١- بله
٢-گوگردي ارغواني و سبز بي هوازي اجباري هستند ( فقط گوگوري ارغواني تا الان در كنكور اومده )
كسب انرژي از نور خورشيد
كسب كربن از مواد معدني (co2)
كسب الكترون از h2s
نمایش نسخه قابل چاپ
١- ماهيت وراثتي ويروس مهمه كه وارد سلول ميزبان بشه !!
آلوده كردن صرفا توسط ماده وراثتي ويروس صورت ميگيره كه خب باكتريوفاژ هم dnaش رو وارد سلول ميزبان ( باكتري ) ميكنه !!
(ما انواع باكتريوفاژ ها رو در كتاب درسي دبيرستان مطالعه نميكنيم !!)
٢- شيوه ي كسب انرژي ميشه داستان نوع اتوتروف بودن ....
حثلا گوگردي ارغواني فتواتوتروف بي هوازي هست
اما منبع انرژي كه خب براي همه ي باكتري هاي فتواتوتروف ، نور خورشيد هست ...
ص یا غ
هر سلول گیرنده چشایی هر چار مزه اصلیو تشخیص میده
به طور معمول در هر سلول هسته دار دارای دیواره سخت و ضخیم ، عامل رونویسی در رونویسی ژن های آن حلقه ایجاد میکنه
[QUOTE=alireza7516;1126622]1)تشخیص مزه ها در مغز صورت میگیره نه سلول های گیرنده چشایی.
2)قاعدتا صحیح هست
واس رونویسی dna های حلقوی هم عامل رونویسی استفاده میشه؟!
توی کتاب واس اولی نوشته تشخیص میدن که...دقیقن اینارو نمیفهمم
[QUOTE=Farhadmed96;1126665]١- قطعا غلطه !!
اولا اينكه هر جوانه چشايي داراي تعداد زيادي سلول چشايي هست كه هر كدوم قادر به تشخيص مزه هاي متفاوت هستند و بسته به تراكم بيشتر هر گيرنده ، اون جوانه چشايي اختصاص به مزه خاصي ميشه ....
پس تا اين جا اين جمله درسته ...
من بنظرم اگه هم بخوام لفظ تشخيص رو به خود سلول بديم ، اشتباه نيست !! مغز صرفا درك و پردازش دستور حسي منطبق به مزه رو انجام ميده ...
٢- عوامل رونويسي براي سلول هاي يوكاريوتي و در محدوده كتاب درسي براي dna خطي كاربرد داره
بطور معمول حلقه ايجاد ميكنه ولي اينكه بگه حتما اونوقت غلط ميشه ..
پس اين جمله درسته ...
یکی میشه سیناپس فعال غیر فعال تحریکی مهاری و اثری که رو سلول پس سیناپسی میزارن و جنس و مکانیسم ساخته شدن انتقال دهنده عصبیو کامل توضیح بده
ممنون
امام علی(ع): زکات علم به نشر آن است
سلام دوست عزیز ؛
سیناپس فعال به سیناپسی میگن که با تغییر پتانسیل الکتریکی همراه باشه ، این سیناپس ممکنه مهار کننده باشه ممکنه هم فعال کننده باشه
سیناپس غیر فعال به سیناپسی میگن که با تغییر پتانسیل الکتریکی همراه نباشه ، مثل سیناپسی که بین نورون حرکتی عقب ران با ماهیچه ی عقب ران صورت میگیره ؛ بطور کلی میتونیم بگیم که اگه توفضای سیناپسی از انتهای آکسون انتقال دهنده خارج بشه میشه سیناپس فعال ولی اگه از اکسون انتقال دهنده خارج نشه میشه غیر فعال .
سوال دومت که فرمودین مکانیسم ساخته شدن انتقال دهنده ی عصبی رو توضیح بدیم این بیشتر مواردش خارج از کتابه ؛ ولی بدونین انتقال دهنده های عصبی جنس های متفاوتی دارن ، مثلا استیل کولین لیپیدی هست و توسط شبکه ی اندوپلاسمی صاف ساخته میشه
[QUOTE=hamed70t;1127479]سلام بر اقا حامد گل
ديروز دوست
امروز كه ديگه هيچ خبري ازت نيست !!
والله همين موضوع رو همون اوايل سال من ميگفتم ولي هم توي ماز و هم توي قلمچي سوال اومد و اين استسنا رو ملاك قرار ندادند ....
منم در جواب دوستمون گفتم كه در محدوده كتاب ....
ولي حرفت درسته ...
رابطه صیادی بین اعضای یک گونه امکان پذیر نیست درسته یا غلط ..پاسخنامه کلیدی بود جمله رو غلط گرفته بود حالا به نظرم درسته چون رابطه عنکبوت بیوه سیاه و عنکبوت نر که صیادی نیس یا هس؟ شک دارم یکی رفع ابهام کنه ..به نظرم جمله درسته کتاب اشتباه زده یا اینکه خبر نداشتیم که رابطه بین اعضای یک گونه میتونه صیادی باشه؟