درسته عزیز حق با قلم چی هست ، خیلی سبز هم تو صفحه ی 184 این رابطه رو همیاری گرفته
نمایش نسخه قابل چاپ
:|ب نظر منم اشتباهه.چون ده جا دیدم گفته صیادیه
ولی اینجا نوشته همیاریه
:yahoo (83):خلاصه ممنون
همزیستی با تکامل همراه دقیقن چه فزقی داره ؟
در تکامل همراه بحث بر این هست که انتخاب طبیعی سبب هماهنگی بین صفات جانداران گونه های مختلف در یک اکوسیستم میشه مثلا در گرده افشانی گیاهان ساختار بدنی گرده افشان با گیاه تناسب دارد،یا در تکامل همراه شکار و شکارچی،شکار در جهت جلوگیری از برخورد با صیاد و یا فرار از آن تکامل حاصل کرده اما در همزیستی بحث سود و زیان در روابط بین جانداران گونه های مختلف هست که مدت طولانی رابطه نزدیک با هم داشتن که شامل صیادی،انگلی،همیاری و هم سفرگی هست.همه همزیستی ها تکامل همراه محسوب میشن اما هر تکامل همراهی همزیستی نیست به عبارتی همزیستی زیرمجموعه تکامل همراه هست.
سلام دوستان
کنکور ۹۳ گفته شده
در ماهی بر خلاف خرچنگ سرخرگ شکمی خون غنی از اکسیژن به بافت های مختلف بدن میرساند
سرخرگ شکمی مگه خون تیره نیست
شاید به این صورت باید بگیم که اولین همزیستی بصورت انگلی یا صیادی بوده ولی بعد شده همیاری چون نه تنها از بین نرفتند بلکه به پروکاریوت بزرگه سود رسوندن تو تنفس هوازی یا فتوسنتز ولی اینکه پروکاریوت به اونها چه سودی میرسونده نمیدونم به هر حال میشه گفت سود دو طرفه داشتن شاید محافظتشون میکرده یا غذا میرسونده بهشون
جواب اکثر سوالا بهتره با خود کتاب درسی داده بشه نه با کمک آموزشیا ..
یکی رابطه فشار ریشه ای و تعرق و تعریق و اینا رو میشه واس من توضیح بده؟
وکتورهای رایج هم پلازمیده و هم باکتریوفاژ (کلا ویروس)دوستان فقط به پلازمید توجه کردن هیچ کدوم این دوتا در حالت عادی ژن سازنده dnaپلیمراز رو ندارن فقط مشکل من اینه که بعد دریافت ژن خارجی بازهم ندارن مگر اینکه تو ژن خارجی ژن سازنده وجود داشته باشه که در این صورت این گزینه کاملا درست میشه ولی اگه نباشه 50% درسته
تو کتاب وکتور رایج به dna یوکاریوتی اشاره نکرده فقط این دوتا رو رایج گرفته
بله درسته منظورم کل ویروس ها نبود منظورم این بود ممکنه ویروس یوکاریوتی هم باشه نه فقط باکتریوفاژ
نتونستم نقل قول کنم
📕چند مورد عبارت زیر را به نادرستی تکمیل می کند؟
«در فرایندهای زیستی بدن انسان ممکن نیست .......... »
الف)پیش ماده یک واکنش دهنده زیستی فرآورده همان نوع واکنش دهنده زیستی باشد.
ب)واکنش دهنده های زیستی هم وظیفه شرایط فعالسازی متفاوتی داشته باشند.
ج)واکنش دهنده های زیستی فرآورده های زیستی خود باشند.
د)واکنش دهنده های زیستی آب دوست ،پیش ماده آب گریز داشته باشند.
1(1 2(2 3(3 4(4
تست خوبی از فصل 1 زیست دوم بود گفتم بذارم ببینید.