این درسته که بگیم اسکلت مورچه فاقد سلوله؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
این درسته که بگیم اسکلت مورچه فاقد سلوله؟!
فایل پیوست 83481
این جمله منظورش چیه؟کجای شکله؟
مگه فسفولیپیدهای غشارو شبکه آندوپلاسمی زبر نمیسازه؟
تو جواب این سوال منظور از روی سوالو شبکه آندوپلاسمی صاف گرفته.ولی من خودم زبر درنظرگرفته بودم.
فایل پیوست 83480
دوستان سوال 3763 آیکیو که سوال کنکوره ،هر تغییر در عدد کروموزومی رو جهش محسوب کرده .در حالیکه تو توضیح سوال تو آیکیو نوشته که اینجوری نیست .حالا تو موارد مشابه این رو طبق توضیحات آیکیو غلط بگیریم یا طبق جواب طراح کنکور سراسری درست ؟؟؟
فایل پیوست 83483
من به نظرم هیچ گزینه ی درستی نمیاد:(
به نظرم احتمالا گزینه ی یکه چون سال۲۰۰۳یک نفربه خاطراین کشف نوبل زیست شناسی رومال خودش کردامادرموردقیدهمش یکم شک دارم!
در سال ۱۹۹۱ پیتر آگره2 و همکارانش هنگام مطالعه و استخراج آنتیژن Rh بهصورت تصادفی پروتئینی را شناسایی کردند که عبور آب را از عرض غشاهای سلولی تسهیل میکند، شناسایی این کانالهای پروتئینی که آکواپورین (AQP) نامیده شدند، دور از انتظار نبود، زیرا مطالعات قبلی نشان داده بود که نفوذپذیری و میزان عبور آب از غشای گلبولهای قرمز بسیار بیشتر از آن چیزی است که با عبور آب از لابهلای مولکولهای فسفولیپیدی غشا قابل توجیه باشد. پیتر آگره به خاطر این کشف مهم، جایزه نوبل سال ۲۰۰۳ را کسب کرد.
گزینه۲ رو زده.میگه چون شبکه زبر گلیکوپروتئن میسازه.
گزینه1 - شما رو نمیدونم ولی توی کتاب ما گفته نشده که اسمز از طریق پروتئین صورت میگیره پس چون از نوع انتشاره ( و نه تسهیل شده) از بین پروتئین ها عبور میکنه و پروتئین ها از انتشار ممانعت نمیکنن. پس صحیح
گزینه2 - غ . با توجه به این که مولکول های کربوهیدرات در سطح خارجی غشا هستن پس پروتئین های سطح داخلی گلیکوپروتئینی نیستند.. قید همه رد میشه
گزینه3 - فکر نمیکنم درست باشه !
گزینه 4 - قطعا غلط . به علت قید هر . چون هر پروتئین غشایی ناقل نیست.