نوشته اصلی توسط
sama1374
تنها کسی هستی ک تو انجمن میشناسمش غلامم (تقلید از امین حیایی توی ساخت ایران) :دی
والا نوشته ها زیاد بود نشد ک همه رو بخونم اگه سوالی پرسیدم ک تکراری بود ببخشیدااااااا باشه حالا چون تویی عفو میکنم :دی
وزن؟ ینی صدتا صندلی داغم بذاری عمرا بگم:دی رزولوشنم بالاست قول میدم بیاد پایین :دی
قد؟ 172
تابستون داشتی رژیم میگرفتی چی شدش؟؟؟چن کیلو کم کردی؟؟؟ آخ آخ نگو گشنم میشه :دی خیلی سخت بود سما :دی تابستون حدود 8 کیلو
دوباره بعد رژیم وزن اضافه کردی؟؟؟ بلی :دی فک کنم دوباره برگشت همش :دی
گواهی نامه رانندگی رو گرفتی؟؟؟ آره بابا خیلی وقته عکس کارت ملی و گواهینامم یکیه:yahoo (68):
منو چندتا دوس داری؟؟اصن دوس داری؟؟؟عشقـــــــــــــی تو :* خواهر که ندارم توآجیمی:*
چرا انقد من تو رو دوس دارم؟؟؟ این روزها همه منو دوس دارن :دی محبوب دلهام :yahoo (4):
نظرت در مورد من؟؟پاک مهربون خانـــــــــــوم
ی نقد از من؟؟(بجز درس و مشق:)) )نقد ندارم هر چی دیدم گل بودی :* ( این تعریفا رو بعدا باهات حساب میکنما خخخخ)
خر یا گوسفند؟:))تسبیح من کوووو:yahoo (4):
کادو ب داداشت میخای بدی؟؟؟اگه آره چی؟؟؟آره بابا یه سویشرت 90 تومن پیاده شدم کوفتش بشه روانی سادیسمی قربونش برم 15سالش میشه :*
تا بحال از معلمت کتک خوردی؟؟؟؟
جرات نداشتن خخخخخ
تکه کلام داری؟؟اگه آره چیه؟؟؟
آره. کـــــــــوفت. کوفــــــــتی. عاقا دیگــــــه. گاومیـــــــــــش :yahoo (4):
ویژگی های همسر آینده؟؟؟؟شغلش؟؟
من که درجریانی قصد ازدواج ندارم میخوام درس بخونم. 2 صفحه دیگه تموم میشه البته :دی والا برام خیلی مهمه که درکم کنه چون اخلاقام شبیه بقیه نیست.همین شعور و اخلاق و صداقت و مــــــــــرد بودنه خیلی مهمه.تیپم مهمه :دی اختلاف سنی کم هم دوس ندارم چون بچه ان :دی شغلشم بیکار:دی نه شوخی کردم نمیدونم
بهترین کادویی ک تا بحال گرفتی؟؟؟بهترین کادو امم یه قاب عکس که توش خطاطی شده بود
ی خاطره ی خوب و البته کوتاه تعریف کن؟؟کلا بودن کنار شماها خاطرس دیگه مثلا الان تولد داداشمه مهمونا نزدیکه بیان من اومدم صندلی هات :دی اگه مامانم کشت منو حلال کن :دی
ی جوک مجاز:yahoo (4): بگو؟؟؟
بعدا برات میگم :دی
ی جمله فلسفی؟؟؟؟جمله ی امضام
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
اگه کسی جا موند شرمنده اخه اشنایی ندارم باهاتون این اسامی رو هم از نوشته ی محمد کپی زدم اسم خودمم :yahoo (4):اضافه کردم پروانه مقلد:yahoo (4):
- برای اسامی زیر یه شکلک بذار
Araz ::y (624):
nitah ::y (581):
na3r!n ::y (405):
ستاره72 ::y (452):
mohamadj07 ::y (569):
mk.meydani ::y (503):
پویا دقتی ::y (623):
memo96 ::y (514):
venus95 ::y (579):
talentstudent ::y (708):
takfir ::y (390):