الان دوباره که فروشگاه مهروماه رفتم دیدم زیست جامع رو آورده.چاپ 10.اما ژنتیکشو هنو نیاورده.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها خیلی سبز خوبه یا مهروماه؟واسه اموزش؟کسی که مبتدیه و هیچی حالیش نیس از زیست
واسه یکی از دوستام میخوم!!!!لیسانس گرفته ولی برگشته ددواره ککور بده چیزه خاصی بلد نیست!
واسش چه کتابیب معرفی کنم؟
واسش کتاب درسی رو معرفی کنین! جدی میگم!
اگر اصرار داشت به کتاب کمک درسی میتونه واسه شروع از درسنامه های کتابای گاج(8000 تست) استفاده کنه خوب و روون گفته به نظرم
البته فقط واسه شروع!
زیست دوم خیلی سبز خیلی بهتره و اینم هم حتما باید بخونه ولی سوم و پیش 2 درسنامه نداره
اینا فقط پیشنهاد بود قبلش حتما کتابای دیگه رو هم ببینه
مرسی
مهروماه ه جور کتابیه اونوخت؟
کتاب هایی که تو بازار هستن اکثرا یکی با اون یکی نمیخوره .بعضی توضیحات و جواب هام غلط هستن.کتاب هایی که سوالات کنکورهای پشین رو دارن بهترین منبع برای تست هستن.ولی باتوجه به وضعیت سوالات در سال های اخیر بهترین راه برای موفقیت ترکیب و جمع بندی مطالب توسط خود دانش اموزه به نظر من.
سلام دوستان لطفا بگید کتابای زیست من مناسب هستن یا نه..زیست1..خیلی سبز......زیست 2 8000 گاج...پیش 1 گویای تخته سیاه یا خیلی سبز...پیش دو خیلی سبز......البته آخرین چاپ تانک تست تخته سیاه رو هم دارم...اگه وقت کافی داشتم نشر دریافت رو هم میخوام کار کنم...برای ژنتیک هم تخته سیاه دارم...لطفا اگه ضعفی تو این کتابا هست بگید عوض کنم...
من که کلا همه پایه هارو خیلی سبز خوندم +8000 تست برای سوم
درسنامه های خیلی سبز به نظر من یه سرو گردن از بقیه کتابا بهتره:y (407):
کتاب جاوا نکات زیست سوم واقعاً کار خوبیه nokat zist2.jar - Download - 4shared - abbas sakhaei
بچه ها زیست پیش 1 خیلی سبز درس نامه داره مث کتاب زیست دوم دبیرستان؟
بابا خیلی سبزم کارایی میکنه ها! پیش 2 به اون مهمی و پر چالشی درسنامه نمیزنه اومده برا پیش 1 زده!
ولی فصل شارش انرژی پیش 2 رو اساسی گیاهی مهر و ماه درس داده دمش گرم همیشه با شارش درگیر بودم
من برا این پرسیدم چون تو خود سایت خیلی سبز تو اون کامنت هایی که جواب میده گفته پیش 2 درسنامه داره اما پیش1 درسنامه نداره!
ممنون که جواب دادی
میتونی برا پیش2(به جز شارش) از کتاب لقمه مهر و ماه استفاده کنی که قطع جیبی هستش و بسیار پر بار و همچنین بسیار ارزان(4000 تومن)
موفق باشی:y (454):
سلام دوستان
ببخشید میخواستم بدونم کتاب زیست گربه خوب هست یا نه؟
جدیدا خریدمش
میخواستم بدونم خوبه؟