ممنون
چرا پمپ سدیم و پتاسیم رو فشار اسمزی تاثیر میزاره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
1- چرا این جمله غلطه! "یک رشته پلی پپتیدی پیچ و تاب خورده و شکل فضایی خاص گرفته پروتین محصوب نمیشود!"
2- در کتاب برای گوارش نشخواد کنندگان گفته باکتریایی که در سیرابی و نگاری حضور دارن، باکتری، ولی تو اکثر کتابا گفته تاژک داران چرخان !؟
3- در شیردان هم باکتری های تجزیه کننده سلولز مگه هست!؟
جواباتون جواب سوالای من نیست
دقیقا تو کتاب تستی که من میزنم نوشته پروتین پلی پپتیدی تک رشته ای پیچ و تاب بخوره معنی خاصی نداره در حالی که کتاب گفته یک یا چند رشته پلی پپتیدی!!
2- آنزیم سلولاز تولید میشه، توسط بعضی قارچ ها هم تولید میشه که میتونن کاغذ رو تجزیه کنن ولی در فصل 4 نوشته "باکتری هایی" نه "جاندار" لفظ باکتری رو به کار برده
3- چه ربطه داره؟ همراه غذا باکتری هم وارد میشن گوارش پیدا میکنن من سوالام اینه باکتری های تجزیه کننده سلولز اشاره نشده تو شیردان هستند
@hamed70t @Behnam10
میدونم منم دلیل خواستم! چون تو کتاب اشاره کرده باکتری هایی الان این تست تو کنکور بیاد تاژک داران چرخان در تجزیه سلولز نشخوار کنندگان نقش دارند و غلط باشه که نمیتونی بگی عمارلو گفته، من 1 سال کل سال سه و این سه ماه اخیر فقط و فقط زیست میخونم، ولی برام عجیبه
جمله اول که گفته پلی پپتید های تک رشته ای پیج و تاب خورده و شکل فضایی گرفته معنی ندارن، این جمله غلطه ولی این جملع عینن تو کتاب معتبر مشترک خیلی سبز-ماز اومده، اون دو تای دیگم کلا برداشت نمیشه نمیدونم چطور برداشت شده
فاکتور داخلی فقط کار حفظ از ب۱۲ رو انجام میده یا جذبشم هست؟
اخه توو جزوه عمارلو نوشته جذب ویتامین ب۱۲ توسط پروتعین حامل فاکتور داخلی انجام میشه ولی توو کتاب گفته از اثر اسید معده حفظش میکنه ک بعدن توو روده ک رفت جذب بشه...اینو یکی واسه من توضی بده
دو جا گفته که هم حفظ میکنه هم جذب میکنه، یک صفحه شرح فاکتور داخلی که گفته حفظ و جذب ویتامین ب 12 و با اثر این ویتامین در ساختن گلوبول قرمز با برداشتن دیواره معده کم خونی و... 4 صفحه بعد هم نوشته باز ویتامین بزرگ ب 12 برخلاف ویتامین های محلول در چربی و سایر ویتامین ها توسط پروتین حامل فاکتور داخلی معده جذب میشه
1- بخاطر اینکه پروتئین محصوب میشود ؛ پروتئین ها میتونن تک رشته ای یا چند رشته ای باشن با شرط پیچ و تاب خوردن و گرفتن شکل فضایی خاص
2- من ندیدم جایی بگه تاژکدار چرخان که ! تو نشخوارکننده ها باکتری ها مسئول ساختن سلولاز هستن ؛ برای این مورد لطف کنین عکس سوال تستی رو از منبع بفرستین
3- بله هست ، باکتری بخت برگشته ی از هیچ جا بی خبر بعد از نگاری رفته تو دهان و دوباره جویده شده ( گوارش مکانیکی) و بعد اومده هزارلا آب محیطش جذب شده ؛ وقتی میرسه به شیردان تازه میفهمه چه کلاهی گاو سرش گذاشته و میترکه :)) ( آموزش به روش تصویرسازی :yahoo (5)::yahoo (5): ) ؛ نتیجه ی اخلاقی : تو شیردان هم باکتری تجزیه کننده هست ولی به عنوان قربانی
نتیجه ی غیر اخلاقی : یاد اون شعر آدمو میندازه که میگه آب نطلبیده همیشه مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند ...
سلام
بافت گرهی تمایز یافته هست یا نه ؟
( الگو تمایز نیافته گرفته ولی اگر اشتباه نکنم خیلی سبز سال به سالش تمایز یافته گرفته )
سلام ، سوال شما سوال خودمم هست کلا نه کتاب درسی درست و حسابی توضیح داده نه کتاب تستی ، هر کدوم ساز خودشون رو میزنن ؛ ولی درستش تو کتاب های بافت شناسی اینکه هر دو تمایز یافته هستن و بهشون بافت گفته میشه ولی از نظر میزان تمایز بافت میوکارد معمولی تمایز یافته تر هست از بافت گرهی