من امشب با زنبور مشکل دارم...
تو حاشیه نویسیا کتابم یه نکته دارم که یادم نیست از کجا آوردم نوشتم.
میشه بگید این جمله درست هست یا نه...
زنبور کارگر ماده گامت تولید نمیکند.
نمایش نسخه قابل چاپ
من امشب با زنبور مشکل دارم...
تو حاشیه نویسیا کتابم یه نکته دارم که یادم نیست از کجا آوردم نوشتم.
میشه بگید این جمله درست هست یا نه...
زنبور کارگر ماده گامت تولید نمیکند.
اگه کسی تست خوب واسه دوره و جمع بندی فصول 567 زیست 2 داره هم اینجا بزاره بقیه استفاده کنن هم به خودم خصوصی بفرسته چون امکان داره اینجا نبینمش
خیلی ممنون
@Farzad94 سلام لطفا سوالتونو اینجا بپرسین چون من تازه عضو شدم هنوز پستام به 10 تا نرسیده:/
یه کمک شونصد فوریتی
میکرو اول استراحت عمومی رو گرفته که همه ی دریچه ها بسته ان ولی لیمو ترش نوشته که کلا در طول استراحت ۲و ۳ لختی بازن
میکرو دریچه های سینی رو هم جزو قلبی ها حساب کرده ولی لیمو ترش نوشته که قلبیا ۲ و ۳ لختی ها هستن .
فردا آزمون دارم میشه سریع کمک کنید (سوالای لیمو ترشو الآن دیدم)
ممنون پس دیگه لیمو ترش نمیزنم
البته اون اوایل استراحت عمومی فشار آئورت از بطن بیشتره بطنم از دهلیز بیشتره .یه کم طول میکشه تا بطن از دهلیز کمتر بشه (هپون اوایل استراحت عمومی)
این دلیل میکروعه خب منطقیه ولی بعضیا میگن تو محدوده کتاب درسی باید توی کل استراحت عمومی دهلیز رو باز در نظر بگیریم
سلام.
در سطح کنکور و کتاب درسی هورمونی وجود داره که تو بافت پوششی گیرنده داشته باشه؟؟؟
سلام
آره وجود دارن..
توی نفرون که بافت پوششیه هورمون های مختلفی اثر دارن..
به طور مثال هورمون آلدسترون تو بخش هایی که بازجدب سدیم کلرید یا ترشح پتاسیم داریم اثر داره..
هورمون پاراتیروئیدی (پاراتورمون) با اثر بر کلیه ها بازجذب کلسیم رو افزایش میده..
هورمون آنتی دیورتیک (adh)که باعث باز جذب آب از نفرون و بازجذب آب و اوره از مجاری جمع کننده میشه..
فایل پیوست 77807
سلام،این نکته غلط نیست به نظرتون؟بین فولیکول و جسم زرد نباید تفاوت باشه؟!چون تا جایی که من فهمیدم،تو مرحله ی لوتئال از تولید ال هاش و اف اس هاش جلوگیری میشه تا فولیکول جدید ایجاد نشه! تا تولید هورمونی مثل استروژن کم بشه!!
سلام
عایا در یک فرد دیابتی هورمون گلوکاگن افزایش میابد؟ یه سوال تو آیکیو گزینه درستش اینه: افزایش حجم ادرار میتواند ناشی از ترشح بیش از حد هورمون گلوکاگن در فرد دیابتی باشد،
به نظرم درسته تو یه فرد دیابتی حجم ادرار افزایش پیدا میکنه ولی به دلیل افزایش گلوکاگن نیس، آخه وختی همینطوری گلوکز تو خون زیاده برای چی بدن باید گلوکاگن تولید کنه ؟
ممون میشم ج بدید
سلام دوباره، یک نفر ممکنه تاثیر هورمون های اپی نفرین، آلدوسترون، کورتیزول و اعصاب سمپاتیک رو روی حجم ادرار بگه؟
الان دو تا نظریه کاملا متفاوت خوندم کولن گیج شدم