نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط :کمدین: چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا نمیدونی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :y (590)::y (590)::26::26: ایش چقدر بد غذایی تو بابا خخخخخخخخخخخخخ
نقل قول: نوشته اصلی توسط :کمدین: چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا نمیدونی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :y (590)::y (590)::26::26: غذا به این خوبی!!! دلتم بخاد
نقل قول: نوشته اصلی توسط staar غذا به این خوبی!!! دلتم بخاد ولش کن بی سلیقست:yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط ali.z ایش چقدر بد غذایی تو بابا خخخخخخخخخخخخخ والا
نقل قول: نوشته اصلی توسط ali.z ولش کن بی سلیقست:yahoo (20): به نکته خوبی اشاره کردی:yahoo (20)::yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط staar والا معلوم نست تو خونه از دستش چی میکشن منو غذاییش تو 4 تا عذا خلاصه میشه:yahoo (4):
نقل قول: نوشته اصلی توسط staar غذا به این خوبی!!! دلتم بخاد آخرین بار نامزدم اینجوری بهم غذا داده اونوقت تو میگی بیام سوسک و مربا بخورم؟؟؟ فایل پیوست 22967
نقل قول: نوشته اصلی توسط :کمدین: آخرین بار نامزدم اینجوری بهم غذا داده اونوقت تو میگی بیام سوسک و مربا بخورم؟؟؟ فایل پیوست 22967 چه نامزد بد سلیقه ای!! هنوز دیر نشده میتونی ازش جدا شی:yahoo (94)::yahoo (94):
نقل قول: نوشته اصلی توسط :کمدین: آخرین بار نامزدم اینجوری بهم غذا داده اونوقت تو میگی بیام سوسک و مربا بخورم؟؟؟ فایل پیوست 22967 خو داداش ما مرفح بی درد نیستیم که:yahoo (4): تازه من بهت اطمینان میدم قوت این سوسک ها بیشتره:yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط staar چه نامزد بد سلیقه ای!! هنوز دیر نشده میتونی ازش جدا شی:yahoo (94)::yahoo (94): به نکته خوبی اشاره کردی:yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط staar چه نامزد بد سلیقه ای!! هنوز دیر نشده میتونی ازش جدا شی:yahoo (94)::yahoo (94): ای خاک تو.... فایل پیوست 22968
نقل قول: نوشته اصلی توسط ali.z به نکته خوبی اشاره کردی:yahoo (20): برو بچه تا نزدم شتک شی...
نقل قول: نوشته اصلی توسط :کمدین: برو بچه تا نزدم شتک شی... اگه بدونی چقدر تنم میخاره:yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط :کمدین: ای خاک تو.... فایل پیوست 22968 بی لیاقتی چیکارت کنم دیگه؟/:40:
نقل قول: نوشته اصلی توسط staar بی لیاقتی چیکارت کنم دیگه؟/:40: ولش کن ما تلاشمون رو کردیم به راه راست هدایتش کنیم خودش نخواست:yahoo (4):