رویام پزشکیه هر جا شد البته دانشگاه و محیطش خوب باشه و حتما سراسری باشه شهرستان باشه برام مهم نیست ولی یه چیزی هم که مهمه شهرستان خوبی قبول شم که توش راحت باشم و هدفم هم همینه. یعنی جنگ جنگ تا پیروزی...
نمایش نسخه قابل چاپ
رویام پزشکیه هر جا شد البته دانشگاه و محیطش خوب باشه و حتما سراسری باشه شهرستان باشه برام مهم نیست ولی یه چیزی هم که مهمه شهرستان خوبی قبول شم که توش راحت باشم و هدفم هم همینه. یعنی جنگ جنگ تا پیروزی...
حالا که اینجوره منم رتبه 1 رو میخوام.........!!!!!!!!!!:yahoo (112)::yahoo (112)::yahoo (112)::yahoo (112)::yahoo (112)::yahoo (112):
من عضوفایل پیوست 20857خواهم شد دوستان..اینو بهتون قول میدم...
از دوران طوفولیت به این اصل اعتقاد داشتم: " کار پول می آورد پول خوشبختی می آورد"
در حال حاظر پزشکی رو بورسه و بنا بر همون اصل بالا برای این رشته شریف مردم دوست-مظلوم-مردم پناه- خادمان مردم و.. میخوام کاندید بشم.
باور کنید من زیاد مادی گرا نیسم فقط و فقط برای کمک به این مردم مریض و مظلوم میخوام کل زندگیم رو تباه کنم و پزشکی بخونم... درک میکنید چی میگم دیگه نه؟
با تشکور فراوان :y (574):
داروسازی سازی دانشگاه تهران:yahoo (65):
ما پشت هدف هستیم نه پشت کنکور خود من در حالی داروی تبریز راحت قبول میشدم نزدم فقط به خاطر پزشکی
رویا : دندون پزشکی هر دانشگاهی هر جا ... !!!
هدف : رسیدن به رویا !!!
فکر نمیکنم داوطلب تجربی به جز رشته های دارو و دندون و پزشکی به امید رشته دیگه ای پشت کنکور بمونه. اگه مونده باشه یا سقف آرزوهاش بی از حد کوتاهه یا اراده ضعیفی داره.
داروسازی تهران یا بهشتی:yahoo (8):
ارزوم که نیست ولی فیزیوتراپی و دارو سازی بعدش نشد نیرو دریایی ارتش نشد پیراپزشکی اتاق عمل
پزشکی دانشگاهشم تمام تلاشمو میکنم برم تهران
ایشالا همتون پزشکی ودندون ودارو بیارین:yahoo (5):
یه سوال
نمیشه هم کنکور تجربی داد هم ریاضی؟