بله خارج کتابه این موضوع
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یه توضیح مختصر درباره استروئید، شاید کسی بخواد بدونه، استروئیدها تنها لیپیدهایی هستن که اسید چرب ندارن، ساختار کلی همه استروئیدها یکسان و شبیه کلستروله، از 4 حلقه آلی تشکیل شدن، 3 حلقه 6 ضلعی و یک حلقه 5 ضلعی، کلسترول یک استروئیده که در غشای سلولهای جانوری وجود داره
توی فصل 7 یازدهم که تولید مثل انسانه ودرمورد چرخه تخمدانی و رحمی حرف میزنه خیلی مشکل دارم اصن چه زمانایی باید بلد باشیم؟
نمواداراش خیلی سختن ):
فایل پیوست 96679
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه این تست مال قلمچی 16 آبانه . توی رد کردن سه گزینه اول شکی که نیست اما راستش احساس میکنم این تست ایراد داره. گزینه چهارش ایراد داره. پاسخ نامه برای گزینه چهار ماهی آب شور رو در نظر گرفته . اما آیا انسان از دستگاه گوارشش برای تنظیم اسمزی استفاده نمیکنه؟ ینی مدفوع باعث تنظیم اسمزی در بدن ما نمیشه؟ اگ نظری دارین شما هم بگین البته قبول دارم وقتی این سوال سه گزینه اولش با قطعیت کامل رد میشن باید گزینه چهار رو زد!!!!!!
برای ۱۴۰۰ از یکی از بچه ها شنیدم فقط چرخه فولیکولی رو دارید و چرخه رحمی از کتاب حذف شده . اگه کلیتش رو متوجه نشدی پیشنهاد میکنم از سایت آلا اموزش مربوط به این قسمت رو ببینی و بعد اگه جایی رو ایراد داشتی بپرس که بهت توضیح بدم
معمولا برای انسان دستگاه ادراری رو برای تنظیم هموستازی و فشار اسمزی بدن مسئول میدونند و اگه در کتاب درسی تون هم اشاره ای به دستگاه گوارش نشده ، نباید درنظر بگیرید ، ولی علمی ماجرا حرف شماست و روده بزرگ با تعامل دستگاه عصبی - هورمونی میزان جذب آب رو کنترل میکنه و به تبع در کنترل فشاراسمزی بدن نقش داره
اسپرماتوگونی . اسپرماتوسیت اولیه . اسپرماتوسیت ثانویه و اسپرماتید از طریق پل های سیتوپلاسمی به یکدیگر متصل اند یعنی چی؟ نمیتونم این جمله رو درک کنم:yahoo (77)::yahoo (77)::(:(
سلام یه توضیح مختصر درباره چرخه تخمدانی:
1-مرحله فولیکولی:شامل روز یکم تا چهاردهم چرخه تخمدانی هست، در مرز بین مرحله فولیکولی و لوتئال تخمک گذاری رخ می ده، تحت تاثیر fshیکی از فولیکولها بیشتر رشد می کنه و لایه های سلولیش حجیم می شه و به فولیکول بالغ تبدیل می شه، با رشد فولیکول استروژن بیشتری ازش ترشح می شه، در روز چهاردهم به خاطر افزایش غلظت هورمون استروژن که فولیکول بالغ ترشح کرده ، ترشح lhاز هیپوفیز پیشین زیاد می شه و باعث پاره شدن فولیکول بالغ و تخمک گذاری می شه
2-مرحله لوتئال (جسم زردی) :شامل روزهای پانزدهم تا بیست و هشتم می شه، که شروع این مرحله بعد از تخمک گذاری پس از پایان روز چهاردهمه، هدف این مرحله آماده کردن رحم برای مراقبت و تغذیه احتمالی از جنینه، باقی مانده فولیکول بالغ بعد از تخمک گذاری به جسم زرد تبدیل می شه، یاخته های جسم زرد استروژن و پروژسترون ترشح می کنن که باعث بیشتر شدن ضخامت دیواره داخلی رحم و افزایش ترشحاتش می شه، اگه لقاح صورت بگیره جسم زرد تا مدتی به ترشح استروژن و پروژسترون ادامه می ده تا ضخامت دیواره داخلی رحم زیاد بشه و تا جنین تو رحم جایگزین بشه و جنین رو محافظت و تغذیه کنه، اگه لقاح انجام نشه جسم زرد تحلیل می ره و غیر فعال می شه و به جسم سفید تبدیل می شه، استروژن و پروژسترون خون کم می شه و باعت تخریب دیواره داخلی رحم(قاعدگی) می شه.
سلام .
یک تار ماهیچه اسکلتی که 3 هسته ای است آیا دیپلوئید است یا هگزاپلوئید؟؟؟؟؟؟؟
طبق کتاب به نظر من میشه هگزاپلوئید ولی نظر شما رو دوست دارم بدونم .
اشتباه نکنید ، دیپلوئیده . برای فهمیدنش باید داخل هر هسته رو ببینیم ، همه رو که باهم نباید جمع کرد . در صورتی که شش تا کروموزوم همشون یک شکل باشن میشه هگزاپلوئید .ولی توی این حالت سه تا هسته داریم که توی هر کدوم دوتا دوتا شبیه اند ، همشون مثل هم نیستن...ادم مگه میشه هگزاپلویید...
سلام خیلی سبز گفته تقسیم سیتوپلاسم در میوزی که در بافت خورش تخمک انحام میشود بصورت نامساوی است .چرا؟!طبق ص126 حاصل میوز یوی از یاخته های خورش چهارتا یاخته هاپلوئیدی هم اندازه است!؟؟