میخواستم نظرمو بنویسم یه لحظه گفتم اول سوالو بفرستی بعدش . توی سوال بهتر میشه گفت
نمایش نسخه قابل چاپ
خب عزیز دل نمیشه که همینطوری راهنمایی کنیم . شاید اشتبا در اومد تو یه سوال . به قول خودت توی صدها تست از منابع هر سوال باید ببینی چیو میگه . اگه مثلا به پرفورین اشاره کرد سریع t عمل کننده بگیری . یا حرفی از توانایی شناسایی عامل بیگانه گفت یاد آنتی ژن و گیرندش بیفتی که توی خاطره ها و معمولیا دیده میشه . زیست با همینچیزاش قشنگه دیگه
وقتی میگه توسط لنفوسیت بی یا لنفوسیت تی همه رو باید در نظر بگیری هم منشا هم مبدا :))!
اما بازم باید به ادبیات سوال توجه کنی که دقیقا چی میخواد
+
اون اولیه بیشتر کارش شناسایی عه و اونایی که میسازه اصل کارو انجام میدن
+
حمله به سلول سرطانی هم کار تی کششنده ای
مسلما تی هلپر یا تی خاطره که حمله نمیکنن :))!
+
:yahoo (50):
سلام!
افزایش مایع بین مفصلی در بیماری نقرص در انگشتان پا التهاب قلمداد میشه یا حساسیت!
در منبعی خوندم که حساسیت در مفاصل به اوریک اسید زیاد شده و ترشح هیستامین از ماستوسیت به دنبال داره!
در منبع دیگه ( خیلی سبز) نوشته که اوریک اسید موجب التهاب و پاره شدن غشای ماستوسیت و ازاد شدن هیستامین هستش
خیلی عذاب اوره بهم که کتاب تو ایمنی نوشتار گنگ داره + در مورد اوریک اسید و نقرص چیز خاصی نگفته (3 خط جمله) و حالا شده سوژه طراحای عزیز چون که 99 ایمنی ترکیبی اومده بود! و از مفصل هم مورد داشتیم!
سلام
تو کتاب برای تعریف حساسیت گفته واکنش نسبت به مواد بی خطر
اوریک اسید خب شامل این تعریف نمیشه دیگه :))
هوممم مثلن تو حساسیت، بدن من ممکنه ب ی ماده ای واکنش بده اما بدن تو نه. یعنی اون مادهه بی خطر بوده ولی خب من بهش حساسیت داشتم و اینا :/
ولی نقرس، هم من و هم تو اگه تو مفاصلمون ی عالمه اوریک اسید رسوب کنه دچار درد مفاصل میشیم و این التهابه
یعنی رسوبش باعث اسیب دیدن ماستوسیتا و بقیه داستان شده
من ک میگم خیلی سبز درس گفته.
کدوم منبع گفته حساسیته؟:|
در لایه مخاط لوله گوارش, ممکن است ماهیچه صاف مشاهده شود یا قطعا مشاهده می شود؟
خیلی سبز ممکن است رو میگه درسته چرا؟
سلام. ما خوندیم که در برون رانی ریز کیسه ها از گلژی به سمت غشا حرکت میکنن و به اون میپیوندن و مواد رو وارد فضای بین سلولی میکنن ولی خودشون وارد اون فضا نمیشن...حالا میگیم کیلو میکرون ها طی برون رانی از یاخته های روده خارج میشوند و در رگ لنفی و خون قابل مشاهده ان....خب جریان چیه؟ مگه اونم یه نوع برون رانی نبود پس چرا خارج شد؟
یعنی میتونیم بگیم در این جا برون رانی باعث کاهش سطح غشا شد؟
داداش داری اشتباه میزنی :))
کیلومیکرون یه درشت مولکول محسوب میشه نه اینکه خودش کیسه غشایی باشه
یه درشت مولکولی هست که ازطریق برون رانی به فضای بین سلولی وارد میشه
عکس کتاب درسی رو ببین....کیسه غشایی دربرگیرنده ی کیلومیکرون بعداز خارج شدن کیلومیکرون از سلول ، به غشای سلول اضافه شده
فایل پیوست 96386
فقط میدونم بگم خاک تو سرم... سه ساله عین اصکلا این تناقض تو ذهنم بود:)) حالا که اینجایی یه سوال دیگه هم دارم...وقتی میگن لنفوسیت تی منظور کدوم نوعشه ؟ مثلا میگن اینترفرون نوع دو توسط لنفوسیت t تولید میشود. خوب یعنی تی اولیه؟ تی خاطره ؟ تی کشنده؟ تی کمک کننده ؟ یا همشون؟ یا این که میگن حمله به سلول سرطانی ،کار همشونه یا فقط کشنده؟ اصلا اون تی اولیه خودش عملی انجام میده یا فقط خاطره و کشنده رو میسازه که اونا انجام بده؟
یا وقتی میگن لنفوسیت بی باید یاد همه مدل هاش بیفتیم یا همون بی اولیه که منشا همس؟