از اونا بدم میاد با اینکه فصلای کوتاهی ان ولی کلا درکشون نمیکنم،حالا راه میونبری نداره اقا بهنام:yahoo (117):
نمایش نسخه قابل چاپ
خب براي همينم هست كه موضوعات فصل ١١ رو متوجه نميشيد !!
راه ديگه اي وجود نداره ؛ چون جزو فصول بنيادي هستند !! اگه ميتوز و ميوز رو نخونيد ، اصلا در درك چرخه هاي ف ١٠ و ١١ پيش هم دچار مشكل ميشيد !!
تمام تايمي كه ازتون ميگيره شايد ٢ تا ٣ ساعت باشه ! حتما بخونديش ( قبل از ادامه ف١١ سوم ) ....
سلام
خب شما كه در زير سوالتون دوست ديگه اي رو منشن كرديد ....
پس از من ديگه چرا طلبكاريد ؟!
به هر حال .....
زير نويس شكل چرخه در كتاب رو اگه مطالعه كنيد ، متوجه خواهيد شد كه چرخه ليتيك و ليزوژني مختص سلول هاي باكتريايي هستش !! و نه جانوري و گياهي ...
در مورد تبخال كه مشخصه كاملا !! قطعا ليزوژني نداره چون اصلا نورون ها قادر به تقسيم نيستند ...
موفق باشيد
آقا ریبوزوم اندامکه یا نه آخر؟
تو شکل سال 2 زیرش خط نکشیده. الگو 227 بار میگه اندامک ریبوزوم روانی شدم
آسفالتمون کرد الگو اینقد گفت اندامک.
خب 2 سوال دیگه.
داخلی ترین لایه پوست چیه؟
اگزودرم؟ خب یه سوال قلم چی اینو رد کرده بود.
و اینکه کاتالاز کجا تولید میشه بلاخره؟ فقط جگر, یا جاهای دیگه هم هست؟
@behnam10alipour
٩٧ درصد كل هموگلبين ها با اكسيژن اشباع ميشوند يا ٩٧ درصد هر هموگلبين؟!
سلام دوستان شبتون بخیر.
خیلی سبز سال سوم فصل اول سوال ۳ تو پاسخ تشریحیش نوشته :
پوست لایه مخاطی دارد نه شاخی و سطح پوست لیزوزیم دارد چون عرق دارای لیزوزیم است.
این جمله ای که بولد کردم میشه گفت همیشه درست نیست ؟
چون پوست همیشه عرق نداره که بگیم لیزوزیم داره.
میخواستم نظر شما هم بدونم که ایا میشه گفت همیشه درسته و پوست همیشه یخورده عرق داره یا خیر.
ممنون
سلام .
به سالی که این سوال مطرح شده دقت کنین.
چون تعریف اندامک تو کتابای سال ۹۳-۹۴ و به قبل فک منم فرق داره با اون چیزی که الان تو کتاباست.
خاطرم نیست دقیقا قبلا تعریفش چی بود...
فک کنم کلا همه چیو گفته بود اندامک . بعد مثلا اینجوری بود که اندامک با غشا و بدون غشا داشتیم .
مثلا ریبوزوم اون موقع جزو اندامکای بدون غشا بود.
درحالی که با توجه به تعریفی که اصلاح شده اگه غشا نداشته باشه اصلا اندامک نیست.
( البته تعریفی که قبلا بود به طور دقیق یادم نیست و ممکنه اشتباه باشه )
پوست لایه مخاطی دارد نه شاخی و سطح پوست لیزوزیم دارد چون عرق دارای لیزوزیم است.
سلام ... قسمت اول جمله غلطه : پوست دارای لایه ها ی شاخی است نه مخاطی....
قسمت دوم درسته اما اینکه پوست عرق نداشته باشه رو نمیشه از کتاب بدست اورد پس بهتره عین متن کتاب رو بلد باشی یعنی 3 خط اول بند 3 ص6 کتاب سوم .....
در ضمن به نظر من سطح پوست همیشه چرب و اندکی مرطوبه (عرق) پس بازم فک کنم استنباط شما غلط باشه...چون تو کتاب نوشته :چربی پوست و عرق سطح پوست را اسیدی و از رشد بسیاری از میکروب ها جلو گیری می کنند...
در جمله کتاب هیچ استثنایی برای وجود عرق و چربی نیست پس ... نتیجه گیری با خودت من اون چیزی رو که بلد بودم نوشتم...
موفق باشید