نوشته اصلی توسط
Behnam10
جواب سوالتون قطعا مبحثی خارج محدوده دبیرستانه .... و علاوه بر اون در مورد ویروس hiv و بیماری aids هنوز نتایج دقیقی از تحقیقات در مورد نحوه تاکثیرش ارائه نشده ....
پس زیاد وارد جریان سلولی داستان نشید
اما چیزی که میتونم برای رفع ابهام بهتون بگم اینکه کتاب درسی در توضیح این بیماری ، از روش های آلوده سازی ویروس hiv-1 مطالبی رو اورده و هیچ اشاره ای به ویروس hiv-2 نکرده ...
در ویروس hiv-1 تاجایی که من خودم در کتاب لودیش خوندم ، 5 روش تاکثیر شناسایی شده که در هیچکدومشون اینترفرون ترشح نمیشه ( البته شاید در منابع دیگه بهش اشاره شده باشه ...)
توضیح این کتاب اینکه در دوره ی نهفتگی این ویروس ، بدن سلول های الوده به این ویروس رو به دلیل تعدد آنتی ژن های سطحی از انواع مختلف ، نمیتونه به عنوان عامل بیماری شاسایی بشه و به همین دلیل هم واکنش ایمنی خاصی نسبت بهش صورت نمیگره .. مرگ سلول هایی که به سلول های cd4 مثبت معروفند که در کتاب درسی ، گروهی از سلول های t رو معرفی کرده به نمایندگی از این گروه ، یک مرگ طبیعی سلول در نظر گرفته میشه تا اینکه مقدار کلی سلول های cd4 مثبت به حدی میرسه که بدن از نظر ایمنی تضعیف میشه و اینجاست که دوره ی فعالیت ویروس hiv شروع میشه و به ناگهانی از گره های لنفی که عمده محل استقرار این ویروسه ، وارد جریان خون میشه و آنتی ژن هاش در قسمت های مختلف بدن انتشار پیدا میکنه ....
دیگه زیاد وارد فاز بالینی قضیه نمیشم و فک کنم تاهمینجا جواب سوالات دو دوست مون داده شده ولی اگه سوال خاصی بود ، بگید که بیشتر توضیح بدم ...