خیلی نسنجیده است این حرفت (با کمال احترام البته)
من چند ماه بیشتر نیست که متن کتاب شما رو دارم میخونم و هنوز خیلی هم روش مانور ندادم! و بنابراین جوابی که میدم بیشتر روی مباحثی هست که نظام قدیم خوندم خودم و کتاب قدیم هم بسیاری از جا ها خیلی بهتر بیان کرده، مثلا همین جا کتاب قدیم گفته: هموگلوبین آزاد شده به وسیله ماکروفاژها ، تجزیه می شود و چرخه متابولیک که جزوی از این فراینده (نه ادامه ی این فرایند که داری روش مانور میدی، حالا همین جا یه چیز جالبم بگم، جالبه خیلی دفعه قبلی ادامه فرایندی جذب واست مهم بود ولی اینجا چون به نفعت نیست داری از من ایراد میگیری و میگی ادامه فرایند خارج از کتابه در صورتی که چرخه متابولیک پروتئین ها همزمانه:)) خلاصه خیلی فرزی به خودت افتخار کن!:)) .... ) رخ میده و گلوبین واردش میشه.
چیزی که من میگم علمی و درسته ولی چیزی که تو میگی یه استدلال غلطه از کتاب، چون کتاب حرف اضافه تری نزده استدلال کردی که 100 درصد غلطه حرف من... وقتی کتاب حرفی نمیزنه (که البته کتاب قدیم دقیق گفته وظیفه ماکروفاژ چیه و وظیفه دیگه ای هم واسش تعیین نکرده) راحت نمیشه در مورد سوالی که طراحش بچه نبوده نظر داد.
از همه اینا بگذریم...
من نگرفتم چی گفتی قسمت اول ولی حرفم این بود که گلبول قرمزی که مرده علائم حیاتی رو از دست داده ولی هنوز تخریب نشده یا بهتر بگیم از بین نرفته واسه همین نمیشه گیر داد که چرا من از بین رفتن و تخریب رو معادل مردن در نظر نگرفتم و رد کردم گزینه رو...