آخه هرچقدر فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید ؛ شاید ولوکسی رو میگه سلول تخصصی زایشی رو نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
فقط سلول های پوشاننده ی لوله های شعاعی مژک دارند
+دوست عزیز
شکل کتاب رو هم دیدم که لوله ی دایره ای شکل هم دارای مژک هست
ولی باتوجه به متن کتاب و درسنامه خیلی سبز که خوندم چیزی در این مورد نوشته نشده
توی تست هم در این مورد نوشته نشده
اگه مطلب تازه ای پیدا کردم که صحیح باشه
ویرایش میکنم پستمو @four elements
بخاطر حرکت آب نیاز به مژک هست ؛ دقت کنین مصرف atp و یون کلسیم تو این سلول ها زیاده پس احتیاج به شبکه آندو صاف و میتوکندری گسترده هستش
پس منظور از لوله ها در سطر سوم نوشتتون هم لوله های شعاعیه هم لوله دایره ای؟یعنی خیلی سبز غلط نوشته ؟
من رفتم ویکی پدیا انگلیسی اینو پیدا کردم اگه ترجمشو بلدین ممنون میشم بنویسید من نتونستم خوب ترجمه کنم
In some scyphozoans, the gastric cavity is joined to radial canals which branch extensively and may join a marginal ring canal. Cilia in these canals circulate the fluid in a regular direction.
دوره كنكور من يه طراحي بود توي قلمچي به اسم كرامت كه هي گير ميداد ميگفت دريچه هاي سيني ، دريچه قلبي نيستند .... منم با همين ديد سر جلسه كنكور ٩٦ تست الكتروكارديوگرام بود فك كنم زدم و غلط هم شد
از نظر علمي و طبق همون سوال كنكور ، دريچه هاي قلبي شامل دريچه دهليزي - بطني و دريچه هاي سيني شكل ميشن
صدا اول قلب از نظر علمي بعد از كمپلكس qrs هستش ... ولي توي كنكور من خودم s رو ميگرفتم صداي اول قلب و مشكلي هم توي تست ها برام پيش نيومد ... بيشتر يه بازه اگه بگيري راحت تره تا يه نقطه . بعد از s تا ابتدا خط صاف قبل t ( بهش ميگن st ) رو بگير صدا ١ قلب
آیا میشه گفت دهلیز چپ پیام انقباض رو از طریق سلول های انشعاب دار ماهیچه ای قلب( بافت ماهیچه ای میوکارد قلب)میگیره اما از طریق رشته های بافت گرهی نمیگیره؟
آیا میشه گفت دهلیز راست پیام انقباض رو هم از طریق رشته های بافت گرهی میگیره و هم از طریق سلول های انشعاب دار ماهیچه ای قلب(بافت ماهیچه ای میوکارد)میگیره؟
آیا میشه گفت بطن ها پیام انقباض رو از طریق رشته های بافت گرهی میگیرن و از طریق سلول های انشعاب دار ماهیچه ای قلب(بافت ماهیچه ای میوکارد) نمیگیرن چون یه بافت پیوندی عایق بین دهلیز ها و بطن ها هست؟
اینا واقعا اعصابمو به هم ریخته ممنون میشم اگه میدونید بگید
دهلیز ها توسط هم صفحات بینابینی و هم شبکه گره ای پیام انقباض رو دریافت میکنن
بطن ها هم همینطورن ولی تفاوتشون اینه که بطن ها ابتدا پیام بافت گرهی میرسه به نوک بطن و بعدش از نوک بطن ها به سمت بالا (صفحه ی عایق) توسط صفحات بینابینی منتشر میشه . دلیلش هم اینه که بازدهی قلب بالا بره و تا جای ممکن خون بطن ها خالی بشه
نکات الکترو کاردیوگرام رو هرجا یه جور نوشتن این تصویر پایینی درسته ؟اگه جاییش اشتباهه ممنون میشم بهم بگید
اگه تصویری چیزی هم داریدکه کامل این منحنی رو توضیح بده و بشه سوالای کنکوری که از این جا طرح میشه رو پوشش بده ممنون میشم این جا قرار بدین
امروز کلا با این الکتروکاردیوگرامه سر و کله زدم و اعصابمو داغون کرده
فایل پیوست 90216
آیا در زمان شنیده شدن صدای اول و دوم هر دو دریچه بسته اند؟ا
جمله "انقباض بطن ها باعث ایجاد صدای اول قلب میشود "درسته یا غلط؟
خیلی سبز یه جا نوشته"در مرحله ی انقباض دهلیز موج q و نصف موج r تشکیل میشود" و یه جا گفته موج qو r تشکیل میشه" اولا مگه موج qو موجrداریم اصلا؟دوما حالا کدوم درسته؟