نمایش نسخه قابل چاپ
He:yahoo (24)::):yahoo (24):
Ca
نقل قول: نوشته اصلی توسط darkman Ca تازه هنوزنیمه فعالم:yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20): ولی نمیشناسمتون ازکجامیگیدca:yahoo (110): Ar:yahoo (106)::دی:yahoo (105):
Fe
Se
At:)):)):))
U :)):))
نقل قول: نوشته اصلی توسط < ForgotteN > U :)):)) :yahoo (35)::yahoo (35)::yahoo (35):خودم باید حدس بزنم؟؟؟؟؟!!!:)):)):)):|
نقل قول: نوشته اصلی توسط qazl :yahoo (35)::yahoo (35)::yahoo (35):خودم باید حدس بزنم؟؟؟؟؟!!!:)):)):)):| ن دیگ .. برو ببین u چه عنصریه :)):))
نقل قول: نوشته اصلی توسط < forgotten > ن دیگ .. برو ببین u چه عنصریه :)):)) u نداره ک
نقل قول: نوشته اصلی توسط qazl u نداره ک دسته ی اکتنید ها ... اون پایینه پایین :))
نقل قول: نوشته اصلی توسط < ForgotteN > دسته ی اکتنید ها ... اون پایینه پایین :)) گرفتی بخدا منووو:)):)):))...دیونه:)):))... ک مندلیف ...:yahoo (15):گرفتم داداش!:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط qazl گرفتی بخدا منووو:)):)):))...دیونه:)):))... ک مندلیف ...:yahoo (15):گرفتم داداش!:)) ایــــــــــ بابا .. پیداش نکردی باز ؟؟؟!!!! :)):)):yahoo (35):
نقل قول: نوشته اصلی توسط < ForgotteN > دسته ی اکتنید ها ... اون پایینه پایین :)) سیاسیش نکن...:)) به قول دبیرم ...من پرتووووف زام پس:)):)):)):)) -------- ببخشید بابت نقل:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط qazl سیاسیش نکن...:)) به قول دبیرم ...من پرتووووف زام پس:)):)):)):)) سیاسی چیه باو ... بیچاره اورانیم :yahoo (110)::)):))