من متاسفانه گوشیم خاموشه نمیتونم عکسش رو براون بفرستم ولی دقیقا این رو نوشته:در هنگام تشخیص الگو های وراثتی ،هر زمان ک صفتی وابسته ب xباشد،قطعا مستقل از جنس بارز نیز هست.
و اتفاقا توی تست وابسته ب جنس بودن یا مستقل بودن و حتی بارز و نهفته بودن مهمه.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ایا کراسینگ اور باعث ایجاد دگره جدید میشه؟!
سوال 358 رو میشه توضیح بدین ؟ گزینه 2 و 3 رو میدونم غلطه
توی پاسخنامه هم نگاه کردم خودش زده گزینه1 ولی طبق توضیحاتی ک داده هم گزینه1 رو درست گرفته هم 4 :/
آیا میشه دلیلی پیدا کرد برا رد گزینه 4؟ که مطمئن باشم گزینه 1 قطعن درسته
فایل پیوست 108081
سلام بافت برداری رو هم برای تشخیص تومور بدخیم بگیریم هم خوش خیم؟ کتاب فقط به بدخیم اشاره کرده که ولی یه جا هردو رو گرفته
بله بفرمایین
فایل پیوست 108082
نمیدونم واقعن دلیلی واسه رد گزینه 4 نداده یا من دیگه مغزم رد داده نمیبینم :yahoo (20):
سلام ساری عزیز
در یوکاریوت ها همواره رنای پیکی که در سیتوپلاسم فعالیت دارد و ترجمه میشود ، پیرایش شده است ؟
در مرحله آغاز رونویسی ، رنا بسپاراز روی دنا حرکت میکند ؟
رنای کوچکی که در تنظیم بیان ژن های هسته ای یوکاریوت ها فعالیت دارد ، در هسته فعالیت میکند یا سیتوپلاسم ؟
میتوان گفت یه رشته پلی پپتید در طول خود همزمان هم دارای ساختار صفحه و هم مارپیچ ، و در قسمت هایی ، فاقد این دو ساختار است ؟
آیا در مرحله پایان ترجمه ، باز هم به طول رشته پلی پپتید افزوده میشود ؟
من همیشه با این مورد که میگن دنای خطی دوسر متفاوت داره مشکل دارم . آخه هر رشته دنا ، دو سر متفاوت داره نه کل مولکول دنا ! این طور نیست ؟
در همانند سازی ، ما میگیم اول پیوند هیدورژنی بین نوکلئوتید ها برقرار میشه،و بعد فسفودی استر . وقتی دنا بسپاراز نوکلئوتید اشتباه میذاره و فسفودی استر تشکیل میده، چجوری قبلش پیوند هیدروژنی برقرار شده بین دو نوکلئوتید که مکمل نیستن ؟
آیا در ساختار سوم پروتئین ، خود گروه های r پیوند های مولکولی و یونی و .. تشکیل میدن ؟ یعنی در این پیوند ها شرکت دارن ؟
فصل ۷ زیست یازدهم گفتار ۱ ، در مورد شکل ۱ میفهمیم قطر مجرای اسپرم بر کو چکتر از قطر انتهای لوله اپیدیدیم هست . اما تو شکل ۴ ، این دو بخش هم قطر هستن . کدوم درسته ؟ و اینکه قطر میزراه بیشتره یا اسپرم بر ؟ تو این دو تا شکل یکم قاطی میشه
و اینکه تو شکل ۲ این فصل میشه بگید اتصال یاخته ها چه شکلیه ؟ مثلا ابتدا هر چهار اسپرماتید تولید شده به هم متصل هستن ؟
پیشاپیش واقعا ممنونم بابت جواب میدونم زیاد شدن شرمنده
سلام و عرض ادب
بله
مثه ترجمه حرکت خاصی در مرحله آغاز نمیتونیم بگیم هست. در واقع راهانداز مثه چراغ چشمکزن میمونه و رنابسپاراز میاد بهش میچسبه تو شکل کتاب هم نگاه کنید حرکتی نکشیده واسه آغاز
مثالی ک کتاب زده ک از کار ریبوزوم جلوگیری میکنن مربوط ب سیتوپلاسمه اما ما رناهای کوچکی هم داریم ک در هسته فعالیتهایی برای تنظیم رونویسی و ترجمه دارن
دقت کنید همزمان ی قسمت نمیتونه هم صفحهای باشه هم رشتهای ولی در ی رشته میتونه این ساختارها جداگانه دیده بشه ضمن این ک میتونه هم کلا این ساختارها دیده نشن
خیر
همینطوره ک میگید. دو سر ی مولکول کامل مشابه همه. دو سر هر رشته با هم فرق داره
ب صورت خارج از کتاب بدونید ک امکانش وجود داره اما خب در حد کتاب ما میگیم این پیوندها خرابن و از رو این دنابسپاراز متوجه میشه اشتباه گذاشته و برمیگرده درستش میکنه
بله
اپیدیدیم کلا ضخامتش بیشتره از طرفی ابتدای اسپرمبر هم ضخامتش نسبت ب بقیه قسمتهاش بیشتره. ب طور کلی قطر اسپرمبر بیشتر از میزراهه اما اگه ب حجیمشدگیهای میزراه اشاره کنه اونجا حجمشون بیشتره. از شکل ۲ هم واسه مقایسه اپیدیدیم و اسپرمبر میتونید استفاده کنید
همه چی ب هم متصله تا اونجا ک تمایز رخ میده
ممنون ساری جان .. موفق باشی عزیزم
خیلی سبز یه جا گفته : مجرای اسپرم بر قطر بیشتری نسبت به لوله های قبل از خود ( اسپرم ساز و اپیدیدیم) دارد و تقریبا هم قطر میزنای است . دقیقا جمله خودشه
ولی منم فکر میکنم قطر اپیدیدیم بیشتر باشه . شکل های کتاب هم همینو میگن . کدوم درسته ؟