در اکثر موارد و در سطح کتاب درسی نتیجه گیری شما درسته
ولی حالت های دیگر رو هم مدنظر داشته باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
تست مسخره سراسری 93 :
بعضی از تار های عصبی که به دستگاه عصبی پیکری تعلق دارند می توانند....
1- به کمک پمپ سدیم پتاسیم غشای خود به حالت ارامش برسند ... خب گزینه یک که نمیشه دلیلش هم اینه که همه تار های عصبی این قابلیت رو دارن نه بعضی
2- اطلاعات اندام های حسی را به دستگاه عصبی مرکزی منتقل می کنند.... این گزینه هم غلط هست چون پیکری جز دستگاه محیطی قسمت حرکتی هست و باید پیام به ماهیچه و غده ببره
3- پیام های عصبی را از جسم سلولی تا انتهای خود هدایت می کنند این گزینه گفته درست هست !!! ولی توجه کنید همه اکسون های نورون ها می توانند پیام به جسم سلولی بیارن پس این گزینه هم غلطه چون صورت سوال گفته بعضی !!!
4- به واسطه فعالیت نوعی سلول های عصبی عایق بندی می شوند.... این گزینه هم غلطه چون نورگلیا غیر عصبی هست نه عصبی !!
یکی توجیه کنه چرا گزینه سه درست شد ؟ گفته بعضی از انها می توانند فلان کار بکنن ! درستی صورتی که چیزی که در گزینه 3 هست مربوط به همه اکسون نورون هاست نه منحصرا
اکسون تار عصبی قسمت پیکری
کلا سال 93 بد سوال طرح کردن یه سوال هم از فصل یک سوم دادن اونم غلط بود
واقعاً این تست خیلی سلیقه ای بود
بد تر از اون تستی بود که دقیقاً با همین محتوا تو کنکور خارج از کشور 93 داده بودن
ولی به عنوان یک دلیل که بشه باهاش گزینه 3 رو درست فرض کرد میشه گفت که پتانسیل عمل همیشه از ابتدای آکسون شروع نمیشه تا به انتهای آکسون پیش بره و ممکنه سیناپس یک نورون پیش سیناپس در وسط آکسون یک نورون پس سیناپسی شکل بگیره البته شکل دقیق این موضوع تو کتاب منبع کنکور 93 و 94 بود الان نمیدونم هست یا نه ! پس میشه گفت بعضی از تار های متعلق به دستگاه عصبی پیکری ...
بازم می گم رسیدن به همچین دیدگاهی سر جلسه کنکور کار بسیار سختی بوده من خودم من اگر سر جلسه کنکور 93 بودم گزینه 1 رو می زدم و یک امتیاز منفی هم کسب می کردم. :(
واقعاً انتخاب گزینه 3 خیلی تصمیم سختی بوده کنکوری های 93 از همینجا بهتون خدا قوت می گم. :))
این سواله از اون مدل سوالایی که با روح و روان داوطلب سرجلسه بازی میکنه :)) تو پاسخ دادن بهش بنظرم بهترین کار رد گزینه هست وگرنه گزینه 3 ادم رو به شک مینندازه. اخه صورت سوالم مشکل داره :yahoo (20):
منظورش "بعضی از تارهای عصبی دستگاه پیکری" هست یا " اون دسته از تارهای عصبی که به دستگاه عصبی پیکری تعلق دارن " هست ؟
نکته جالبتر اینکه تو کتاب خیلی سبز و الگو هم بین علما اختلاف افتاده :))
برادران نصری حالت دوم رو برداشت کردن و اشکان هاشمی حالت اول رو.
توجیه اشکان هاشمی هم این بوده که بعضی از سیناپسها فعالن و پیام منتقل میشه ولی بعضی از سیناپسها غیرفعالن و پیامی منتقل نمیشه. که البته توجیه کاملا درستیم هست چون نمونه بارزشم تو کتاب سیناپس بین عضله دوسرران و نورون حرکتیه که درواقع سیناپس غیرفعالی هست و پیامی منتقل نمیشه.
ولی کلا سوال مسخره ای بود اخه ادبیاتش مشکل داشت
این جمله درسته؟
همواره اخرینtRNAجایگاهAنقش اخرینtRNAجایگاهPرانیز ایفا میکند
باتوجه به تعریف کتاب و شکل جدید کتاب درسی درمورد لایه های مننژ ، ایا عنکبوتیه با مایع مغزی-نخاعی درتماسه ؟ آخه کتاب میگه بین سخت شامه و نرم شامه مایع مغزی-نخاعی داریم و عنکبوتیه هم بین این دوتا لایه هست.
یه مطلب دیگه هم هست که من نمیتونم هضمش کنم.
مایع مغزی نخاعی از زیر لایه بیرونی سخت شامه شروع میشه تا بالای نرم شامه ؟
کلا این فصل دوم زیست سوم یکی از بدترین فصلایی هست که تو کل زیست خوندم اخه همش قاطیش میکنم :|
مفهوم این جمله چیه؟؟ :
"در صورت تعداد کربن یکسان،تعداد پیوند کووالانسی در اسید چرب اشباع شده از اشباع نشده بیشتر است.
چون به ازای هر پیوند کربن__کربنِ اضافی در سیر نشده ها،دو پیوند کربن__هیدروژن در سیر شده ها وجود دارد."
تأثیر هورمون کورتیزول بر مقدار اوره چیه ؟
به نظر خودم افزایش میده ولی مطمئن نیستم
ممنون میشم پاسخ بدین .