فقط واسه روزانه باید زودتر انصراف بدی
بقیه رو میتونی بمونی تا موقعی ک یونی جای دیگه قبول شی و بخوای بری!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عیدتون مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشین
یکی از آشناهای ما که پسر هستش امسال( کنکور96) سومین سالیه که کنکور میده برای اینکه سربازی نره دانشگاه پیام نور ثبت نام کرده ولی ترم 1و 2 رو مرخصی گرفته حالا سوال اینجاست
1- اگر ایشون خدای نکرده امسال هم قبول نشه میتونه کنکور97 هم شرکت کنه؟از طرف نظام وظیفه مشکلی براش پیش نمیاد؟
2-اگر ایشون امسال قبول نشه سال دیگه هم میتونه از پیام نور مرخصی بگیره ؟
3-و مورد مهمتر اینه که معافیت تحصیلی ایشون 5 ساله که اگر امسال رو که مرخصی گرفته رو ازش کم کنیم میشه 4 سال و کنکور 97 هم اگر مجاز به شرکت کردن باشه میشه 3 سال باقی مونده خب سوال اینجاست اگر ایشون کنکور97 پزشکی قبول بشن باید به جای 7 سال پزشکی عمومی رو توی 5 سال تموم کنه؟؟؟!!!!یا اگر یه رشته ی کارشناسی قبول بشه باید توی 3 سال لیسانس بگیره؟؟؟؟!!!
لطفا هر اطلاعی دارین بگین ...ممنون
سلام دوست عزیز
ساال نو شما هم مبارک
1. ایشون هیچ مشکلی ندارن و میتونن 5 سال کنکور بدن ، چون معافیت تحصیلی برای کارشناسی 5 ساله صادر میشه :))
2. مرخصی نخیر چون مرخصی فقط 2 ترم صادر میشه ، میتونه واحد کمتر بگیره یا از گزینه ی حذف ترم استفاده کنه که کار جالبی نیس ، پیام نور برخلاف دانشگاه دولتی کار به حضور غیاب ندارن مخصوصا در دروس عمومی!!!
3.سوال سومتون رو هر کی بهتون گفته قصدش اذیت و آزار بوده ، این حرفا نیس ، معافیت تحصیلی وقتی که انصرافی باشی برای بار دوم صادر میشه
اگه کسی دکترای پیوسته قبول بشه معافیت تحصیلی 8 ساله براش صادر میشه [ رجوع شود به صفحه ی 35 دفترچه ی ثبت نام کنکور سراسری ]
هر ساله خیلی ها از بند انصرافی استفاده میکنن
موفق باشید:y (748):
ببینید در دانشگاه پیام نور بدون اینکه انصراف بدن میتونن در کنکور شرکت کنن
من هم درست گفتم ، میشه گفت تقریبا 5 بار دیگه میتونه کنکور بده بدون اینکه انصراف بده و وقتی قبول شد بعدا انصراف بده در شهریورماه تا براش معافیت تحصیلی جدید صادر بشه
شما پیج 1 و 2 تاپیک رو میخوندی استارتر عزیز هم گفتن جریان رو کاملا
سنوات اولیه تحصیلی یعنی 5 سال و بعد از 5 سال اگه هنوز دانشگاه بود طرف ، درخواست افزایش سنوات میده که دو ترم اضافه میکنن بر سنوات تحصیلی ( سنوات ارفاقی )
منم به شما گفتم تو سنوات که همون 5 سال هس انصراف بده تا شامل بند معافیت تحصیلی مجدد بشه
سلام.من متولد 23 شهریور 76 هستم و کنکور اصلیم 94 بود.واسه 95 هم پشت کنکور موندم و چون میخواستم 96 هم کنکور بدم و مشمول بودم مجبورا مهر 95 یه رشته کارشناسی تو پیام نور ثبت نام کردم و دو ترم اول رو مرخصی گرفتم.ولی امسال هم فک نکنم بتونم بهتر از 7000 رتبه بیارم تو تجربی.واسه همین میخوام برا کنکور 97 هم بخونم.سوالم اینه که اگه من از ترم جدید که اواخر شهریور یا اوایل مهر شروع میشه از پیام نور انصراف بدم با توجه به اینکه قبلا واسه کنکور 95 یه بار پشت موندم بعد انصراف از دانشگاه یه سال فرصت اعزام به خدمت دارم یا نه؟ میخوام برا ترم جدید مهر انصراف بدم و تا سال بعد برا کنکور بخونم. و سوال دوم اینکه من بعد ثبت نام دانشگاه که گفتن باید مرخصی رو از سایت بگیری واسه هر دوتا ترم شهریه رو دادم و از سایت درخواست مرخصی زدم و دیگه دانشگاه نرفتم.اینطوری مشکلی که پیش نمیاد؟ و اینکه واسه ترم تابستان هم باید کار خاصی بکنم یا نرم هم مشکلی نیست؟ و اینکه پیام نور بیش از دو ترم مرخصی نمیده؟
داداش منم تقریبا شرایط شمارو دارم اما انصراف ندیم بهتره.
ببنید اولا بهتره که انصراف ندین و فقط شهریه ثابت رو پرداخت کنید که هزینه ای به اون صورت نمیشه.اما راجب سوالتون شما اگر انصراف بدین اصلا ربطی به پشت کنکور بودن سال های قبلتون نداره 1 سال فرصت دارید که دانشگاه جدیدتون رو معین کنید برای نظام وظیفه.
ببینید شما میتونید باز هم فقط شهریه ثابت بدین و انتخاب واحد نکنین ولی بازم پرس و جو کنید
سلام من متولد20 مرداد 76 هستم و کنکور اصلیم 94 بود.واسه 95 هم پشت کنکور موندم و چون میخواستم 96 هم کنکور بدم و مشمول بودم مجبورا مهر 95 یه رشته کارشناسی تو پیام نور ثبت نام کردم و دو ترم اول رو مرخصی گرفتم.ولی امسال هم فک نکنم بتونم رتبه خوبی بیارم واسه همین میخوام برا کنکور 97 هم بخونم.سوالم اینه که اگه من از ترم جدید که اواخر شهریور یا اوایل مهر شروع میشه از پیام نور انصراف بدم با توجه به اینکه قبلا واسه کنکور 95 یه بار پشت موندم بعد انصراف از دانشگاه یه سال فرصت اعزام به خدمت دارم یا نه؟ میخوام برا ترم جدید مهر انصراف بدم و تا سال بعد برا کنکور بخونم و ترم دیگه ای رو فک نکنم مرخصی بدن.باید واحد بردارم که هزینش بالا400تومن میشه هر ترم.واسه همین میخوام انصراف بدم
اگر پیام نور ثبت نام کرده باشیم و تو کنکور ۹۶ رشته روزانه قبول بشیم حتما باید از پیام نور انصراف بدیم؟؟اگر آره انصراف دادن شرایط خاصی میخواد؟