سلام ؛ حقیقتش من راه دیگه ای برای تغذیه ی قلب به چشمم نخورده ؛ همون عروق کرونر هست تا جایی که من دیدم ؛ در سطح کتاب درسی فکر کنم همین حد هم کافی باشه، بازم اگه دوستان اطلاع بیشتری داشتن توضیح میدن حتما
نمایش نسخه قابل چاپ
سه تا سوال دارم خواهشا جواب بدید!
1_ مگه منظور از سلول های استوانه ای ساده در لوله ی گوارش سلول های معده، روده باریک و روده بزرگ نیست؟ (آخه نشر الگو معده رو در نظر نگرفته)
2_ آیا کبد و روده مثل پانکراس بیکربنات ترشح میکنند؟
3_ در شیردان گاو اصلا هضم سلولز نداریم؟ آخه عمارلو گفته تو شیردان باکتری تجزیه کننده سلولز یافت میشه!
پیشاپیش ممنون
فقط در مورد سه بگم، جوری که بنده فهمیدم باکتری های تجزیه کننده از سیرابی و نگاری به هزارلا و شیردان هم میرسن و وجود دارن اونجاها اما تجزیه ای نداریم.
والا من جایی ندیدم بگن که تو شیردان هم سلولاز داریم ؛ تو هزارلا سلولاز داریم این بدیهی هست ولی توی شیردان رو من ندیدم جایی ؛ محیط شیردان چون اسیدی هست فکر نکنم کلا محیط مناسبی برای باکتری باشه ؛ چون چربی پوست و عرق هم با اسیدی کردن سطح پوست مانع از تکثیر باکتری ها میشه ( فصل 1 زیست 2 )
سلام دوستان ،
گیرنده نهایی (آخرین پذیرنده) الکترون در فتوسنتز ، ترکیب 3 کربنی (اسید c3) هست یا co2 ذخیره شده در قند ؟
اصلا از کتاب چیزی برداشت میشه ؟؟
کسی میتونه این جمله رو برای من توضیح بده
هنگام دم ابتدا هوای مرده قبلی که در مجاری تنفسی باقی مانده و پر از co2 حاصل از بازدم قبلی است وارد شش ها میشود.
مگه ما نمیگیم هوای مرده تهویه نشده است و اکسیژنش زیاده پس چرا این جمله برعکسشو میگه؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام دوستان. ژنوم هسته هم جزو ژنوم سیتوپلاسمی به حساب میاد؟
این جمله غلط نیس ؟ 2 co2 در گام چهارم چرخه ی کالوین مصرف میشود و دو مولکول ADP تولید میشود ؟