t پس از برخورد به میکروب تکثیر شود.
2)همه نوع لنفوسیتtدربرخورد اول تولید شود.
3)آنتی ژن برای از بین رفتن به سه عامل برخورد کند.
4)آنتی ژن سطحی میروس به tکشنده برخورد کند.
جواب گزینه2هست اما چرا گزینه4نمیشه؟tکشنده ک با خود ویروس کاری نداره و میره سراغ سلول آلوده ب ویروس و سلول سرطانی!
*درایمنی هومورال....
1)سلول هایbخاطره میتوانند در نخستین برخورد با آنتی ژن ها پادتن بسازند
2)پلاسموسیت ها در دومین تهاجم آنتی زن ها رشد میکنند و تقسیم میشوند.
3)پلاسموسیت ها با فعال کردن ذره خوارها میتوانند علیه آنتی ژن ها فغالیت کنند.
4)سلول های bخاطره دربرخورد با هرآنتی ژنی تعداد زیادی پلاسموسیت می سازند.
جواب میشه گزینه1 اما مگه سلول خاطره پادتن رو میسازه؟پس پلاسموسیت چی؟نمیشه گفت پلاسموسیت به طور غیر مستقیم باعث فعال شدن ذره خوارها میشه و گزینه 3درسته؟
*این جمله درسته؟
ماکروفاژ ها بطور غیر مستقیم در حفظ و ترمیم و بطور غیر مستقیم در دفاع از بدن دخیل هستند.
چرا دفاع از بدن غیر مستقیمه؟
یا الله من پیشکش شدم :))
خواهر tکشنده به سلول های آلوده به ویروس و سرطانی برخورد میکنه دقت کن میگه سلول های آلوده به ویروس نه خود ویروس بلکه به سلولی که به ویروس آلوده شده
سوال دوم سلول خاطره پادتن نمیسازه بلکه پلاسموسیت پادتن میسازه سلول خاطره پلاسموسیت میسازه نه پادتنو .. بله درسته پلاسموسیت ها غیر مستقیم با تولید پادتن باعث افزایش ذره خواری میشن
سوال دوم به نظرم غلطه چون که میگه باعث فعال شدن ذره خوارها میشن باعث فعال شدن نمیشه بلکه باعث افزایش فعالیت ذره خوارها میشه .. سه زینه دیگه هم که تابلویه
جمله غلطه به طور مستقیم هم میتونند مثلا ماکروفاژها مستقیما ذرات خارجی رو فاگوسیتوز میکنن و مشکلی هم نی :))
به طرز غیر مستقیم ماکروفاژ میتونه از بدن دفاع مثله تولید پروتئین های مکمل
خب منم همینو میگم دیگه.درایمنی سلولی هیچ وقت آنتی ژن سطحی ویروس به tکشنده برخورد نمیکنه چون tکشده اصلا با خود ویروس کاری نداره و طرف حسابش سلول آلوده به ویروس و سلول سرطانیه.درضمن سوال گفته کدادم امکان ندارد
پس شمام نظرت گزینه3هست؟
این جمله رو داخل ویکی پدیا ماکروفاژ نوشته بود
هرکاری کردم نقل قول نشد و میگه طول پست شما کوتاه است@
دوستان بالاخره من درک نکردم که کار تشخیص توی گیرنده های حس صورت میگیره یا مخ ؟
لطفا یکی این سوال منو جواب بده کتاب یه چیزی نوشته الگو یه چیز دیگه
@kahkoo
درباره تفسیر و درک و پردازش که شکی نیست درباره عمل تشخیص میگم که کجاست؟ مثلا کتاب الگو نوشته سلول های مخروطی کار تشخیص را انجام نمیدهند یعنی گیرنده های نوری تشخیص رو انجام نمیدن ولی توی کتاب نوشته مثلا گیرنده های دمایی سرما و گرما را تشخیص میدهند خب اینا هر دو گیرنده هستن دیگه چرا یکی میتونه یکی نمیتونه
به نظرم اینجا منظور از تشخیص
تمییز دادن بین دو چیز متفاوته
مثلاً گیرنده سرما فقط سرما رو تشخیص میده و بین اون با گرما تفاوت قائل میشه
سلول ها مخروطی هم به واسته انواع مختلفشون هر کدوم نوع خاصی از نور رو تشخیص میدن
البته باز هم معنا دادن به این رنگ ها در مغز صورت می گیره چون گیرنده ها فقط چند رنگ اصلی رو تشخیص میدن.
سلام دوستان ....به نظر شما آندوسیتوز و اگزوسیتوز بر اندازه ی غشا تاثیر میذارن؟؟؟یعنی آندوسیتوز اندازه ی غشا رو کم میکنه و اگزوسیتوز اندازه ی غشا رو زیاد میکنه؟:yahoo (39)::yahoo (39):