درست میگه در پروکاریوت ها که مستقیم وصل میشه اما تو یوکاریوت ها اول RnA پلی به عوامل رونویسی متصل میشه بعد هر دو راه انداز شناسایی میکنند
نمایش نسخه قابل چاپ
درست میگه در پروکاریوت ها که مستقیم وصل میشه اما تو یوکاریوت ها اول RnA پلی به عوامل رونویسی متصل میشه بعد هر دو راه انداز شناسایی میکنند
خب اره درست گفتی خوبه خودت بلدی ....ولی اره به dna وصل نمیشه مستقیم
خود راه اندازم که جنسش که از dna است پس در کل غیر مستقیم تو یوکاریوت درسته بگه وصل میشه البته به کمک همین عوامل رونویسی
آقا منم یه سوال دارم .
rna پلیمراز قبل از تغییر شکل پروتئین تنظیم کننده راه انداز رو شناسایی میکنه یاقبلش ؟
ایکیو میگه بعدش !
ولی خب مگه قبلش متصل نیست ب راه انداز ؟ اگه شناسایی نکرده پس چجوری وصله !
اگه میگفت مستقلا کاملا درست بود
ولی وقتی میگه مستقیما نمیتونه...یکم دلچرکین قبول میکنم
(چون شکل کتاب هم نشون میده ک rnapol از پایین داره به راه انداز وصل میشه و عامل رونویسی قسمت بالایی راه اندازه ..یکم مشکل دارم با این جمله نشرالگو)
Sent from my BND-L21 using Tapatalk
منم سال پیش این سوالو پرسیدم
نفهمیدم کار ل کجا کشید
ولی اگ دقت کنی متن کتاب کاملا این سوال ایکیو و کنکورو نقض میکنه
به نظرم اون سوالا اشتباه بدون
شناسایی قبلش انجام میشه
(همون طور ک مثلاًی سوال کنکور داریم ک گفته در اولین ژن درمانی تراژن تولید شد.. ولی الان با توجه به کتاب باید بگیم نه نشد...)
نه دیگه. کتاب پروتیینه رو سد تلقی کرده
ن عاملی ک نذاره rnapol متصل نشه
ص ۲۲ شکل بالایی نشون داده اتصال قبلشه
قلمچی هم این نکته رو استفاده کرده ک حتی وقتی لاکتوز در محیط نیست
قسمتی از رونویسی صورت گرفته(مرحله اول) (در مرحله ۱ متوقف میشه)
راستش روبخواهیدمن شخصانشرالوروزیادقبول ندارم ولی این جمله ای که گفتم واضحه که درسته:راه اندازجزئی ازDNAاست که عوامل رونویسی به آن متصل اندوRNAپلی مرازبه مجموعه راه اندازوعوامل رونویسی متصل میشه این نکته خیلی بدیهیه اونقدری که حتی آبی کانون هم همینطوری گفته:yahoo (100):ولی بنظرم توگوگل تدریس دکترمهدی آرامفراین مبحث روسرچ کنیدیاازتوکانالشون ببینیدکه مطمئن بشید:yahoo (100):
منم خودم میگردم اگه تدریسشون روداشتم همینجاآپ میکنم