-
بهترین وسیله برای افزایش تمرکز...
-
ببخشید از کجا میشه تهیه کرد؟!؟
سروصدای محیط رو کاملا حذف میکنه؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajad76
ببخشید از کجا میشه تهیه کرد؟!؟
سروصدای محیط رو کاملا حذف میکنه؟!
بله کاملا اگه نوع مرغوبش استفاده کنی از لوازم ساختمانی ها یا لوازم جوشکاری قیمت نوع مرغوبش 18000تومنه
-
کسی نره بگیره هااااااا دیروز رفتم خریدم از اینا فقط یه کم صدا رو کم میکنه خیلی کم کم میکنه
امروز رفتم پس دادم مرده گفت اینا واس درس اینا خوبه شبیه هندزفری هستش منتهاااااا اینم باز صدا میاد ازش حتی از اون یکی هم بدتر
خواستم الکیه بیخود پول ندین اینا فقط صدای انفجار و اینارو میگیره و با فرکانس کار میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sama1374
کسی نره بگیره هااااااا دیروز رفتم خریدم از اینا فقط یه کم صدا رو کم میکنه خیلی کم کم میکنه
امروز رفتم پس دادم مرده گفت اینا واس درس اینا خوبه شبیه هندزفری هستش منتهاااااا اینم باز صدا میاد ازش حتی از اون یکی هم بدتر خواستم الکیه بیخود پول ندین اینا فقط صدای انفجار و اینارو میگیره و با فرکانس کار میکنه
چند خریدی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sama1374
امروز رفتم پس دادم مرده گفت اینا واس درس اینا خوبه شبیه هندزفری هستش منتهاااااا اینم باز صدا میاد ازش حتی از اون یکی هم بدتر
خواستم الکیه بیخود پول ندین اینا فقط صدای انفجار و اینارو میگیره و با فرکانس کار میکنه
پس گرفت؟؟
پولتو برگردوند؟؟؟
چنده اینا؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamadj07
پس گرفت؟؟
پولتو برگردوند؟؟؟
چنده اینا؟؟
اره پس گرفت
خارجیاش 25 تومن
ایرانیش 12تومن
از این نوع هندزفریاش 4تومن
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pr.Reza
چند خریدی؟
25تومن
بعدش رفتم با 4تومنی عوضش کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sama1374
اره پس گرفت
خارجیاش 25 تومن
ایرانیش 12تومن
از این نوع هندزفریاش 4تومن
25تومن
بعدش رفتم با 4تومنی عوضش کردم
4تومنیش اصلا به درد نمیخوره دوست من بارسال استفاده کردش گوشش هر روز درد میگرفت
اگه خواستید بگیرید مل شکل بالا بگیرید که من دارم استفاده میکنم و عالیه
هرکه یه ایده ای داره دیگه بالاخره:yahoo (105):
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pr.Reza
خیلی خوب بود مهندس.عالی
یه سوال؛جایی خوندم که تندخوانی هم میتونه تمرکز رو افزایش بده،این درسته؟؟؟
اره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HANA199665
این وسیله رو برا کنکور بیشنهاد نکردم:yahoo (105): این وسیله فقط برا حذف صدا های محیط در هنگام مطالعه است :yahoo (105):مگه جلسه کنکور باغ وحشه که سر وصداش زیاد باشه فقط دوبار میگن عمومی بردارید یا اختصاصی بردارید:yahoo (105):
نه خب انصافا بعضی از مکان های ازمون کنکور واقعا سروصدا زیاده...بچه ها انگار اومدن پیک نیک..تعریف میکنن...شلوغ میکنن...هی ورق میزنن...با پاهاشون میکشن صدا میدن...میکوبن رو صندلی...رفت و امد زیاده و...
-
من فقط میخاستم شبا ک تی وی بازه استفادش کنم ب هرحال هر نوعش صدا رو حذف نکردش رفتم با قیمت کمش عوض کردم ک حداقل کمتر پولم بپره و حروم شه 4تومنم پرید :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamadj07
نه خب انصافا بعضی از مکان های ازمون کنکور واقعا سروصدا زیاده...بچه ها انگار اومدن پیک نیک..تعریف میکنن...شلوغ میکنن...هی ورق میزنن...با پاهاشون میکشن صدا میدن...میکوبن رو صندلی...رفت و امد زیاده و...
شاید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sama1374
من فقط میخاستم شبا ک تی وی بازه استفادش کنم ب هرحال هر نوعش صدا رو حذف نکردش رفتم با قیمت کمش عوض کردم ک حداقل کمتر پولم بپره و حروم شه 4تومنم پرید :دی
me too
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HANA199665
شاید...
البته گفتم ک بعضی جاها...خیلی جاها هم ارومه....هرچی جمعیت هم کمتر بهتر!! سکوت و ارامش بیشتر!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pr.Reza
خیلی خوب بود مهندس.عالی
یه سوال؛جایی خوندم که تندخوانی هم میتونه تمرکز رو افزایش بده،این درسته؟؟؟
بله چون مغز وقتی سریع میخونه مهلت حواس پرتی پیدا نمیکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed2357
بله چون مغز وقتی سریع میخونه مهلت حواس پرتی پیدا نمیکنه
با تند خونی کاملا مخالفم باعث میشه به تست سرسری نگاه کنیم بدون جزئیات این طور نیست آیا؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HANA199665
با تند خونی کاملا مخالفم باعث میشه به تست سرسری نگاه کنیم بدون جزئیات این طور نیست آیا؟
سلام ،
نه دیگه سرسری خوانی با تند خوانی فرق فوکوله دیگه :yahoo (4):
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Al I
سلام ،
نه دیگه سرسری خوانی با تند خوانی فرق فوکوله دیگه :yahoo (4):
به نظر من یکیه
-
بالاخره چی شد؟آیا تند خوانی باعث سرسری خوندن میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zn.d
بالاخره چی شد؟آیا تند خوانی باعث سرسری خوندن میشه؟
تند خوانی نیاز ب تمرین زیاد داره بهتره از همون دوران کودکی شروع کرد الان از نظر من یکم دیره
-
من که برام فرقی نداره اروم باشه یا پر سروصدا میخونم میفهمم تمرکزمم بهم نمیخوره!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LfbbfoK
تند خوانی نیاز ب تمرین زیاد داره بهتره از همون دوران کودکی شروع کرد الان از نظر من یکم دیره
اصلا تند خوانی چه قد سرعتو افزایش میده؟مثلا تو یه ساعت باید چند صفحه خوند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zn.d
اصلا تند خوانی چه قد سرعتو افزایش میده؟مثلا تو یه ساعت باید چند صفحه خوند؟
بستگی داره تا چ حدی پیش رفته باشی در بهترین حالت مث خوندن روز نامه سریع یاد میگیری
توصیه میکنم همون روش قبلی رو ادامه بدین چون این روش نیاز به ممارست زیادی داره