هر نوع جهش نقطه اي نوع دوم، مي تواند سبب تغيير در تعداد آمينواسيدهاي پروتئين حاصل شود.
درسته یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/لطفا زود بگید
نمایش نسخه قابل چاپ
هر نوع جهش نقطه اي نوع دوم، مي تواند سبب تغيير در تعداد آمينواسيدهاي پروتئين حاصل شود.
درسته یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/لطفا زود بگید
سلام
آیا این جمله که خون روشن وارد قلب ماهی میشه درسته؟!!
درسته که خون روشن قلب رو تغذیه میکنه ولی خب وارد قلب ماهی نمیشه!!!
میشه یکی توضیح بده و اگر ممکنه از منابع رفرنس مدرک بیاره چون از کتاب درسی که چنین چیزی قابل برداشت نیست!!!
در مورد سوال اولت نمیدونم ولی تو یه کتاب دیگه هم خوندم اونم همینو گفته بود(کتاب زیست آقای روح الله امرایی) ولی برداشت خودم اینه خارج گلبوله قرمزه(کتاب آقای امرایی گفته بود:همه شون تو گلبول قرمز تقسیم نمیشن بعضی از مرزویت ها به گامتوسیت نمو میکنن)
در مورد سوال دوم اگه معنی پلانکتون رو بدونی حله!
پلانکتون هر چیزمیکروسکوپی که وابسته نباشه و مستقل باشه تو دریا
مثلا روزن داران تو دریا هستند ولی چون به ماسه های دریا چسبیدن پلانکتون نیستن ولی تاژکدران چرخان پلانکتون هستند مثل کلامیدوموناس!!
نوشته اصلی توسط paganiN1
1 کپک های مخاطی سلولی تولیدمثل جنسی ندارن؟
2 اسپروزوعیت و گامتوسیت و مروزوعیت تقسیم نمیشن و فقط به یه نوع دیگه نمو پیدا میکنن؟
فایل پیوست 78890
در مورد اولی کتاب چیز خاصی نگفته پس تست دادن ازش تو "کنکور" تقریبا احتمالش صفره!!
اما در مورد سوال دومتون کتاب صراحتا گفته اسپروزوئیت تقسیم میشه و مروزوئیت رو میسازه و مروزوئیت تقسیم میشه و مروزوئیت های دیگه ای رو میسازه و بعضی از مروزوئیت ها تقسیم نمیشن و به گامتوسیت نمو میکنن و گامتوسیت در بدن چشه به گامت تبدیل میشه که خب نگقته چجوری تبدیل میشه!!
کسی برای گیاهان دولپه وتک لپه رمز گذاری کرده ؟
سلام من یه چندتا سئوال داشتم
بافت گرهی رو تمایز یافته در نظر بگیریم درسته ؟ دوم جانوانی که گردش خون باز دارن میشه بگیم مویرگ ندارن ؟ سوم لوله ی انتهایی در ملخ هم نفش سرخرگ رو داره هم سیاهرگ یا فقط سیاهرک ؟
سلام
از دوستان کسی جواب سوالای مطرح شده در جزوه دکتر عمارلو پیش دانشگاهی رو داره
ممنون میشم
سلام
از دوستان کسی جواب سوالای مطرح شده در جزوه دکتر عمارلو پیش دانشگاهی رو داره
ممنون میشم
سلام
بافت گرهي تمايز يافته است ولي تمايزش نسبت به ميوكارد معمولي قلب كمتره
جانوراني كه گردش خون باز دارند ، بر اساس متن كتاب مويرگ دارند ولي بصورت ناقص
اما در كنكور و سوالات ازمون هاي مختلف ( مثل سنجش ٣١ فروردين ٩٧ ) مطرح ميشه كه كلا مويرگ ندارند
ملخ يه رگ پشتي داره كه معادل سرخرگ گرفته ميشه
البته بهش ميگن رگ برنده ( لفظ سرخرگ معمولا براي حشرات بكار گرفته نميشه چون خون روشن و تيره اصلا در حشرات بي معنيه ...)
اما رگي كه معادل سياهرگ گرفته بشه ندارند و خون توسط حفرات به قلب باز ميگرده
البته داخل شكل كتاب انگار خون از پشت قلب توسط يه سري لوله داره وارد قلب ميشه كه اونارو نميشه رگ در نظر گرفت
البته يه نكته هم بگم كه در ازمون سنجش همين هفته براي حشرات خون روشن در نظر گرفته كه همه ي استايد و دوستانم هم به غلط بودنش رسيدن ....
فقط گفتم در جريان باشيد ...
پينوشت
اين توضيحات بر اساس كتاب نظام قديم ( كنكوري هاي امسال ) هست و بچه هاي دهم و يازدهم اينا رو مطابق كتاب خودشون ياد بگيرند
91 داخل
همه کپک های مخاطی :
گزینه 2 : سلول های تک هسته ای و هاپلوئیدی تولید میکنند
گزینه 4 : پیوسته تحرک دارن!
تحلیل من
گزینه 2 : درسته چون پلاسمودیومی میتونه سلول هاپلویید تولید کنه
گزینه 4 : غلطه چون کلنی های مخاطی سلولی تحرک ندارند!
ولی جواب تست برعکسه!!!
گفته 2 درسته!! چجوری؟؟