این الان شکل کتاب جسم سلولی نورون حسی داخل ریشه پشتی است و ریشه پشتی هم جزو عصب نخاعی
http://konkooracademy.com/Content/Lessons/images/5.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
این الان شکل کتاب جسم سلولی نورون حسی داخل ریشه پشتی است و ریشه پشتی هم جزو عصب نخاعی
http://konkooracademy.com/Content/Lessons/images/5.jpg
آقا این جمله درسته؟؟ دستگاه گوارش انسان سلولاز می سازد
یه جا نوشته درسته چون باکتری ها می سازن
یه جا نوشته غلطه چون خود سلول های دستگاه گوارش سلولاز نمی سازه
حالا درسته یا غلط
سلام
پوزش بابت تاخیر ....
اصل شکل کتاب درسی این شکله که من در کنارش ، عکس بیولوژی کمپبل هم قرار دادم ....
فایل پیوست 77452
طبق کتاب درسی ما ، جسم سلولی نورون حسی واردعصب نخاعی نمیشه ....
توی بیولوژی دیکشنری هم اگر عبارت dorsal root ganglion رو سرچ کنید ، متوجه خواهید شد ....
این جمله درسته که بگیم : در باکتری استرپتوکوکوس نومونیا آنتی ژن های بیماری زا همان پلی ساکاریدهای کپسول هاست؟
سلام بنظرتون زیست پیش نشر الگو بگیرم یا گاج میکرو جامع؟
میشه تو این جدول تو بخش لیگاز منظورش از اون استثنا رو بگین؟
فایل پیوست 77461
سلام دوستان
این جمله درسته که تو اکثر کتابا گفته:در رشته پلی نوکلئوتیدی اون نوکلئوتید اخری که فسفاتش ازاده،سه گروه فسفات داره.
در حالی که تو کتاب گفته هنگام برقراری پیوند دو گروه از سه گروه فسفات خود را از دست میدهد.
با توجه به شکل کتاب و جمله ای که خودتونم گفتین هر نوکلئوتیدی که وارد رشته پلی نوکلئوتیدی شده تک فسفاته است.
فایل پیوست 77483
سلام دو تا سوال ممنون میشم سریع جواب بدین..
1.ژنوم هسته ای مگس سرکه دو ان مساوی 8 و ژنوم شامپانزه دو ان مساوی با 48،هریک از چند مولکول dna تشکیل شده است؟
2.در یک جمعیت،36 درصد از افراد،الل زالی دارند،
((اگر یک زن ناقل و مردی سالم از این جمعیت با هم ازدواج کنند،احتمال اینکه دخترشان زال شود؟))
داخل کتابای دیگه رو نمی دونم ولی داخل ای کیو یه تست که بررسی می کردم نوشته بود احتمال داره هنوز فسفات خودش رو ازدست نداده باشه و در حال از دست دادن باشه که برای اون سوالی که حل کردم دوحالت بررسی کرده بود . و به طور کلی نوکلئوتید به محض چسبیدن دو تا از فسفاتشو از دست میده
آقا میدونم سوالات ژنتیکه..ولی امتحان دارم اگه میشه یکی سوال بالای منو جواب بده؟
همه تولید مثل های غیر جنسی ای که تو کتاب اومده مثل: جوانه زدن یا قطعه قطعه شدن و... از نوع میتوزند؟