سلام
٢ تاسوال دارم
١-در قارچ ها كلمه گامت وجود خارجي داره؟(با توجه به كتاب درسي)
٢-در قارچ هاي پرسلولي هر قارچ فقط به ميسليوم داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
٢ تاسوال دارم
١-در قارچ ها كلمه گامت وجود خارجي داره؟(با توجه به كتاب درسي)
٢-در قارچ هاي پرسلولي هر قارچ فقط به ميسليوم داره؟
سلام سوال از فصل آخر زیست پیش
آسکومیست های تک سلولی مثل ساکارومیسز سرویزیه فاقد آسکوکارپ هستند؟
ریزوعید چیه؟ منظورم ریزوعید قارچ ها هست. و اینکه چون ساکارومیسز سرویزیه تک سلولیه نداره ریزوعید؟
سلام خیردرموردقارچهابه کاربردن گامت غلط هستاگربه توضیحات صفحه255مخصوصاخطوط آخرمراجعه بفرماییدمیبینیدغلطه توآی کیوهم گفته صفحه250کتاب درسی گفته ازرشدنخینه توده ای(یعنی یک توده)به نام میلیسیوم ایجادمیشه وگفته یک میلیسیوم ممکنه ازنخینه هایی و.....پس به طورغیرمستقیم گفته یک میلیسیوم برای یک قارچ هاپلوئیدپرسلولی و.....صفحه249و250کتاب درسی گفته قارچهایی پرسلولی بجزمخمرهابدن رشته ای دارندازطرفی صفحه256نوشته شده درون نخینه های به هم بافته ی فنجانی شکل به نام آسکوکارپ و.....پس نتیجه میگیریم به هم بافته کلیدواژه است برای اینکه بگوییم آسکوکارپ ازجنس رشته های سلولی به هم بافته شده است درحالیکه قارچهای تک سلولی بدن رشته ای ندارندپس بله قارچهای تک سلولی فاقدآسکوکارپ هستندودرموردریزوئیدکتاب گفته:نخینه هایی که توسط آنهاقارچ درون نان نفوذمیکندوسایرمنابع ازریزویدبه عنوان نخینه هایی که نقش تغذیه ای قارچ رادارندیادشده است صفحه250کتاب درسی نوشتههرنخینه رشته سلولی طویلی است درحالیکه همونطورکه عرض کردم قارچهای تک سلولی ساختاررشته ای ندارندوهمانطورکه میدونیم نخینه قسمتی ازقارچ هست پس چون قارچ تک سلولی سلول های رشته ای نداره پس فاقدنخینه است که خودنخینه سلول رشته ای هست
سلام
١-ايا طبق كتاب درسي ويروسي كه وكتور باشه،حتما باكتريوفاژه؟
سلام بچه ها برای اینکه بتونم تو این مدت باقی مونده زیست رو 20 درصد بخونم کدوم مباحث رو بخونم؟
با پیش دو و فصل 1و2 پیش 1 میشه زیست رو 20 درصد زد؟ اگه نه کدوم فصلا رو بهش اضافه کنم ؟
لطف کنید و مباحث آسون تر رو برای رسیدن به این درصد که متناسب با زمان باقی مونده است رو بهم معرفی کنید
:y (694)::y (682):
ببین کلا در مورد قارچ ها دوتا استثنای کلی داریم:
اغلب زیگومیست ها دیواره عرضی ندارن در حالی که بقیه دارن
و
همه قارچ ها نخینه(یعنی ساختار هایی که از چندین سلول به هم پیوسته تشکیل شده مثل نخینه هایی که توی شکل ها میبینی+اسکوکارپ) دارند بجز تک سلولی ها
که تک سلولی ها توی کتاب فقط به بعضی اسکومیست ها مثل همه انواع مخمر اعم از کاندیدا آلبکینز و مخمر نان و... است.
پس اینا آسکوکارپ ندارند (گرچه ممکنه میوز و میتوز کنن و تولید مثل جنسی داشته باشن)
توی شکل گفته
ریزوئید تا جایی که میدونم مخصوص زیگومیست هاست
مثل کپک روی نان
به نخینه هایی که در نان به صورت عمودی نفوذ میکنن ریزوئید میگن(البته ریزوئید رو در گیاهان هم داریم! حواست باشه. مثل گامتوفیت سرخس)
سلام...
میشه یه توضیحی درمورد گزینه های ۲ و ۳ این سوال بدین؟
فایل پیوست 79688
:yahoo (17):
فایل پیوست 79697
الان تکلیف گزینه ۲ چیه؟
البته اینکه بگم علائم با وجود کورتیزول بروز نمیکنه غلطه درستش اینه بگیم علائم کمتر میشه....
سلام چند تا سوال دارم
١-گياهان c4 و CAM روزنه ابي دارن؟
٢-ايا براي ويروس ها تنظيم بيان ژن معني داره؟
٣-ايا كورتيزول روي فشار خون تاثيري ميزاره؟(اسمزي نه)
کورتیزول: تجزیه پروتیین ها , افزایش قند خون و آمینو اسید بدن در شرایط بحرانی.
محل ترشح: بخش قشری غده فوق کلیه
جنس: استروئیدی(مثل آلدوسترون)
حالا سوال:
گزینه ۱: به صورت کلی رشته های کلاژن و رشته های کشسانی یا الاستیک داخل انواع بافت پیوندی هستند.(هر دو پروتیینی هستند)
که رشته های کلاژن باعث افزایش استحکام و رشته های الاستیک باعث افزایش کشسانی بودن(مثل غضروف ها) میشه.
پس با افزایش تجزیه پروتیین ها( که کلاژن هم یکیشون میشه) به نوعی استحکام استخوان کم میشه.
پس غلطه..
البته توجه کنید توی بافت استخوانی برخلاف بقیه پیوندی ها توی ماده زمینه اش کلسیم هست که کلسیم هم باعث افزایش استحکام میشه.
اما این هورمون ربطی به کلسیم نداره(تیروییدی ها و پاراتیروییدی ها دارن).
گزینه ۲:من خودم اینطور استنباط کردم که دیابت نوع یک, توسط خود ایمنی(یعنی لنوفسیت b)بوجود میاد.
لنوفسیت b هم پادتن ترشح میکنه که پروتیینیه.
حالا اگه هورمون ترشح بشه, پادتن هم تجزیه میشه و باعث واکنش کمتر بدن و مقدار کمتری از علائم دیابت نوع ۱ که خود ایمنیه, میشه.
گزینه ۳: همون مورد دو رو بخون! البته من به این اعتراض دارم یکم:| واقعا میشه به همون شیوه گزینه ۲ هم ردش کرد...ولی چون به نحوی به زیاد شدن قند ها و آمینواسید ها در طی تجزیه کلاژن ها و پروتیین ها اشاره کرده میشه صحیح در نظرش گرفت.
گزینه ۴:مورد یک
پ.ن: توجه کنید, دیابت شیرین مربوط به هر دو نوع دیابت میشه!
به هر دو نوعش میگن دیابت شیرین. شاید دلیل اینکه گزینه ۳ رو درست گرفته همین بوده.
دیابت نوع یک احتمالش کمتر میشه ولی نوع دو احتمالش بیشتر میشه.
راستی چرا از الگو میزنی؟
بحث دخالت نیست ولی جالب نیستا:/ بهتره از خود دفترچه کنکور بزنی نه از الگو!
یعنی کل کنکور رو یجا بدی نه دونه دونه سوالاتش رو.