من منظورم در مورد رونویسی ص10هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
بله درسته اما خب خیلی وقت ها دانش اموز نمیتونه بفهمه یا شک داره یا اصلا فکرش به اون سمت نرفته و یا باید از جایی خونده باشه نکته رو یا معلم خوبی داشته باشه
و من فک میکنم کل منابع زیست رو هم داشته باشی بازم هیچی اندازه ی معلم خوب تاثیر نداره ( به خصوص دوران مدرسه)
واسه همین سوال پیش اومد واسم چرا من اینارو نمیدونستم:))
راستش هر دو گزینه صحیح میباشد.
من هم پارسال و هم امسال. معلم زیستم فوق العاده بود. خصوصا معلم امسالم...
جدای از این من 7 جلد ترجمه شده کمپبل هم میخونم... مباحثی که تدریس شده باشن. ( البته با تاخیر )
تا اینجا جواب سوالتون بود.
اما در کل اون پستی که نوشتم نکته های شاخی نداشت. شما اگه کتابو خوب درک کنی اونارو متوجه میشی.
یه قسمت از حرف معلم پارسالم که داشت قلبو درس میداد : بچه ها دیدید توی مملکت ما. هرکی میرسه اون بالا اول جیب خودشو پر میکنه ؟؟
قلب هم اینجوریه. آئورت که از قلب میاد بیرون. قلب اول یه رگ برا خودش از خون روشن کنار میذاره. بعدش بقیشو میده بدن...
سلام
در همه ی سلول های پیکری جانوران نر , بین همه ی کروموزوم ها, می تواند جهش مضاعف شدن روی دهد.
این جمله غلطه...
علتش رو من برای خودم این جور توضیح دادم :
در ملخ نر چون فقط یک کروموزوم جنسی داریم پس جهش مضاعف شدن در همه ی کروموزوم ها رخ نمیده...
این علت درسته؟؟؟؟؟
در کتاب درسی گفته سلول جانوری 1 الی چند تاژک دارد.کدام سلول جانوری چند تاژکه هست؟
مثلا اسپرم یه دونه تاژک داره پس میتوان نتیجه گرفت که سلول های جانوری هم تاژک دارند
سلللللام:))
سوالی دارم در مورد واکسن،مهندسی ژنتیک،فصل 2 پیش
ژن آنتی ژن میکروب به یک عامل بیماری زا وارد میشود،نه ژن بیماری زای آن
ینی چی؟اصلن نمیفهمم چی میگه..ژن آنتی ژن ژن بیماری زا نیس؟یا چی
برگشتی :)) نبودی فروم.
والا سوالش یه طوریه:| خب ژن بیماری زا چه فرقی داره با ژن آنتی ژن هردوتا یکی محسوب میشن تقریبا.
مطمئنی همینه سوالش؟
والا تو کتاب فک نکنم داشته باشیم؟:|
آخه گروه آغازیان هست که چند تاژکه هستن که اونام جاندارن نه جانور.
ایشون میتونن @javad12