حتما باید شهریور قبول بشی وگر نه ثبت نام نمیشی
نمایش نسخه قابل چاپ
پیام نور اخراج نداره
حتی قبلنا مشروطی محدودیت نداشت (الان نمیدونم)
غیبت در امتحان درس رو حذف میکنه
اغلب درسها به دو صورت ارائه میشن. خودخوان (شهریه نصف) و حضور در کلاس..
خیلی با سیستم پیام نور حال میکردم، پشیمونم که برا ارشد رفتم آزاد [emoji51]
Sent from my iPad Air2 using Tapatalk
داداش الان من میخوام تو انتخاب رشته شرکت کنم ! واسه پیام نور ، رشتم ریاضی کنکور تجربی دادم یعنی دیپلم ریاضی دارم معدلمم 14 چه رشته ای رو بزنم واسه اولویت اول ؟ راستی اگه یه درصد شانس داشته باشم واسه قبولی روزانه اونم باید بزنم ؟ یعنی الان بخوام برم پیام نور نباید هیچ روزانه ای رو انتخاب کنم ؟ ممنون
سلام یه سوال داشتم
میگن اگه توی انتخاب رشته پیام نور یه رشته که در استان خودت نیست انتخاب کنی اون کد رشته رو حذف میکنند درسته؟؟
مثلا من توی اهواز زندگی میکنم نمیتونم دانشگاه پیام نور اصفهان برم؟؟
سلام
شما باید هر رشته ای رو ک احتمال نیدی قبول میشی رو بزنی بعد ک تموم شد او آخرای لیست چند تا پیام نور انتخاب کنی
واسه تجربی شیمی.مدیریت.روانشناسی....خیل ی زیاده و هر چی بزنی فرقی نداره
اما واسه خیال راحتی 10-15 تا بزن حتما کارشناسی
زیاد فرقی نداره چی قبول بشی مهم اینه واست معافیت فرستاده بشه تو غیبت نخوری و بعد کنکور انصراف بدی بری رشته جدید
سلام
من دیروز رفتم پیام نور ... گفتن ما الان ثبت نام بدون آزمون داریم ... میتونی از طریق همون اقدام کنی ...
چجوریه این بدون آزمون ؟؟ باید چیکار کنم ؟؟ چه فرقی داره با باآزمون ؟؟ جواب انتخاب رشته کی میاد ؟؟ چون من باید تا ۳۱ شهریور معافیت تحصیلی بدم به پلیس +۱۰ ...
این بدون آزمون رو ثبت نام کنم بهتره یا تو انتخاب رشته هام پیام نور رو انتخاب کنم ؟؟
هیچ فرقی نداره هر کدوم شرکت کنی واست معافیت میفرستن
ببین اینجور نیست ک تو دقیق 31 شهریور بهت نامه بدن.بعد ثبت نام ک میشه وسط مهر خودشون معافیت میفرستن و میگن فلان دانشجو قبل 31 شهریور در دانشگاه ثبت نام کرده
کلا بگم خیالت راحت اگه دانشگاه ثبت نام کردی واسه معافیت
فقط انصراف ندی تا بعد جواب کنکور