ارزش داره این کتابو بگیرم برای کنکور98؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در مورد لقاح دوزیستان جمله زیر درسته؟
بیشتر دوزیستان لقاح خارجی دارند و برخی لقاح داخلی.
دوستان یه سوال ؛ کتاب درسی اومده به شکل کاملا غیرمفهومی برامدگی سیتوپلاسمی رو از برامدگی غیر سیتوپلاسمی جدا کرده ، مثلا برای باکتری فقط از لفظ برامدگی استفاده کرده ولی برای دندریت و اکسون یا آمیب گفته برامدگی های سیتوپلاسمی ؛ از نظر علمی هم همین دسته بندی درسته ، ولی تناقض بین الگو و آیکیو برام سوال درست کرده که از نظر کنکور کدوم درسته؟ الگو عین خط کتاب رو تست کرده ولی ای کیو مثلا تو سوال ۴۷۰ گفته تاژک هیدر یه برامدگی سیتوپلاسمی هست ( ولی از نظر علمی تاژک و مژک یوکاریوت ها برامدگی غیر سیتوپلاسمی و میکروتوبولی هستن ) ؛ حالا کدوم از نظر کنکور و کتاب درسی درسته؟
سلام حامد جان
تا جايي كه من يادمه ، كنكور و سنجش كه هيچ ... تا الان هيچ ازموني از قلم و گزينه ٢ هم در رابطه با انواع برآمدگي هاي سلولي ، تستي طرح نكرده كه بخوايم مرجع قرارش بديم
پس نظر من اينه كه همون علمي داستان رو ملاك قرار بده ..
تاژك و مژك همونطور كه خودت هم گفتي و من توي يكي از كادر هاي ازمون ماز ( اي كيو رو فعلا نديدم ) هم ديده بودمش ، از نوع برامدگي غير سيتوپلاسمي يوكاريوتيه ...
همون طور كه اقا حامد توضيح دادن ، چون بين خون و لنف در گردش هستن ، دياپدز دو طرفه دارن كه كاملا خارج از محدوده درسي دبيرستانه
اون سوال قلم هم اگه ادرس بديد بهتره ...
چون ساختار جمله غلطه ؛ ولي چون توي تست طرح شده احتمالا منظورش نوع تقسيم بوده كه چون ميتوز هستش ، سلول هاي حاصل از تقسيم شبيه سلول والدي هستن
سلام
یک عصب از گوش خارج میشه یا دوتا عصب؟
جمله کتاب گفته عصبی که از گوش به مغز میرود از دو جز تشکیل شده شنوایی و تعادلی.
این جمله خارج از کتاب و کنکوره؟
" در گوش میانی انسان ماهیچه هایی وجود دارد که با انقباض آنها حساسیت گوش نسبت به اصوات بلند کم میشود."
زیست کنکور امسال را کی 100درصد زده؟
سلام ، والا من جایی ندیدم که بگه لنفوسیت پلاسموسیت!!!! توی دسته بندی هم جدا از لنفوسیت ها آورده میشن و همیشه به عنوان یه سلول حاصل از تقسیم و تمایز لنفوسیت b شناخته شده ، پس به احتمال خیلی زیاد لنفوسیت حساب نمیشه ، البته از نظر رنگ آمیزی هسته هم کم رنگ تر از لنفوسیت ها هستن